Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - SZP ogłasza przetarg
- Adres: 02-787 Warszawa, ul. Nowoursynowska 166
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 022 5931390 , fax. 022 5931391
- Data zamieszczenia: 2013-09-18
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - SZP
ul. Nowoursynowska 166 166
02-787 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 022 5931390, fax. 022 5931391
REGON: 00000178450000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sggw.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Realizacja badań metodą eksperymentalnych aukcji Becker-DeGroot-Marschak method (BDM) z konsumencką oceną sensoryczną wybranych produktów żywnościowych w ramach Projektu BIOŻYWNOŚĆ - innowacyjne, funkcjonalne produkty pochodzenia zwierzęcego - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Opis przedmiotu zamówienia Przedmiotem zamówienia jest realizacja badań metodą eksperymentalnych aukcji Becker-DeGroot-Marschak method (BDM) z konsumencką oceną sensoryczną wybranych produktów żywnościowych w ramach Projektu BIOŻYWNOŚĆ - innowacyjne, funkcjonalne produkty pochodzenia zwierzęcego. Szczegółowe opisy przedmiotu zamówienia zostały określone w formularzach kalkulacyjnych, które stanowią Załączniki nr 6 do SIWZ CPV: 79320000-3 (Usługi badania opinii publicznej) Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji Samodzielny Zakład Techniki w Żywieniu - Biuro projektu BIOŻYWNOŚĆ ul. Nowoursynowska 159 C budynek 32, pok. 0120 B, 02-776 Warszawa Realizacja przedmiotu zamówienia nastąpi w ciągu 30 dni kalendarzowych licząc od daty podpisania umowy. OPIS CZĘŚCI ZAMÓWIENIA Dopuszcza się złożenie ofert częściowych NIE - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 793200003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 30 dni
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://szp.sggw.pl/show.php?id=2650
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Badanie rozpoznawalności i wiedzy o Funduszach Europejskich w społeczeństwie polskim. Edycja 2016
Dodano: 2016-06-28 - Wykonanie badania pn. Badanie efektów działań informacyjnych i promocyjnych nt. Funduszy Europejskich dla społeczeństwa oraz analiza społecznego odbioru tych działań. Edycja 2015
Dodano: 2015-09-18 - Realizacja badania ankietowego nt. Percepcji cech innowacyjnego pieczywa o obniżonej kaloryczności z uwzględnieniem wybranych walorów zdrowotnych oraz informacji w postaci oświadczeń żywieniowych w ramach Projektu BIOPRODUKTY, innowacyjne technologie wytwarzania prozdrowotnych produktów piekarskich i makaronu o obniżonej kaloryczności
Dodano: 2015-07-23 - Realizacja badania opinii turystów odwiedzających Warszawę w 2015 r.
Dodano: 2015-04-30 - Realizacja badania ankietowego nt. Percepcji cech innowacyjnego pieczywa o obniżonej kaloryczności z uwzględnieniem wybranych walorów zdrowotnych oraz informacji w postaci oświadczeń żywieniowych w ramach Projektu BIOPRODUKTY, innowacyjne technologie wytwarzania prozdrowotnych produktów piekarskich i makaronu o obniżonej kaloryczności
Dodano: 2015-04-20 - Zakup danych telemetrycznych
Dodano: 2015-03-06 - Realizacja badań społecznych dotyczących różnych obszarów funkcjonowania m.st. Warszawy
Dodano: 2015-03-04 - Wykonanie usługi badania społecznego o charakterze ilościowym dotyczącego świadomości społecznej zjawiska handlu ludźmi, zagrożeń z nim związanych oraz możliwości uzyskania pomocy przez ofiary handlu ludźmi
Dodano: 2014-12-22 - Ocena jakości usług świadczonych w m.st. Warszawa przez warszawskie domy pomocy społecznej oraz ocena jakości usług opiekuńczych świadczonych przez warszawskie ośrodki pomocy społecznej, a także identyfikacja i opis dobrych praktyk oraz opracowanie propozycji standardów tych usług
Dodano: 2014-12-22 - Realizacja badań ankietowych w ramach Projektu BIOPRODUKTY, innowacyjne technologie wytwarzania prozdrowotnych produktów piekarskich i makaronu o obniżonej kaloryczności
Dodano: 2014-12-03