Przetargi.pl
ROPS.ZPP.3321.15.2015 - Świadczenie usług hotelarsko-gastronomicznych podczas szkoleń i seminariów szkoleniowych organizowanych przez Regionalny Ośrodek Polityki Społecznej Województwa Śląskiego w ramach projektu innowacyjnego pod nazwą: Efektywna i skuteczna przedsiębiorczość społeczna, realizowanego w partnerstwie z Instytutem Pracy i Spraw Socjalnych

Regionalny Ośrodek Polityki Społecznej Województwa Śląskiego ogłasza przetarg

  • Adres: 40-142 Katowice, ul Modelarska 10
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 32 730 68 68 , fax. 32 730 68 71
  • Data zamieszczenia: 2015-06-02
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Regionalny Ośrodek Polityki Społecznej Województwa Śląskiego
    ul Modelarska 10 10
    40-142 Katowice, woj. śląskie
    tel. 32 730 68 68, fax. 32 730 68 71
    REGON: 27676169900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.rops-katowice.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    ROPS.ZPP.3321.15.2015 - Świadczenie usług hotelarsko-gastronomicznych podczas szkoleń i seminariów szkoleniowych organizowanych przez Regionalny Ośrodek Polityki Społecznej Województwa Śląskiego w ramach projektu innowacyjnego pod nazwą: Efektywna i skuteczna przedsiębiorczość społeczna, realizowanego w partnerstwie z Instytutem Pracy i Spraw Socjalnych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są usługi świadczone przez placówki oferujące wyżywienie i miejsca noclegowe dotyczące obsługi następujących szkoleń/seminariów, podzielonych na XII części: Część I - 2-dniowe szkolenie w terminie 20-21 lipca 2015 roku Przedmiotem zamówienia jest usługa świadczona przez placówki oferujące wyżywienie i miejsca noclegowe dotycząca obsługi dwudniowego szkolenia, które odbędzie się w terminie od 20 do 21 lipca 2015r. Przewiduje się maksymalnie 50 uczestników szkolenia. Szkolenie obejmuje 1 nocleg oraz wyżywienie, na które składają się: 1 śniadanie, 2 obiady, 1 kolacja i 3 przerwy kawowe oraz udostępnienie zaplecza szkoleniowego i sprzętu podczas szkolenia dla 2 grup do 25 osób każda. Wymaga się zapewnienia: - 1 dużej sali warsztatowej o minimalnej powierzchni 40 m2 w pierwszy dzień szkolenia, - 2 dużych sal warsztatowych o minimalnej powierzchni 40 m2 każda w drugi dzień szkolenia, - 1 sali komputerowej o minimalnej powierzchni 40 m2 w pierwszy dzień szkolenia. Część II - 2-dniowe szkolenie w terminie 17-18 sierpnia 2015 roku Przedmiotem zamówienia jest usługa świadczona przez placówki oferujące wyżywienie i miejsca noclegowe dotycząca obsługi dwudniowego szkolenia, które odbędzie się w terminie od 17 do 18 sierpnia 2015r. Przewiduje się maksymalnie 50 uczestników szkolenia. Szkolenie obejmuje 1 nocleg oraz wyżywienie, na które składają się: 1 śniadanie, 2 obiady, 1 kolacja i 3 przerwy kawowe oraz udostępnienie zaplecza szkoleniowego i sprzętu podczas szkolenia dla 2 grup do 25 osób każda. Wymaga się zapewnienia: - 1 dużej sali warsztatowej o minimalnej powierzchni 40 m2 w pierwszy dzień szkolenia, - 2 dużych sal warsztatowych o minimalnej powierzchni 40 m2 każda w drugi dzień szkolenia, - 1 sali komputerowej o minimalnej powierzchni 40 m2 w pierwszy dzień szkolenia. Część III - 2-dniowe szkolenie w terminie 03-04 września 2015 roku Przedmiotem zamówienia jest usługa świadczona przez placówki oferujące wyżywienie i miejsca noclegowe dotycząca obsługi dwudniowego szkolenia, które odbędzie się w terminie od 03 do 04 września 2015r. Przewiduje się maksymalnie 50 uczestników szkolenia. Szkolenie obejmuje 1 nocleg oraz wyżywienie, na które składają się: 1 śniadanie, 2 obiady, 1 kolacja i 3 przerwy kawowe oraz udostępnienie zaplecza szkoleniowego i sprzętu podczas szkolenia dla 2 grup do 25 osób każda. Wymaga się zapewnienia: - 1 dużej sali warsztatowej o minimalnej powierzchni 40 m2 w pierwszy dzień szkolenia, - 2 dużych sal warsztatowych o minimalnej powierzchni 40 m2 każda w drugi dzień szkolenia, - 1 sali komputerowej o minimalnej powierzchni 40 m2 w pierwszy dzień szkolenia. Część IV - 2-dniowe szkolenie w terminie 14-15 września 2015 roku Przedmiotem zamówienia jest usługa świadczona przez placówki oferujące wyżywienie i miejsca noclegowe dotycząca obsługi dwudniowego szkolenia, które odbędzie się w terminie od 14 do 15 września 2015r. Przewiduje się maksymalnie 50 uczestników szkolenia. Szkolenie obejmuje 1 nocleg oraz wyżywienie, na które składają się: 1 śniadanie, 2 obiady, 1 kolacja i 3 przerwy kawowe oraz udostępnienie zaplecza szkoleniowego i sprzętu podczas szkolenia dla 2 grup do 25 osób każda. Wymaga się zapewnienia: - 1 dużej sali warsztatowej o minimalnej powierzchni 40 m2 w pierwszy dzień szkolenia, - 2 dużych sal warsztatowych o minimalnej powierzchni 40 m2 każda w drugi dzień szkolenia, - 1 sali komputerowej o minimalnej powierzchni 40 m2 w pierwszy dzień szkolenia. Część V - 2-dniowe szkolenie w terminie 28-29 września 2015 roku Przedmiotem zamówienia jest usługa świadczona przez placówki oferujące wyżywienie i miejsca noclegowe dotycząca obsługi dwudniowego szkolenia, które odbędzie się w terminie od 28 do 29 września 2015r. Przewiduje się maksymalnie 50 uczestników szkolenia. Szkolenie obejmuje 1 nocleg oraz wyżywienie, na które składają się: 1 śniadanie, 2 obiady, 1 kolacja i 3 przerwy kawowe oraz udostępnienie zaplecza szkoleniowego i sprzętu podczas szkolenia dla 2 grup do 25 osób każda. Wymaga się zapewnienia: - 1 dużej sali warsztatowej o minimalnej powierzchni 40 m2 w pierwszy dzień szkolenia, - 2 dużych sal warsztatowych o minimalnej powierzchni 40 m2 każda w drugi dzień szkolenia, - 1 sali komputerowej o minimalnej powierzchni 40 m2 w pierwszy dzień szkolenia. Część VI - 2-dniowe szkolenie w terminie 05-06 października 2015 roku Przedmiotem zamówienia jest usługa świadczona przez placówki oferujące wyżywienie i miejsca noclegowe dotycząca obsługi dwudniowego szkolenia, które odbędzie się w terminie od 05 do 06 października 2015r. Przewiduje się maksymalnie 50 uczestników szkolenia. Szkolenie obejmuje 1 nocleg oraz wyżywienie, na które składają się: 1 śniadanie, 2 obiady, 1 kolacja i 3 przerwy kawowe oraz udostępnienie zaplecza szkoleniowego i sprzętu podczas szkolenia dla 2 grup do 25 osób każda. Wymaga się zapewnienia: - 1 dużej sali warsztatowej o minimalnej powierzchni 40 m2 w pierwszy dzień szkolenia, - 2 dużych sal warsztatowych o minimalnej powierzchni 40 m2 każda w drugi dzień szkolenia, - 1 sali komputerowej o minimalnej powierzchni 40 m2 w pierwszy dzień szkolenia. Część VII - 2-dniowe szkolenie w terminie 19-20 października 2015 roku Przedmiotem zamówienia jest usługa świadczona przez placówki oferujące wyżywienie i miejsca noclegowe dotycząca obsługi dwudniowego szkolenia, które odbędzie się w terminie od 19 do 20 października 2015r. Przewiduje się maksymalnie 50 uczestników szkolenia. Szkolenie obejmuje 1 nocleg oraz wyżywienie, na które składają się: 1 śniadanie, 2 obiady, 1 kolacja i 3 przerwy kawowe oraz udostępnienie zaplecza szkoleniowego i sprzętu podczas szkolenia dla 2 grup do 25 osób każda. Wymaga się zapewnienia: - 1 dużej sali warsztatowej o minimalnej powierzchni 40 m2 w pierwszy dzień szkolenia, - 2 dużych sal