Zespół Szkół Gastronomicznych i Handlowych ogłasza przetarg
- Adres: 43-300 Bielsko-Biała, ul. Wyspiańskiego 5
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 33 812 44 29 , fax. 33 812 44 29
- Data zamieszczenia: 2015-08-18
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Gastronomicznych i Handlowych
ul. Wyspiańskiego 5 5
43-300 Bielsko-Biała, woj. śląskie
tel. 33 812 44 29, fax. 33 812 44 29
REGON: 07233207400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.gastronom.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do warsztatów szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do Warsztatów Szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej: Pakiet 1e - Pieczywo (Załącznik 1 e) Pakiet 1h - Dodatki cukiernicze (Załącznik 1h). Artykuły żywnościowe muszą być wolne od wad z aktualnym terminem przydatności do spożycia, muszą być zgodne z Normami Polskimi i wymogami sanitarnymi oraz dostarczone transportem i na koszt dostawcy. Termin dostawy i ilość wybranych artykułów żywnościowych będzie uzgadniany każdorazowo z Wykonawcą telefonicznie. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158100009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Nie pobiera się wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: termin płatności
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.gastronom.edu.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa pieczywa świeżego dla Żłobka Miejskiego w Tychach w II półroczu 2016 r.
Dodano: 2016-06-24 - Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych dla Centrum Onkologii-Instytutu im. Marii Skłodowskiej-Curie Oddział w Gliwicach - nr sprawy DO/DZ-381-1-44/16
Dodano: 2016-03-21 - Dostawa pieczywa oraz świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich wraz z transportem dla potrzeb Wojewódzkiego Ośrodka Lecznictwa Odwykowego i Zakładu Opiekuńczo-Leczniczego w Gorzycach
Dodano: 2016-01-20 - Dostawy żywnościowe z grupy 158 - produkty różne żywnościowe - pieczywo na potrzeby Aresztu
Dodano: 2016-01-08 - Dostawy pieczywa i innych wypieków
Dodano: 2015-12-08 - Dostawy pieczywa dla potrzeb SP ZOZ Państwowego Szpitala dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku (DZp.DŻ.669.7.2015)
Dodano: 2015-11-25 - Sukcesywna dostawa pieczywa do Zakładu Karnego w Sierakowie Śląskim
Dodano: 2015-10-28 - Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych dla Szpitala Specjalistycznego
Dodano: 2015-10-28 - DOSTAWY ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH W POSTACI PIECZYWA I WYROBÓW CIASTKARSKICH DO SZKOŁY POLICJI W KATOWICACH W 2016 r.
Dodano: 2015-10-16 - DOSTAWA RÓŻNYCH ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DLA POTRZEB UZDROWISKA GOCZAŁKOWICE-ZDRÓJ sp. z o.o. ZP-6-D/2015
Dodano: 2015-10-15