Przetargi.pl
Sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej Zespołu Szkół Ogólnokształcących Mistrzostwa Sportowego nr 3 „Pietrasze”

Zespół Szkół Ogólnokształcących Mistrzostwa Sportowego nr 3 "Pietrasze" ogłasza przetarg

  • Adres: 15-131 Białystok, ul. Pietrasze
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 856 750 451, , fax. 856 752 329
  • Data zamieszczenia: 2020-12-01
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Ogólnokształcących Mistrzostwa Sportowego nr 3 "Pietrasze"
    ul. Pietrasze 29
    15-131 Białystok, woj. podlaskie
    tel. 856 750 451, , fax. 856 752 329
    REGON: 20029248500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: sp32.edu.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej Zespołu Szkół Ogólnokształcących Mistrzostwa Sportowego nr 3 „Pietrasze”
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych dla Zespołu Szkół Ogólnokształcących Mistrzostwa Sportowego nr 3 „Pietrasze” w Białymstoku, ul. Pietrasze 29 wyszczególnionych w wykazach artykułów stanowiących załączniki Nr 1a,1b,1c,1d,1e,1f,1g do Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15800000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Oferta powinna zawierać następujące dokumenty: a) wypełniony załącznik nr 1a,1b,1c,1d,1e,1f,1g do SIWZ – wykaz artykułów, b) wypełniony załącznik nr 2a,2b,2c,2d,2e,2f,2g do SIWZ – formularz ofertowy, c) dokumenty uwiarygodniające Wykonawcę wskazane zgodnie z zapisem części X SIWZ , d) wzór umowy (załącznik nr 3a,3b,3c,3d,3e,3f,3g do SIWZ) uzupełniony o dane wykonawcy i podpisany przez osoby upoważnione do składania oświadczeń woli w imieniu wykonawcy (każda strona umowy powinna być zaparafowana), e) oświadczenie o wdrożeniu systemu HACCP przez dostawcę artykułów spożywczych, f) oświadczenie iż wszystkie artykuły spożywcze posiadają stosowne atesty i certyfikaty kwalifikujące je do spożycia. g) wypełniony załącznik nr 6 do SIWZ – klauzula rodo

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach