Ośrodek Pomocy Społecznej w Górze Kalwarii ogłasza przetarg
- Adres: 05-530 Góra Kalwaria, Pijarska 40
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel.
- Data zamieszczenia: 2023-11-20
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Pomocy Społecznej w Górze Kalwarii
Pijarska 40
05-530 Góra Kalwaria, woj. mazowieckie
REGON: 002175146 - Adres strony internetowej zamawiającego: https://ops.gorakalwaria.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przygotowywanie, wydawanie na miejscu i dowóz gorących posiłków klientom Ośrodka w ramach realizacji decyzji przyznających posiłek, w rejonach ujętych w gminie Góra Kalwaria /3 części zamówienia/” - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Rejon/część I – Baniocha, Wilczynek, Solec, Szymanów, Tomice, Kąty, Mikówiec, Łubna – około 15 posiłków dziennie.Rejon/część II – Góra Kalwaria, Brześce, Moczydłów, Podłęcze, Wólka Załęska, Wólka Dworska – około 35 posiłków dziennie.-Wykonawca musi posiadać lokal w Górze Kalwarii przystosowany i spełniający warunki /decyzja PPIS/ do wydawania gorących posiłków na terenie zamkniętym ulicami:- Budowlanych, Broniewskiego, Wyszyńskiego, Pijarska, Szpitalna, Ks. Sajny, Dominikańska, Grójecka, Marianki oraz teren byłej Jednostki Wojskowej;- Wydawane posiłki to ok. 60 % wszystkich posiłków.Rejon/część III - Buczynów, Cendrowice, Czaplin, Czaplinek, Dębówka, Dobiesz, Julianów, Linin, Obręb, Sierzchów, Ługówka, Wincentów, Wojciechowice, Borki, Brzumin, Czersk, Ostrówik, Aleksandrów, Karolina, Coniew, Królewski Las, Pęcław, Podgóra, Podosowa, Potycz, Szpruch, Czachówek, Krzaki Czaplinkowskie, Sobików, Czarny Las – około 15 posiłków dziennie. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 2. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki dotyczące:1) zdolności do występowania w obrocie gospodarczymZamawiający nie stawia warunku w powyższym zakresie.2) uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisówZamawiający uzna że wykonawca spełnia ten warunek jeżeli wykaże że posiada aktualną decyzję Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego, zezwalającą na prowadzenie działalności w zakresie żywienia zbiorowego wydaną na podstawie Ustawy z dnia 25.08.2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. 2020 r. poz. 2021). wykaże, że wprowadził i stosuje system HACCP.3) sytuacji ekonomicznej lub finansowej:Zamawiający uzna ww. warunek za spełniony jeżeli wykonawca wykaże, że jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia na sumę gwarancyjną nie mniejszą niż 50 000,00 złotych.4) zdolności technicznej lub zawodowej:Zamawiający nie stawia warunku w powyższym zakresie.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-11-29
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługa cateringowa na potrzeby wydarzenia „zawody robotyczne Jemaro w dniach 8-12 lipca 2024 r.” dla Wydziału Mechanicznego Energetyki i Lotnictwa Politechniki Warszawskiej
Dodano: 2024-05-14 - Catering na wydarzenie „Absolwenci w branży” organizowane przez Biuro Karier Politechniki Warszawskiej
Dodano: 2024-05-11 - Usługi cateringowe w ramach poddziałania 1.2 „Wsparcie dla projektów demonstracyjnych i działań informacyjnych” w zakresie produkcji i wykorzystania krajowych źródeł białka na cele paszowe.
Dodano: 2024-05-09 - Obsługa imprezy piknik okolicznościowy z okazji Dnia Wydziału Samochodów i Maszyn Roboczych Politechniki Warszawskiej w dniu 7 czerwca 2024 r
Dodano: 2024-05-08 - Świadczenie usług cateringowych dla PAŻP w latach 2024/2025
Dodano: 2024-05-08 - Świadczenie usługi gastronomicznej w dniu 15 maja 2024 r. na Uniwersytecie w Siedlcach ul. Żytnia 39.
Dodano: 2024-04-30 - Usługa cateringowa dla uczestników konferencji
Dodano: 2024-04-29 - Świadczenie usługi cateringowej w dniach 6-7.05.2024 r. dla 25 osób
Dodano: 2024-04-25 - Świadczenie usługi cateringowej w trakcie WEZUT 2024 dla Wydziału Zarządzania Politechniki Warszawskiej
Dodano: 2024-04-22 - „Usługa cateringowa – Konferencja pt. Architektura i infrastruktura Wielkiego Resetu – efekty badawcze i odbiór społeczny”
Dodano: 2024-04-22