warsztatowych o minimalnej powierzchni 40 m2 każda w drugi dzień szkolenia, - 1 sali komputerowej o minimalnej powierzchni 40 m2 w pierwszy dzień szkolenia. Część VIII - 2-dniowe szkolenie w terminie 05-06 listopada 2015 roku Przedmiotem zamówienia jest usługa świadczona przez placówki oferujące wyżywienie i miejsca noclegowe dotycząca obsługi dwudniowego szkolenia, które odbędzie się w terminie od 05 do 06 listopada 2015r. Przewiduje się maksymalnie 50 uczestników szkolenia. Szkolenie obejmuje 1 nocleg oraz wyżywienie, na które składają się: 1 śniadanie, 2 obiady, 1 kolacja i 3 przerwy kawowe oraz udostępnienie zaplecza szkoleniowego i sprzętu podczas szkolenia dla 2 grup do 25 osób każda. Wymaga się zapewnienia: - 1 dużej sali warsztatowej o minimalnej powierzchni 40 m2 w pierwszy dzień szkolenia, - 2 dużych sal warsztatowych o minimalnej powierzchni 40 m2 każda w drugi dzień szkolenia, - 1 sali komputerowej o minimalnej powierzchni 40 m2 w pierwszy dzień szkolenia. Część IX - 1-dniowe seminarium szkoleniowe w terminie 15 lipca 2015 roku Przedmiotem zamówienia jest usługa świadczona przez placówki oferujące wyżywienie, dotycząca obsługi jednodniowego seminarium szkoleniowego, które odbędzie się w terminie 15 lipca 2015r. Przewiduje się maksymalnie 25 uczestników seminarium szkoleniowego. Seminarium szkoleniowe obejmuje wyżywienie, na które składają się: 2 przerwy kawowe, 1 obiad oraz udostępnienie zaplecza szkoleniowego i sprzętu podczas seminarium dla 1 grupy do 25 osób (1 duża sala warsztatowa o minimalnej powierzchni 40 m2 ). Część X - 1-dniowe seminarium szkoleniowe w terminie 19 sierpnia 2015 roku Przedmiotem zamówienia jest usługa świadczona przez placówki oferujące wyżywienie, dotycząca obsługi jednodniowego seminarium szkoleniowego, które odbędzie się w terminie 19 sierpnia 2015r. Przewiduje się maksymalnie 25 uczestników seminarium szkoleniowego. Seminarium szkoleniowe obejmuje wyżywienie, na które składają się: 2 przerwy kawowe, 1 obiad oraz udostępnienie zaplecza szkoleniowego i sprzętu podczas seminarium dla 1 grupy do 25 osób (1 duża sala warsztatowa o minimalnej powierzchni 40 m2 ). Część XI - 1-dniowe seminarium szkoleniowe w terminie 09 września 2015 roku Przedmiotem zamówienia jest usługa świadczona przez placówki oferujące wyżywienie, dotycząca obsługi jednodniowego seminarium szkoleniowego, które odbędzie się w terminie 09 września 2015r. Przewiduje się maksymalnie 25 uczestników seminarium szkoleniowego. Seminarium szkoleniowe obejmuje wyżywienie, na które składają się: 2 przerwy kawowe, 1 obiad oraz udostępnienie zaplecza szkoleniowego i sprzętu podczas seminarium dla 1 grupy do 25 osób (1 duża sala warsztatowa o minimalnej powierzchni 40 m2 ). Część XII - 1-dniowe seminarium szkoleniowe w terminie 14 października 2015 roku Przedmiotem zamówienia jest usługa świadczona przez placówki oferujące wyżywienie, dotycząca obsługi jednodniowego seminarium szkoleniowego, które odbędzie się w terminie 14 października 2015r. Przewiduje się maksymalnie 25 uczestników seminarium szkoleniowego. Seminarium szkoleniowe obejmuje wyżywienie, na które składają się: 2 przerwy kawowe, 1 obiad oraz udostępnienie zaplecza szkoleniowego i sprzętu podczas seminarium dla 1 grupy do 25 osób (1 duża sala warsztatowa o minimalnej powierzchni 40 m2 ). Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 552700003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Kategoria zaszeregowania obiektu
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.rops-katowice.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach