20 WOJSKOWY SZPITAL UZDROWISKOWO-REHABILITACYJNY SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ W KRYNICY-ZDROJU ogłasza przetarg
- Adres: 33-380 Krynica-Zdrój, ul. prof. Henryka Świdzińskiego 4
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. +48184146211 , fax. 4146240
- Data zamieszczenia: 2024-01-11
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: 20 WOJSKOWY SZPITAL UZDROWISKOWO-REHABILITACYJNY SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ W KRYNICY-ZDROJU
ul. prof. Henryka Świdzińskiego 4
33-380 Krynica-Zdrój, woj. małopolskie
tel. +48184146211, fax. 4146240
REGON: 490044147 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.20wszur.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sprzedaż i dostawa mięsa i wyrobów mięsno-wędliniarskich - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna sprzedaż i dostawa mięsa drobiowego do miejsca wydania tj. do magazynu Zamawiającego - przy ul. Świdzińskiego 4 33-380 Krynica- Zdrój określonych w formularzu szczegółowym asortymentowo - cenowym.2. Szczegółowe minimalne wymagania dot. przedmiotu zamówienia:a. jakość dostarczonego przedmiotu zamówienia musi być zgodna z obowiązującymi normami jakości oraz musi spełniać określone wymagania zgodne z warunkami określonymi w:- formularzu szczegółowym asortymentowo - cenowym,- projekcie umowy. 3. Dostarczany przedmiot zamówienia musi być świeży, z pierwszego gatunku zgodnie z obowiązującymi normami jakościowymi, bez wad fizycznych i jakościowych. Winien być dostarczany świeży, winien spełniać wymogi jakościowe dotyczące produktów: a) smak: charakterystyczny dla rodzaju surowca, bez obcych posmaków; b) zapach: charakterystyczny dla rodzaju surowca, przyjemny, bez obcych zapachów; c) właściwości fizykochemiczne i biologiczne: brak zanieczyszczeń fizycznych, oznak i pozostałości szkodników, brak zanieczyszczeń biologicznych, pleśni oraz bakterii chorobotwórczych.4.Produkty muszą być dostarczone odpowiednim środkiem transportu spełniającym w tym zakresie normy i wymagania także sanitarne.5. Odbiór przedmiotu zamówienia odbywać się będzie w miejscu dostawy i będzie poprzedzony badaniem ilościowo-jakościowym przeprowadzanym przez Zamawiającego lub pracownika przez niego wskazanego, co nie wyłącza Zamawiającemu możliwości składania w terminie późniejszym zastrzeżeń ilościowo-jakościowych do przedmiotu zmówienia.6. Opakowania/pojemniki, w których dostarczany będzie przedmiot umowy odbierane będą przez Wykonawcę przy kolejnej dostawie przedmiotu umowy, i odebrane również po zakończeniu obowiązywania umowy lub wyczerpania całkowitej wartości określonej w umowie, w zależności od tego co nastąpi wcześniej, a ewentualne koszty ich udostępnienia w tym okresie Wykonawca zobowiązany jest uwzględnić w należnym Wykonawcy wynagrodzeniu.7.Wykonawca zobowiązany będzie do terminowych dostaw w ilościach wskazanych w każdorazowym szczegółowym zamówieniu przekazywanym Wykonawcy na wskazany przez niego e-mail.8. Koszty opakowań, transportu, załadunku rozładunku do miejsca wskazanego przez Zamawiającego lub osobę przez niego wyznaczoną i ubezpieczenia ponosi Wykonawca.1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna sprzedaż i dostawa wędlin drobiowych do miejsca wydania tj. do magazynu Zamawiającego - przy ul. Świdzińskiego 4 33-380 Krynica- Zdrój określonych w formularzu szczegółowym asortymentowo - cenowym.2. Szczegółowe minimalne wymagania dot. przedmiotu zamówienia:a. jakość dostarczonego przedmiotu zamówienia musi być zgodna z obowiązującymi normami jakości oraz musi spełniać określone wymagania zgodne z warunkami określonymi w:- formularzu szczegółowym asortymentowo - cenowym, - projekcie umowy.3. Dostarczany przedmiot zamówienia musi być świeży, z pierwszego gatunku zgodnie z obowiązującymi normami jakościowymi, bez wad fizycznych i jakościowych. Winien być dostarczany świeży, winien spełniać wymogi jakościowe dotyczące produktów: a) smak: charakterystyczny dla rodzaju surowca, bez obcych posmaków; b) zapach: charakterystyczny dla rodzaju surowca, przyjemny, bez obcych zapachów; c) właściwości fizykochemiczne i biologiczne: brak zanieczyszczeń fizycznych, oznak i pozostałości szkodników, brak zanieczyszczeń biologicznych, pleśni oraz bakterii chorobotwórczych.4.Produkty muszą być dostarczone odpowiednim środkiem transportu spełniającym w tym zakresie normy i wymagania także sanitarne.5. Odbiór przedmiotu zamówienia odbywać się będzie w miejscu dostawy i będzie poprzedzony badaniem ilościowo-jakościowym przeprowadzanym przez Zamawiającego lub pracownika przez niego wskazanego, co nie wyłącza Zamawiającemu możliwości składania w terminie późniejszym zastrzeżeń ilościowo-jakościowych do przedmiotu zmówienia.6. Opakowania/pojemniki, w których dostarczany będzie przedmiot umowy odbierane będą przez Wykonawcę przy kolejnej dostawie przedmiotu umowy, i odebrane również po zakończeniu obowiązywania umowy lub wyczerpania całkowitej wartości określonej w umowie, w zależności od tego co nastąpi wcześniej, a ewentualne koszty ich udostępnienia w tym okresie Wykonawca zobowiązany jest uwzględnić w należnym Wykonawcy wynagrodzeniu.7.Wykonawca zobowiązany będzie do terminowych dostaw w ilościach wskazanych w każdorazowym szczegółowym zamówieniu przekazywanym Wykonawcy na wskazany przez niego e-mail.8. Koszty opakowań, transportu, załadunku rozładunku do miejsca wskazanego przez Zamawiającego lub osobę przez niego wyznaczoną i ubezpieczenia ponosi Wykonawca.1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna sprzedaż i dostawa mięsa wieprzowo-wołowego do miejsca wydania tj. do magazynu Zamawiającego - przy ul. Świdzińskiego 4 33-380 Krynica- Zdrój określonych w formularzu szczegółowym asortymentowo - cenowym.2. Szczegółowe minimalne wymagania dot. przedmiotu zamówienia:a. jakość dostarczonego przedmiotu zamówienia musi być zgodna z obowiązującymi normami jakości oraz musi spełniać określone wymagania zgodne z warunkami określonymi w:- formularzu szczegółowym asortymentowo - cenowym, - projekcie umowy. 3. Dostarczany przedmiot zamówienia musi być świeży, z pierwszego gatunku zgodnie z obowiązującymi normami jakościowymi, bez wad fizycznych i jakościowych. Winien być dostarczany świeży, winien spełniać wymogi jakościowe dotyczące produktów: a) smak: charakterystyczny dla rodzaju surowca, bez obcych posmaków; b) zapach: charakterystyczny dla rodzaju surowca, przyjemny, bez obcych zapachów; c) właściwości fizykochemiczne i biologiczne: brak zanieczyszczeń fizycznych, oznak i pozostałości szkodników, brak zanieczyszczeń biologicznych, pleśni oraz bakterii chorobotwórczych.4.Produkty muszą być dostarczone odpowiednim środkiem transportu spełniającym w tym zakresie normy i wymagania także sanitarne.5. Odbiór przedmiotu zamówienia odbywać się będzie w miejscu dostawy i będzie poprzedzony badaniem ilościowo-jakościowym przeprowadzanym przez Zamawiającego lub pracownika przez niego wskazanego, co nie wyłącza Zamawiającemu możliwości składania w terminie późniejszym zastrzeżeń ilościowo-jakościowych do przedmiotu zmówienia.6. Opakowania/pojemniki, w których dostarczany będzie przedmiot umowy odbierane będą przez Wykonawcę przy kolejnej dostawie przedmiotu umowy, i odebrane również po zakończeniu obowiązywania umowy lub wyczerpania całkowitej wartości określonej w umowie, w zależności od tego co nastąpi wcześniej, a ewentualne koszty ich udostępnienia w tym okresie Wykonawca zobowiązany jest uwzględnić w należnym Wykonawcy wynagrodzeniu.7.Wykonawca zobowiązany będzie do terminowych dostaw w ilościach wskazanych w każdorazowym szczegółowym zamówieniu przekazywanym Wykonawcy na wskazany przez niego e-mail.8. Koszty opakowań, transportu, załadunku rozładunku do miejsca wskazanego przez Zamawiającego lub osobę przez niego wyznaczoną i ubezpieczenia ponosi Wykonawca.1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna sprzedaż i dostawa wędlin wieprzowych do miejsca wydania tj. do magazynu Zamawiającego - przy ul. Świdzińskiego 4 33-380 Krynica- Zdrój określonych w formularzu szczegółowym asortymentowo - cenowym.2. Szczegółowe minimalne wymagania dot. przedmiotu zamówienia:a. jakość dostarczonego przedmiotu zamówienia musi być zgodna z obowiązującymi normami jakości oraz musi spełniać określone wymagania zgodne z warunkami określonymi w:- formularzu szczegółowym asortymentowo - cenowym, - projekcie umowy. 3. Dostarczany przedmiot zamówienia musi być świeży, z pierwszego gatunku zgodnie z obowiązującymi normami jakościowymi, bez wad fizycznych i jakościowych. Winien być dostarczany świeży, winien spełniać wymogi jakościowe dotyczące produktów: a) smak: charakterystyczny dla rodzaju surowca, bez obcych posmaków; b) zapach: charakterystyczny dla rodzaju surowca, przyjemny, bez obcych zapachów; c) właściwości fizykochemiczne i biologiczne: brak zanieczyszczeń fizycznych, oznak i pozostałości szkodników, brak zanieczyszczeń biologicznych, pleśni oraz bakterii chorobotwórczych.4.Produkty muszą być dostarczone odpowiednim środkiem transportu spełniającym w tym zakresie normy i wymagania także sanitarne.5. Odbiór przedmiotu zamówienia odbywać się będzie w miejscu dostawy i będzie poprzedzony badaniem ilościowo-jakościowym przeprowadzanym przez Zamawiającego lub pracownika przez niego wskazanego, co nie wyłącza Zamawiającemu możliwości składania w terminie późniejszym zastrzeżeń ilościowo-jakościowych do przedmiotu zmówienia.6. Opakowania/pojemniki, w których dostarczany będzie przedmiot umowy odbierane będą przez Wykonawcę przy kolejnej dostawie przedmiotu umowy, i odebrane również po zakończeniu obowiązywania umowy lub wyczerpania całkowitej wartości określonej w umowie, w zależności od tego co nastąpi wcześniej, a ewentualne koszty ich udostępnienia w tym okresie Wykonawca zobowiązany jest uwzględnić w należnym Wykonawcy wynagrodzeniu.7.Wykonawca zobowiązany będzie do terminowych dostaw w ilościach wskazanych w każdorazowym szczegółowym zamówieniu przekazywanym Wykonawcy na wskazany przez niego e-mail.8. Koszty opakowań, transportu, załadunku rozładunku do miejsca wskazanego przez Zamawiającego lub osobę przez niego wyznaczoną i ubezpieczenia ponosi Wykonawca. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131500-0
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 2 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2024-01-22
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną