Przetargi.pl
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW UCZNIOM ZESPOŁU SZKÓŁ MISTRZOSTWA SPORTOWEGO W JASTRZĘBIU ZDROJU WRAZ Z DZIERŻAWĄ POMIESZCZEŃ

Zespół Szkół Mistrzostwa Sportowego ogłasza przetarg

  • Adres: 44-335 Jastrzębie-Zdrój, ul. Piastów 15
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 32 4751501 , fax. 32 4751501
  • Data zamieszczenia: 2011-12-19
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Mistrzostwa Sportowego
    ul. Piastów 15 15
    44-335 Jastrzębie-Zdrój, woj. śląskie
    tel. 32 4751501, fax. 32 4751501
    REGON: 24123020700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsms.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka budżetowa samorządu terytorialnego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW UCZNIOM ZESPOŁU SZKÓŁ MISTRZOSTWA SPORTOWEGO W JASTRZĘBIU ZDROJU WRAZ Z DZIERŻAWĄ POMIESZCZEŃ
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przygotowywanie i wydawanie ciepłych posiłków w formie obiadów finansowanych przez Ośrodek Pomocy Społecznej w Jastrzębiu - Zdroju. Obiad powinien składać się z ciepłej zupy i drugiego dania i kompotu o łącznej wartości kalorycznej co najmniej 800 kalorii. Przygotowanie i wydawanie podwieczorków składających się z jednej bułki z wędliną i serem , jogurtu owocowego lub naturalnego minimum 150 g, owocu (sezonowego o masie 150 g), soków w kartoniku minimum 200 ml finansowanych z budżetu Zespołu Szkół Mistrzostwa Sportowego w Jastrzębiu Zdroju. Posiłki będą wydawane w wydzierżawionych pomieszczeniach o powierzchni 4m2 w Zespole Szkół Mistrzostwa Sportowego w Jastrzębiu - Zdroju na zasadach wynikających z § 6 pkt 1 załącznika nr 6. Przewidywana ilość obiadów 40 sztuk dziennie i podwieczorków 40 sztuk dziennie , w te dni kiedy w szkole organizowane są zajęcia dydaktyczne i opiekuńczo-wychowawcze . Całkowita wartość umowy wynosi: dla obiadów około 62 000 zł brutto, dla podwieczorków około 31 000 brutto. Wartość umowy może zostać zwiększona o około 10 % w zależności od zakwalifikowanych do wyżywienia dzieci. Wykonawca dysponuje sprzętem i urządzeniami niezbędnymi do transportu żywności, które spełniają wymogi wynikające z Rozporządzenia UE nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29.04.2004r. w sprawie higieny środków spożywczych ( Dz. Urz. UE L 139 z 30.04.2004, str. 1; Dz. Urz. UE Polskie wydanie specjalne, rozdz. 13, tom 34, str. 319),
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158942106
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Referencje
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsms.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach