Przetargi.pl
RZP-27/11/2011 dostawy warzyw świeżych oraz kapusty kwaszonej i ogórków kwaszonych

Szkoła Policji w Słupsku ogłasza przetarg

  • Adres: 76-200 Słupsk, ul. Kilińskiego 42
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 59 8417558 , fax. 059 8417559
  • Data zamieszczenia: 2011-11-23
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Policji w Słupsku
    ul. Kilińskiego 42 42
    76-200 Słupsk, woj. pomorskie
    tel. 59 8417558, fax. 059 8417559
    REGON: 77070295800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.slupsk.szkolapolicji.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Szkoła Policji

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    RZP-27/11/2011 dostawy warzyw świeżych oraz kapusty kwaszonej i ogórków kwaszonych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy warzyw świeżych oraz kapusty kwaszonej i ogórków kwaszonych w następującym asortymencie: 1.Marchew świeża, długość 15-20 cm, czysta, twarda nie gumowata, bez naci, bez zmian chorobowych i uszkodzeń mechanicznych, pakowana od 5 do 15 kg w worki typu siatka, min. ilość 10 kg, max ilość 13 200 kg. 2.Pietruszka korzeń, sortowana o jednakowej wielkości w granicach 10-15 cm długości, bez uszkodzeń mechanicznych i zmian chorobowych, pozbawiona odrostów, pakowana od 5 do 15 kg w worki typu siatka, min. ilość 10 kg, max ilość 3 600 kg. 3.Seler korzeniowy sortowany o jednakowej wielkości w granicach 8-10 cm średnicy, bez uszkodzeń mechanicznych i zmian chorobowych, pozbawiony odrostów, pakowany od 5 do 15 kg w worki typu siatka, min. ilość 10 kg max 7 200 kg. 4.Por o długości od 40 do 50 cm, średnica 2-5 cm, czysty, nie zwiędnięty, bez uszkodzeń mechanicznych i zmian chorobowych, pakowany w skrzynki, min. ilość 10 kg, max ilość 4 800 kg. 5.Burak czerwony o okrągłym kształcie i średnicy od 7 do 10 cm, sortowany, czysty, bez uszkodzeń mechanicznych i zmian chorobowych, pakowany od 5 do 15 kg w worki typu siatka, min. ilość 10 kg, max ilość 8 400 kg. 6.Cebula dobrze wysuszona, bez szczypioru, sortowana o jednakowej wielkości w granicach 5-8 cm średnicy, bez uszkodzeń mechanicznych i zmian chorobowych, pozbawiona odrostów, pakowana od 5 do 15 kg w worki typu siatka, min. ilość 10 kg, max ilość 7 200 kg. 7.Kapusta biała, główka zwarta, waga w granicach 1,80-2,0 kg, bez liści zewnętrznych, kolor jasno zielony, bez uszkodzeń mechanicznych i zmian chorobowych oraz niezarobaczona, pakowana od 20 do 25 kg w worki typu siatka, min. ilość 10 kg, max ilość 10 800 kg. 8.Kapusta czerwona, główka zwarta, waga w granicach 1,20-1,50 kg, bez liści zewnętrznych, bez uszkodzeń mechanicznych i zmian chorobowych oraz niezarobaczona, pakowana od 10 do 25 kg w worki typu siatka, min. ilość 10 kg, max ilość 3 100 kg. 9.Rzodkiew biała, o jednakowej wielkości w granicach od 25 do 40 cm, czysta, bez uszkodzeń mechanicznych i zmian chorobowych, pakowana od 5 do 15 kg w worki typu siatka, min. ilość 10 kg, max ilość 3 000 kg. 10.Pietruszka, nać o zielonej barwie i świeżym zapachu, nie zwiędnięta, o dużych listkach, łodyga bez uszkodzeń, dł. do 8 cm bez uszkodzeń mechanicznych, bez zmian chorobowych, pakowana w pęczki o gr. 0,10 kg, min. ilość 10 pęczków, max ilość 2 880 pęczków. 11.Koper zielony, świeży, zapach świeży typowy, bez robaków, nie zwiędnięty, bez uszkodzeń mechanicznych i zmian chorobowych, pęczki o gr. 0,10 kg, min. ilość 10 pęczków max ilość 2400 pęczków. 12.Pieczarki świeże, kolor biały, zapach świeży typowy, średnie, sortowane o zbliżonej wielkości, bez uszkodzeń mechanicznych i zmian chorobowych, pakowane w skrzynki od 4 do 5 kg, min. ilość 10 kg, max ilość 4 200 kg. 13.Ogórek kwaszony od 8 do 12 cm, barwa zielono - żółta, twardy, kwaszony w sposób naturalny, smak typowy, zapach świeży, bez uszkodzeń mechanicznych, bez zmian mikrobiologicznych, opakowania - wiadra plastikowe po 3 do 5 kg, min. ilość 10 kg, max ilość 4 000 kg. 14.Kapusta kwaszona z zawartością min. 5% marchwi, kwaszona naturalnie bez użycia octu, szatkowana o krótkiej nitce, opakowania - w wiadrach po 5 do 10 kg, min. ilość 10kg, max ilość 6 000 kg. 15.Papryka czerwona cała, dobrze rozwinięta z szypułką, z grubą skórzastą, jędrną niezwiędniętą okrywą; czysta i sucha na zewnątrz bez widocznych obcych materii i obcego zapachu, min. ilość 10kg, max ilość 500 kg. Dostawy będą realizowane codziennie na podstawie składanych przez Zamawiającego zamówień.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: tak
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.slupsk.szkolapolicji.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach