Przetargi.pl
Sprzedaż wraz z dostawą podręczników wspomagających nauczanie z zakresu sztuki kulinarnej w ramach projektu Wzmocnienie potencjału dydaktycznego UWM w Olsztynie finansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Priorytetu IV Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki na lata 2007-2013 realizowanego przez Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie nr umowy UDA-POKL.04.01.01-00-095/10-00.

Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie ogłasza przetarg

  • Adres: 10-719 Olsztyn, ul. Oczapowskiego 2
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 089 5233420 , fax. (089) 5233278
  • Data zamieszczenia: 2013-05-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
    ul. Oczapowskiego 2 2
    10-719 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 089 5233420, fax. (089) 5233278
    REGON: 51088420500010
  • Adres strony internetowej zamawiającego: uwm.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sprzedaż wraz z dostawą podręczników wspomagających nauczanie z zakresu sztuki kulinarnej w ramach projektu Wzmocnienie potencjału dydaktycznego UWM w Olsztynie finansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Priorytetu IV Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki na lata 2007-2013 realizowanego przez Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie nr umowy UDA-POKL.04.01.01-00-095/10-00.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem niniejszego zamówienia jest sprzedaż wraz z dostawą podręczników wspomagających nauczanie z zakresu sztuki kulinarnej, tj. 1. Podstawy technologii gastronomicznej, pod red. Stanisława Zalewskiego, wydanie 4, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, Warszawa, 2009, ISBN: 9788320434958 2. Dekorowanie tortów. Claudia Daiber, Wydawnictwo Klub dla Ciebie, ISBN: 9788374046442 3. Vademecum Piekarza, Lubczyńska Hanna, Helena Lipińska, Krystyna Jarosz, Andrzej Woźniakowski, Jolanta Kosakowska, Matylda Walewska, Wydawnictwo Hussch, 2006. ISBN: 83-919549-5-1 4. Wyśmienita kuchnia francuska. Clements Carole, Wolf-Cohen Elizabeth, Wydawnictwo Arkady 2006, ISBN: 83-213-3890-9 5. Kuchnie regionalne. Mazury. Hańska Magdalena. Wydawnictwo - Klub dla Ciebie, 2010, ISBN: 978-83-258-0355-1 6. Żywienie człowieka, Podstawy Nauki o żywieniu, Wyd. PWN, 2012, ISBN: 978-83-01-16320 7. Stanisz A., Przystępny kurs statystyki z zastosowaniem statistica pl na przykładach z medycyny, Tom 2 Modele liniowe i nieliniowe, Wyd. Statsoft, 2007, ISBN: 978-83-88724-30-5 8. Stanisz A., Przystępny kurs statystyki z zastosowaniem statistica pl na przykładach z medycyny, Tom 3 Analizy wielowymiarowe, Wyd. Statsoft, 2007, ISBN: 978-83-88724-19-0 9. Tabele składu i wartości odżywczej żywności, Kunachowicz H., Nadolna I., Przygoda B., Iwanow K., Wydawnictwo Lekarskie PZWL, 2005, ISBN: 83-200-3112-5 10. Towaroznawstwo żywności przetworzonej z elementami technologii, Świderski Franciszek(red), Waszkiewicz-Robak Bożena (red), Wydawnictwo SGGW, Warszawa 2010, ISBN: 978-83-7583-210-5 11. Vademecum-Kucharz Gastronom, praca zbiorowa, Wydawnictwo REA, 2007, ISBN: 8371416180 12. Wielka kuchnia klasztorna. Dla duszy i ciała. Kowalski J., 2012, Wydawnictwo Dębogóra, ISBN: 9788361374350 13. Kuchnia francuska. Woodward S., Wydawnictwo Elipsa Dom Wydawniczy, 2012, ISBN: 9788324595457 14. Podróż po stołach Francji. Lewin L., 2003, Wydawnictwo Książka i Wiedza, ISBN: 83-05-13310-9 15. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem, cz. 1, Konarzewska M., Wydawnictwo REA, 2011, ISBN: 9788371419942 16. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem, cz. 2, Konarzewska M., Wydawnictwo REA, 2012, ISBN: 978-83-7141-980-5 17. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem, cz. 3, Konarzewska M., Wydawnictwo REA, 2009, ISBN: 9788375441192 2. Szczegółowe określenie przedmiotu zamówienia zawarte jest w dokumencie Opis przedmiotu zamówienia, który jest załącznikiem nr 1 do SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 220000000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 28 dni

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.uwm.edu.pl/zamowienia
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach