Przetargi.pl
Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do warsztatów szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych

Zespół Szkół Gastronomicznych i Handlowych ogłasza przetarg

  • Adres: 43-300 Bielsko-Biała, ul. Wyspiańskiego
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 33 812 44 29 , fax. 33 812 44 29
  • Data zamieszczenia: 2020-12-03
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Gastronomicznych i Handlowych
    ul. Wyspiańskiego 5
    43-300 Bielsko-Biała, woj. śląskie
    tel. 33 812 44 29, fax. 33 812 44 29
    REGON: 72332074000000

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do warsztatów szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do Warsztatów Szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej: Pakiet 1a – Drób, mięso i jego przetwory (Załącznik nr 1a), Pakiet 1b – Różne produkty spożywcze (Załącznik nr 1b), Pakiet 1c – Warzywa i owoce (Załącznik nr 1c), Pakiet 1d – Nabiał, oleje i tłuszcze (Załącznik nr 1d), Pakiet 1e – Pieczywo (Załącznik 1 e) Pakiet 1f – Warzywa, owoce i ryby mrożone, ryby wędzone (Załącznik 1f), Pakiet 1g – Jaja (Załącznik 1g), Pakiet 1h – Dodatki cukiernicze (Załącznik 1h), Pakiet 1i – Ciasta (Załącznik 1i) Artykuły żywnościowe muszą być wolne od wad z aktualnym terminem przydatności do spożycia, muszą być zgodne z Normami Polskimi i wymogami sanitarnymi oraz dostarczone transportem i na koszt dostawcy. Termin dostawy i ilość wybranych artykułów żywnościowych będzie uzgadniany każdorazowo z Wykonawcą telefonicznie.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Ocena spełnienia warunku - nastąpi na podstawie przedstawionego przez Wykonawcę dokumentu, o którym mowa w Części VII, punkt II, ppkt. 1, punkt III, ppkt 1, 2.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach