Przetargi.pl
SUCHARY PSZENNE W PAKIECIE I, ŻUREK W PAKIECIE II ORAZ OWOCE I WARZYWA W PAKIECIE III DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY

Zespół Opieki Zdrowotnej w Dębicy ogłasza przetarg

  • Adres: 39-200 Dębica, ul. Krakowska
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 146808224 , fax. 146808224
  • Data zamieszczenia: 2017-06-21
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Opieki Zdrowotnej w Dębicy
    ul. Krakowska 91
    39-200 Dębica, woj. podkarpackie
    tel. 146808224, fax. 146808224
    REGON: 85164350300000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny: Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    SUCHARY PSZENNE W PAKIECIE I, ŻUREK W PAKIECIE II ORAZ OWOCE I WARZYWA W PAKIECIE III DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    PAKIET I – SUCHARY PSZENNE DLA KUCHNI SZPITALNEJ SUCHARY PSZENNE BEZ DODATKU CUKRU - 600 kg PAKIET II – ŻUREK DLA KUCHNI SZPITALNEJ ŻUREK BUTELKA 0,5 l - 2 200 szt. PAKIET III - OWOCE I WARZYWA 1. BURAKI ĆWIKŁOWE (oczyszczone z podłoża gruntowego *) - 3 500 kg 2. CEBULA - 750 kg 3. CZOSNEK - 7 kg 4. FASOLA „JAŚ” - 250 kg 5. JABŁKA „RUBIN” KL. I - 5 000 kg 6. JABŁKA „SZARA RENETA” KL. I - 1 500 kg 7. JABŁKA „IDARED” KL. I - 3 000 kg 8. KAPUSTA BIAŁA - 2 000 kg 9. KAPUSTA CZERWONA - 500 kg 10. KAPUSTA KISZONA - 1 000 kg 11. KAPUSTA PEKIŃSKA - 600 kg 12. KALAFIOR ŚWIEŻY - 350 szt. 13. MARCHEW (oczyszczone z podłoża gruntowego *) - 6 500 kg 14. OGÓREK ŚWIEŻY - 800 kg 15. PIETRUSZKA KORZEŃ (oczyszczone z podłoża gruntowego *) - 1 800 kg 16. PIECZARKI - 200 kg 17. POMIDORY - 2 500 kg 18. RZODKIEWKA - 1 500 pęczków 19. SELER KORZEŃ (oczyszczone z podłoża gruntowego *) - 1 200 kg 20. PORY - 600 kg 21. SAŁATA ZIELONA MASŁOWA - 2 500 szt. 22. SZCZYPIOREK ŚWIEŻY - 500 pęczków 23. JABŁKA SUSZONE - 10 kg 24. ŚLIWKI SUSZONE Z PESTKĄ - 10 kg 25. ŚLIWKI WĘGIERKI - 200 kg 26. KOPER ZIELONY - 500 pęczków 27. FASOLKA SZPARAGOWA - 200 kg 28. KAPUSTA ŚWIEŻA /”MŁODA”/ - 150 szt. 29. TRUSKAWKI - 200 kg 30. PAPRYKA CZERWONA - 10 kg 31. PIETRUSZKA ZIELONA - 500 pęczków 32. BANANY - 350 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15820000-2

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną