Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej ogłasza przetarg
- Adres: 76-150 Darłowo, ul. O.D. Tynieckiego 20
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 94 3146776 , fax. 94 3146776
- Data zamieszczenia: 2010-12-15
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej
ul. O.D. Tynieckiego 20 20
76-150 Darłowo, woj. zachodniopomorskie
tel. 94 3146776, fax. 94 3146776
REGON: 33003382800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.mops.darlowo.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przygotowanie, wydawanie i umożliwienie spożycia gorącego posiłku w formie obiadów podopiecznym Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Darłowie w stołówce na terenie Darłowa w okresie od 1 stycznia 2011 r. do 31 grudnia 2011 r. w ilości nieprzekraczającej 90.000 posiłków. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. wydawanie obiadów odbywać się będzie od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni świątecznych tj 1 stycznia, 6 stycznia, 25 kwietnia, 3 maja, 23 czerwca,15 sierpnia, 1 listopada , 11 listopada oraz 26 grudnia 2011 r, 2. obiad powinien składać się z zupy( min. 500ml) , drugiego dania, surówki lub gotowanych jarzyn oraz kompotu, 3. do zupy powinno być dodawane pieczywo ( min. 100g), 4. wsad do kotła winien wynosić co najmniej 50% ceny obiadu, 5. umożliwienie wcześniejszego wydawania obiadów - od godz. 10,00 opiekunkom MOPS, 6. tygodniowy jadłospis powinien zawierać co najmniej 3 posiłki obiadowe mięsne, 7. posiłki powinny być urozmaicone i przyrządzane w dniu wydania , powtarzające się nie częściej niż co 10 dni , pokrywające ? dziennego zapotrzebowania osoby dorosłej- min. 1.000 kcal, 8. lokal gastronomiczny Zleceniobiorcy wraz z zapleczem, w którym będą przygotowywane, wydawane i spożywane posiłki, musi posiadać zezwolenie Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego na prowadzenie działalności gastronomicznej w zakresie: produkcja dań od surowca do gotowej potrawy. 9. Zamawiający będzie obciążony tylko za faktycznie wydane posiłki. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.mops.darlowo.pl
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługa dostarczania i podawania posiłków na miejscu w szkole dla uczniów uczęszczających do Szkoły Podstawowej z Oddziałami Integracyjnymi im. Leonida Teligi w Pyrzycach.
Dodano: 2016-07-26 - Świadczenie usług w zakresie żywienia dla SP ZOZ MSWiA w Szczecinie
Dodano: 2016-06-21 - WYNAJEM LOKALU UŻYTKOWEGO I ŚWIADCZENIE USŁUG GASTRONOMICZNYCH I CATERINGOWYCH NA RZECZ PRZEDSZKOLA PUBLICZNEGO NR 1 I NR 2 W BUDYNKU PRZEDSZKOLA PUBLICZNEGO NR 1 W KAMIENIU POMORSKIM UL. WYSOCKIEGO 3A
Dodano: 2016-06-13 - Świadczenie usług wyżywienia w Wojewódzkim Ośrodku Szkolenia PSP w Bornem Sulinowie
Dodano: 2016-05-17 - Przygotowanie, dostarczenie i wydanie osobom uprawnionym posiłku szkolnego
Dodano: 2016-02-18 - Przygotowanie, dostarczenie i wydanie osobom uprawnionym posiłku szkolnego.
Dodano: 2016-02-01 - Świadczenie usług żywienia pacjentów i obsługa kuchenek oddziałowych SPWSZ w Szczecinie
Dodano: 2016-01-22 - PRZYGOTOWANIE I DOWÓZ GORĄCYCH POSIŁKÓW JEDNODANIOWYCH DLA KLIENTÓW MIEJSKIEGO OŚRODKA POMOCY SPOŁECZNEJ W SŁAWNIE
Dodano: 2016-01-12 - Świadczenie usług pomocy kuchennej
Dodano: 2015-12-23 - świadczenie usług gastronomicznych w zakresie całodobowego żywienia pacjentów oraz dostawa kanapek i art. spożywczych
Dodano: 2015-12-15