Przetargi.pl
Sprzedaż i dostawa mięs i wędlin dla Dziennego Domu Pomocy Społecznej w 2021 roku

Dzienny Dom Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 15-489 Białystok, ul. Nowogródzka
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 856 750 387 , fax. 856 750 387
  • Data zamieszczenia: 2020-11-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dzienny Dom Pomocy Społecznej
    ul. Nowogródzka 5/1
    15-489 Białystok, woj. podlaskie
    tel. 856 750 387, fax. 856 750 387
    REGON: 00234938500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.ddps.bialystok.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sprzedaż i dostawa mięs i wędlin dla Dziennego Domu Pomocy Społecznej w 2021 roku
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Sprzedaż i dostawa mięs i wędlin dla Dziennego Domu Pomocy Społecznej w Białymstoku w 2021 roku wyszczególnionych w " wykazie artykułów" stanowiących załącznik nr 1 do Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Oferta powinna zawierać następujące dokumenty: a) wypełniony załącznik nr 1 do SIWZ-wykaz artykułów, b) wypełniony załącznik nr 2 do SIWZ- formularz ofertowy, c) dokumenty uwiarygodniające Wykonawcę wskazane zgodnie z zapisem części IX SIWZ, d) wzór umowy ( załącznik nr 6 do SIWZ) uzupełniony o dane wykonawcy i podpisany przez osoby upoważnione do składania oświadczeń woli w imieniu Wykonawcy ( każda strona umowy powinna być zaparafowana), e) oświadczenie, że wszystkie artykuły mięsnę i drobiowe posiadają stosowne atesty i certyfikaty, kwalifikujące je do spożycia, f) oświadczenie o wdrożeniu systemu HACCP przez dostawcę artykułów mięsnych i drobiowych.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach