Szkoła Główna Służby Pożarniczej ogłasza przetarg
- Adres: 01629 Warszawa, ul. Słowackiego
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 022 5617624 , fax. 022 8330724
- Data zamieszczenia: 2018-01-17
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Główna Służby Pożarniczej
ul. Słowackiego 52/54
01629 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 022 5617624, fax. 022 8330724
REGON: 00017341000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sgsp.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia państwowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcecywne dostawy pieczywa do SGSP w 2018 roku - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy: pieczywa do SGSP w 2018 roku na potrzeby zbiorowego żywienia studentów i pracowników Uczelni. Główne dostawy realizowane będą do siedziby zamawiającego przy ul. Juliusza Słowackiego 52/54 w Warszawie. Przewiduje się także określone dostawy doraźne realizowane w okresach zgrupowań kandydackich na przełomie maja i czerwca oraz w miesiącach lipiec-wrzesień do miejsca dostaw w: - Przeciwpożarowej Bazie Leśnej w Zamczysku Nowym ( ok 45 km od Warszawy), - obiekcie w Nowym Dworze Mazowieckim ul. Thomego (ok. 29 km od Warszawy). Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia odnoszącym się do opisu i ilości zamawianych produktów i odpowiadających im norm jakościowych zawiera formularz asortymentowo-cenowy (kolumny 2-4 i 2-5) stanowiący załącznik nr 2 SIWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15811000-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: a) zaświadczenie wydanego przez Państwowego Inspektora sanitarnego o sprawowaniu Nadzoru nad prawidłowością stosowania sytemu HACCP b) decyzja organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej dopuszczającego wykonawcę do obrotu artykułami żywnościowymi, zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2015, poz. 594),
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Gminnego Żłobka nr 1 „Zaczarowany Ogród” w Ruścu
Dodano: 2024-01-21 - SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA 2024 R.
Dodano: 2023-12-20 - Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby jadłodajni przy Centrum Usług Społecznych w Kozienicach w 2024 r.
Dodano: 2023-12-04 - Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Gminnego Żłobka nr 1 „Zaczarowany Ogród” w Ruścu
Dodano: 2023-11-27 - Sukcesywne dostawy pieczywa oraz artykułów spożywczych (przyprawy) do Zakładu Karnego w Żytkowicach
Dodano: 2023-06-07 - P-08-2023 Zakup i dostawa pieczywa dla potrzeb Radomskiego Szpitala Specjalistycznego
Dodano: 2023-05-18 - sukcesywna dostawa pieczywa
Dodano: 2023-03-12 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Publicznego Przedszkola nr 1 im. Krasnala Hałabały w Kobyłce w 2023 roku
Dodano: 2023-02-28 - Dostawy pieczywa
Dodano: 2023-02-21 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Zespołu Szkolno – Przedszkolnego w Gostyninie - pieczywo
Dodano: 2023-01-02