Zakład Karny ogłasza przetarg
- Adres: 42-284 Herby, ul. Krótka 28
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 0-34 3528115, 3528123 , fax. 0-34 3528134
- Data zamieszczenia: 2015-07-23
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
ul. Krótka 28 28
42-284 Herby, woj. śląskie
tel. 0-34 3528115, 3528123, fax. 0-34 3528134
REGON: 00141951100000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Realizacja dostaw artykułów grupy CPV 154 OLEJE I TŁUSZCZE, PRODUKTY MLECZARSKIE, JAJA KURZE w okresie 12 miesięcy - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Realizacja dostaw artykułów grupy CPV 154 OLEJE I TŁUSZCZE, PRODUKTY MLECZARSKIE, JAJA KURZE w okresie 12 miesięcy według ilości podanych poniżej: 1. Margaryna 15431100-9, Margaryna roślinna do smarowania pieczywa, kostka o wadze 200 do 250 g i minimalnej zawartości tłuszczu roślinnego 50%, termin przydatności do spożycia minimum 2 miesiące od daty dostawy w ilości 6100 kg. 2. Olej 15411100-3, Olej roślinny - jadalny- (do smażenia i surówek), butelki o pojemności od 0,9 do 5 l. termin przydatności do spożycia minimum 3 miesiące od daty dostawyw ilości 200 L. 3. Mleko granulowane 15511700-0, Mleko granulowane odtłuszczone, termin przydatności do spożycia 3 miesiące od daty dostawy, w opakowaniach od 0,5 do 25 kg w ilości 300 kg. 4. Ser twaróg półtłusty 15542100-0 , Ser twaróg półtłusty, zawierający tłuszczu od 4 do 4.5%, minimalna trwałość 14 dni od daty dostawy w ilości 1800 kg. 5. Ser topiony 15543000-6, Ser topiony kostka 100 g, z zawartością tłuszczu minimum 20%, termin przydatności do spożycia 2 miesiące od daty dostawy w ilości 1200 kg. 6. Śmietana 12% 15512000-0, Śmietana 12%, świeża z zawartością tłuszczu 12%, trwałość minimum 14 dni od daty dostawy, w opakowaniach o pojemności od 0,4 do 1 litra w ilosci 150 L. 7. Ser żółty 15544000-3, Ser żółty o zawartości tłuszczu minimum 25%, termin przydatności do spożycia 2 miesiące od daty dostawy w ilości 1100 kg. 8. Serek kanapkowy 15543000-6, Serek kanapkowy o zawartości tłuszczu do 3%, kubek od 100 g do 150 g, termin przydatności do spożycia 21 dni od daty dostawy w ilosci 220 kg. 9. Jogurt owocowy 15551000-5, Jogurt świeży , o różnych smakach, o zawartości tłuszczu do 3%, kubek od 100g do 150 g, termin przydatności do spożycia 21 dni od daty dostawy w ilości 260 kg. 10. Jaja kurze kl. A według wagi L63-73g , 03142500-3 Jaja kurze kl. A według wagi L63-73g wytłoczki w opakowaniu transportowym (30szt) w ilosci 60000 szt. 15512000-0 Śmietana 12%, świeża z zawartością tłuszczu 12%, trwałość minimum 14 dni od daty dostawy, w opakowaniach o pojemności od 0,4 do 1 litra L 150 7 Ser żółty 15544000-3 Ser żółty o zawartości tłuszczu minimum 25%, termin przydatności do spożycia 2 miesiące od daty dostawy. kg 1100 8 Serek kanapkowy 15543000-6 Serek kanapkowy o zawartości tłuszczu do 3%, kubek od 100 g do 150 g, termin przydatności do spożycia 21 dni od daty dostawy. kg 220 9 Jogurt owocowy 15551000-5 Jogurt świeży , o różnych smakach, o zawartości tłuszczu do 3%, kubek od 100g do 150 g, termin przydatności do spożycia 21 dni od daty dostawy . kg 260 10 Jaja kurze kl. A według wagi L63-73g 03142500-3 Jaja kurze kl. A według wagi L63-73g wytłoczki w opakowaniu transportowym (30szt) szt. 60000 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 154311009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: termin realizacji partii towaru
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Realizacja dostaw artykułów grupy (CPV) 154 (OLEJE I TŁUSZCZE, PRODUKTY MLECZARSKIE, JAJA KURZE ) w okresie 12 miesięcy
Dodano: 2014-08-21 - Realizacja dostaw artykułów grupy 154 oleje i tłuszcze, produkty mleczarskie, jaja kurze w okresie 12 miesięcy.
Dodano: 2013-08-14 - Dostawa artykułów żywnościowych Zad.1 - Margaryna
Dodano: 2012-09-28 - REALIZACJA DOSTAW ARTYKUŁÓW GRUPY 154 OLEJE, TŁUSZCZE ZWIERZĘCE I ROŚLINNE W OKRESIE 12 MIESIĘCY
Dodano: 2012-08-03 - REALIZACJA DOSTAW ARTYKUŁÓW GRUPY 154 OLEJE, TŁUSZCZE ZWIERZĘCE I ROŚLINNE W OKRESIE 12 MIESIĘCY
Dodano: 2012-04-20 - Dostawa margaryny
Dodano: 2011-12-22 - Dostawa produktów mleczarskich do Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Zawierciu.
Dodano: 2011-12-21 - REALIZACJA DOSTAW ARTYKUŁÓW GRUPY 154 OLEJE, TŁUSZCZE ZWIERZĘCE I ROŚLINNE W OKRESIE 12 MIESIĘCY
Dodano: 2011-02-28 - Dostawa margaryny
Dodano: 2010-12-20 - przetarg nieograniczony na dostawy margaryny do smarowania pieczywa oraz oleju roślinnego
Dodano: 2009-06-04