Przetargi.pl
Sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W JAROSŁAWIU w kategoriach: I.PIECZYWO 15810000-9 II.PRODUKTY MLECZARSKIE 15500000-3 III. MIĘSA I WYROBY GARMAŻERYJNE 15110000-2 15130000-8 IV.DRÓB ŚWIEŻY I PODROBY 15112100-7 15114000-0 V. RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE 800000-6 VI. MROŻONE OWOCE, WARZYWA I RYBY CPV 15330000-0; 15220000-6 VII. JAJA 03142500-3 VIII. OWOCE, WARZYWA I PODOBNE PRODUKTY 15300000-1 według zestawienia stanowiącego Załącznik Nr 1 do specyfikacji

Dom Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 37-500 Jarosław, pl. Mickiewicza 4
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 0-16 624-37-80 , fax. 0-16 624-37-80
  • Data zamieszczenia: 2014-06-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej
    pl. Mickiewicza 4 4
    37-500 Jarosław, woj. podkarpackie
    tel. 0-16 624-37-80, fax. 0-16 624-37-80
    REGON: 65095961800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.jaroslaw.domypomocy.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka budżetowa Starostwa Powiatowego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W JAROSŁAWIU w kategoriach: I.PIECZYWO 15810000-9 II.PRODUKTY MLECZARSKIE 15500000-3 III. MIĘSA I WYROBY GARMAŻERYJNE 15110000-2 15130000-8 IV.DRÓB ŚWIEŻY I PODROBY 15112100-7 15114000-0 V. RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE 800000-6 VI. MROŻONE OWOCE, WARZYWA I RYBY CPV 15330000-0; 15220000-6 VII. JAJA 03142500-3 VIII. OWOCE, WARZYWA I PODOBNE PRODUKTY 15300000-1 według zestawienia stanowiącego Załącznik Nr 1 do specyfikacji
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    CZĘŚĆ I - PIECZYWO: Chleb pszenno - żytni, krojony (0,9kg - 1kg) -1300 kg; Chleb pszenny, krojony (0,5kg - 1kg) -650 kg; Bułki pszenne 100g - 1800 szt.; Chleb razowy krojony - 350 kg; Rogale słodkie (100-150g) - 550 szt.; Bułka tarta - 25 kg; Bułki drożdżowe z nadzieniem słodkim (w tym: dżem, ser, czekolada, mak, jagoda, budyń 100 - 150g - 1000 szt.; Babka drożdżowa z rodzynkami -60 kg; Pączki z nadzieniem (80-100g) - 100 szt.; Bułki drożdżowe z kapustą (100-150g) - 180 szt.; Bułki drożdżowe z ziemniakami i kaszą (100-150g) - 380 szt.; Cebulaki (100-150g) - 550 szt.; CZĘŚĆ II - PRODUKTY MLECZARSKIE: Mleko pasteryzowane (3,2% 1l)- 1440 l; Śmietana 18% folia, (0,5l - 1l) - 200 l; Śmietana 30% do ciast i deserów - 10l; Masło z zawartością tłuszczu zwierzęcego min. 82% - 330 kg; Ser biały półtłusty (1kg - 2kg) - 210 kg; Ser żółty typu edamski - 25 kg; Ser żółty typu salami - 25 kg; Ser żółty wędzony - 15 kg; Ser topiony smakowy kostka 100g - 50 kg; Serek fromage kostka do 100g - 20 kg; Jogurt owocowy 150g - 85 l; Jogurt bez cukru naturalny (150g - 250g) - 20 l; Maślanka folia 1l - 90 l; Kefir kubek (200g - 250g) - 90 l; Serek biały z dodatkami do smarowania pieczywa (100g - 200g) - 20 kg; Serek homogenizowany słodki lub z owocami (100g - 200g) - 50 kg; Serek biały ziarnisty (100g - 200g) - 50 kg; Ser Feta - 2 kg; Maślanka owocowa 1l - 90 l. CZĘŚĆ III - MIĘSA I WYROBY GARMAŻERYJNE: Kiełbasa zwyczajna - 70 kg; Kiełbasa mortadela - 35 kg; Kiełbasa żywiecka wieprzowa - 35 kg; Kiełbasa szynkowa - 30 kg; Kiełbasa kminkowa lub inna z przyprawami - 50 kg; Kiełbasa firmowa - 15 kg; Kiełbasa wiejska - 50 kg; Kiełbasa golonkowa - 25 kg; Kiełbasa kanapkowa - 10 kg; Szynka wieprzowa gotowana - 20 kg; Szynka wiejska gotowana wędzona - 20 kg; Polędwica wieprzowa gotowana - 10 kg; Boczek wędzony gotowany - 15 kg; Baleron - 20 kg; Lencz - 40 kg; Kiszka gryczana - 35 kg; Pasztetowa wieprzowa - 20 kg; Pasztet zapiekany - 50 kg; Salceson wieprzowy - 35 kg; Słonina - 10 kg; Smalec - 2 kg; Kości wieprzowe cięte karkowe - 140 kg; Kości wędzone - 10 kg; Karkówka bez kości - 70 kg; Udziec wołowy - 10 kg; Metka - 180 kg; Rosół tani, szponder - 6 kg; Rosół drogi, rostbef - 30 kg; Schab bez kości - 20 kg; Schab faszerowany - 10 kg; Parówkowa - 60 kg; Wątroba wieprzowa - 15 kg; Mięso od szynki - 30 kg; Kiełbasa biała - 20 kg; Kiełbasa grillowa - 20 kg. CZĘŚĆ IV - DRÓB, WĘDLINY DROBIOWE I PODROBY: Żołądki drobiowe (świeże) - 30 kg; Udka drobiowe (świeże) - 85 kg; Filet z kurczaka (świeży) - 55 kg; Filet z indyka (świeży) - 20 kg; Kurczak ( świeży) - 20 kg; Wątroba drobiowa (świeża) - 35 kg; Salceson drobiowy - 15 kg; Szynka drobiowa - 20 kg. CZĘŚĆ V - RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE: Barszcz biały w proszku (30g - 60g) - 1,2 kg; Bazylia (10g - 20g) - 0,2 kg; Biszkopty (150g - 250g) - 4 kg; Brzoskwinie w syropie (500g - 850g) - 10 kg; Budyń (55g - 65g) - 10 kg; Bulion drobiowy w kostkach (60g - 120g) - 0,5 kg; Bulion grzybowy w kostkach (60g -120g) - 0,5 kg; Chrzan tarty (270g - 300g)- 5 kg; Ciastka b/c wafle (80g - 100g) - 2 kg; Ciastka kruche z marmoladą - 15 kg; Cukier kryształ (0,5kg - 1kg) - 450 kg; Cukier puder (0,5kg - 1kg) - 5 kg; Cukier waniliowy (16g - 32g) - 1 kg; Cukierki czekoladowe - 10 kg; Cynamon (10g - 20g) - 0,1 kg; Czekolada bez cukru (80g - 100g) - 1 kg; Czekolada nadziewana 100g - 10 kg; Drożdże (0,5kg) - 1,5 kg; Dżem owocowy (0,25kg - 0,28kg) - 60 kg; Filet z makreli w oleju 170g - 60 szt.; Filet z makreli w pomidorach 170g - 240 szt.; Galaretka owocowa (80g - 90g) - 2 kg; Groch połówki (0,25kg - 1kg) - 10 kg; Groszek konserwowy 400g - 16 kg; Gulasz angielski 300g - 180 szt.; Herbata liściasta 100g- 27 kg; Kakao ciemne (0,25kg - 1kg) - 2 kg; Kasza gryczana (0,5kg - 1kg) - 30 kg; Kasza jęczmienna (0,5kg - 1kg) - 30 kg; Kasza kukurydziana (0,5kg - 1kg) - 20 kg; Kasza manna (0,5kg - 1kg) - 30 kg; Kasza jaglana (0,5 - 1kg) - 10 kg; Kawa zbożowa (0,5kg - 1kg) - 5 kg; Keczup łagodny (0,25 - 1l) - 30 kg; Kisiel owocowy (10g - 65g) - 4kg; Kminek (10g - 20g) - 1 kg; Koncentrat buraczany (300ml - 380ml) - 5 l; Koncentrat pomidorowy 30% (0,9kg - 1kg) - 35 kg; Krem orzechowy do smarowania (380g - 400g) - 2,5 kg; Kukurydza konserwowa 400g - 20 kg; Kwasek cytrynowy (10g - 20g) - 0,5 kg; Liść laurowy (10g - 20g) - 0,5 kg; Majeranek (10g - 20g)- 0,5 kg; Majonez (600g - 1000g z żółtkami jaj) - 50 kg; Makaron łazanka (0,25kg - 1kg) - 30 kg; Makaron muszelka (0,25kg - 1kg) - 30 kg; Makaron nitka (0,25kg - 1kg) - 30 kg; Makaron świderki (0,25kg - 1kg) - 90 kg; Makaron zacierka (0,25kg - 1kg) - 25 kg; Makaron drobny typu ziarno ryżu - 10 kg; Margaryna mleczna 250g - 15 kg; Marmolada 1000g - 20 kg; Mąka pszenna tortowa 1kg - 10 kg; Mąka pszenna zwykła typ 500 1kg - 200 kg; Mąka ziemniaczana (0,5kg - 1kg) - 10 kg; Miód prawdziwy 400g - 15 kg; Mleko zagęszczone słodzone 533g - 10 kg; Musztarda stołowa (0,5kg - 1kg) - 20 kg; Ocet 0,5l - 5 l; Ocet winny (0,5l - 1l) - 1 l; Ogórek konserwowy (500g-1000g) - 50 kg; Oliwa z oliwek 1l - 1 l; Olej słonecznikowy 1l - 150 l; Oregano (10g - 20g) - 0,2 kg; Papryka marynowana (400g - 900g) - 40 kg; Papryka słodka (10g - 20g) - 1 kg; Paprykarz 300g -180 szt.; Pasztecik drobiowy (130g - 135g) - 300 szt.; Pieczarki marynowane (400g - 900g) -- 20 kg; Pieprz (10g - 20g) - 1,5 kg; Pieprz ziołowy (10g - 20g) - 1 kg; Pierniczki w czekoladzie nadziewane - luz - 4 kg; Pierniki nadziewane lukrowane - luz - 4 kg; Płatki kukurydziane (0,25kg - 1kg) - 15 kg; Płatki owsiane górskie (0,25kg - 1kg) - 20 kg; Pomidory w puszce 400g - 20 kg; Powidło 1000g - 20 kg; Proszek do pieczenia (16g - 32g) - 0,5 kg; Przyprawa w proszku do mięsa typu delikat do 1kg - 2 kg; Przyprawa do zup i sosów w proszku typu ziarenka smaku do 1kg - 5 kg; Przyprawa do zup w płynie 1l - 40 l; Przyprawa do mięsa mielonego - 0,3 kg; Rodzynki 100g - 1 kg; Ryż (0,5kg - 1kg) - 60 kg; Sałatka z buraczków i papryki do 1kg - 10 kg; Sałatka z kapustą i warzywami do 1kg - 20 kg; Sałatka z ogórków krojonych do 1kg- 20 kg; Seler marynowany (400g - 1kg) -10 kg; Sok pomarańczowy 2l - 10 szt.; Sok jabłkowy 2l - 10 szt.; Sok marchwiowo - owocowy (0,33l) - 600 szt.; Sok wieloowocowy 2l - 10 szt.; Sok z czarnej porzeczki 2l - 10 szt.; Soki zagęszczone do herbaty extrakt min 60% (0,4l - 0,5l) - 20 l; Sos pieczarkowy (30g - 50g) - 1 kg; Sos pieczeniowy (30g - 50g) - 1 kg; Sos pomidorowo - paprykowy (30g - 50g) - 1 kg; Sos sałatkowy 9g - 0,5 kg; Sól (0,5kg - 1kg) - 120 kg; Szprot w pomidorach 170g - 240 szt.; Szynka wieprzowa konserwowa 910g - 10 kg; Śledzie w oleju marynowane (2kg - 3kg) - 10 kg; Śmietan fix (9 - 15g) - 20szt.; Tuńczyk w oleju w kawałkach dużych 185g - 250 szt.; Wafelek czekoladowy 50g - 100 szt.; Wafle tortowe suche 200g - 10 szt.; Wiórki kokosowe 100g - 0,5 kg; Woda mineralna gazowana 1,5l - 750 l; Ziele angielskie (10g - 20g)- 0,5 kg; Zioła prowansalskie (10g - 20g) - 0,5 kg; Zupa cebulowa w proszku (35g - 60g) - 1kg; Zupa grochowa w proszku (35g - 60g) - 1 kg; Zupa grzybowa w proszku (35g - 60g) - 1 kg; Zupa ogonowa w proszku (35g - 60g) - 1 kg; Zupa pieczarkowa w proszku (35g - 60g) - 1 kg; Żurek (0,5l - 1l) - 20 l; CZĘŚĆ VI - MROŻONE OWOCE, WARZYWA I RYBY: Kalafior (0,45kg - 2,5kg) - 20 kg; Bukiet jarzyn (0,45kg - 2,5kg) - 60 kg; Mieszanka kompotowa (0,45kg - 2,5kg) - 20 kg; Truskawka (0,45kg - 2,5kg) - 20 kg; Fasolka szparagowa zielona (0,45kg - 2,5kg) - 30 kg; Brokuły (0,45kg - 2,5kg) - 30 kg; Wiśnia bez pestki (0,45kg - 2,5kg) - 5 kg; Ryba panga - płaty - 50 kg; Brukselka (0,45kg - 2,5kg) - 5 kg; Mieszanka chińska (0,45kg - 2,5kg) - 20 kg; Lody owocowe 200 ml - 200 szt. CZEŚĆ VII - JAJA: Jaja świeże (rozmiar L) -5.000 szt. CZĘŚĆ VIII - OWOCE, WARZYWA I PODOBNE PRODUKTY: Arbuz - 80 kg; Burak ćwikłowy - 170 kg; Banan - 200 kg; Borówka - 20 kg; Brokuły - 15 szt.; Cebula - 250 kg; Czosnek - 10 kg; Cytryna - 70 kg; Cebulka zielona pęczki - 120 szt.; Cebula czerwona - 5 kg; Fasola Jaś - 30 kg; Gruszka - 50 kg; Jabłko -500 kg; Kalafior - 15 szt.; Kapusta biała -160 kg; Kapusta pekińska - 30 szt.; Kapusta czerwona - 30 kg; Kapusta kiszona - 30 kg; Koper zielony pęczki - 120 szt.; Marchew - 360 kg; Morela - 32 kg; Ogórek świeży - 80 kg; Ogórek kiszony - 30 kg; Pieczarka - 70 kg; Pietruszka korzeń - 130 kg; Pietruszka natka pęczki - 100 szt.; Pomidory - 120 kg; Papryka świeża - 20 kg; Por - 20 kg; Seler korzeń - 150 kg; Sałata zielona - 100 szt.; Sałata lodowa - 30 szt.; Śliwka krajowa - 40 kg; Winogron ciemny - 2 kg; Winogron biały - 2 kg; Ziemniaki - 4.000 kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.jaroslaw.domypomocy.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach