Przetargi.pl
Przygotowanie, wydawanie i umożliwienie spożycia gorącego posiłku w formie obiadów podopiecznym Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Darłowie w stołówce na terenie Darłowa w okresie od 1 stycznia 2011 r. do 31 grudnia 2011 r. w ilości nieprzekraczającej 90.000 posiłków.

Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 76-150 Darłowo, ul. O.D. Tynieckiego 20
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 94 3146776 , fax. 94 3146776
  • Data zamieszczenia: 2010-12-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej
    ul. O.D. Tynieckiego 20 20
    76-150 Darłowo, woj. zachodniopomorskie
    tel. 94 3146776, fax. 94 3146776
    REGON: 33003382800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.mops.darlowo.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przygotowanie, wydawanie i umożliwienie spożycia gorącego posiłku w formie obiadów podopiecznym Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Darłowie w stołówce na terenie Darłowa w okresie od 1 stycznia 2011 r. do 31 grudnia 2011 r. w ilości nieprzekraczającej 90.000 posiłków.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. wydawanie obiadów odbywać się będzie od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni świątecznych tj 1 stycznia, 6 stycznia, 25 kwietnia, 3 maja, 23 czerwca,15 sierpnia, 1 listopada , 11 listopada oraz 26 grudnia 2011 r, 2. obiad powinien składać się z zupy( min. 500ml) , drugiego dania, surówki lub gotowanych jarzyn oraz kompotu, 3. do zupy powinno być dodawane pieczywo ( min. 100g), 4. wsad do kotła winien wynosić co najmniej 50% ceny obiadu, 5. umożliwienie wcześniejszego wydawania obiadów - od godz. 10,00 opiekunkom MOPS, 6. tygodniowy jadłospis powinien zawierać co najmniej 3 posiłki obiadowe mięsne, 7. posiłki powinny być urozmaicone i przyrządzane w dniu wydania , powtarzające się nie częściej niż co 10 dni , pokrywające ? dziennego zapotrzebowania osoby dorosłej- min. 1.000 kcal, 8. lokal gastronomiczny Zleceniobiorcy wraz z zapleczem, w którym będą przygotowywane, wydawane i spożywane posiłki, musi posiadać zezwolenie Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego na prowadzenie działalności gastronomicznej w zakresie: produkcja dań od surowca do gotowej potrawy. 9. Zamawiający będzie obciążony tylko za faktycznie wydane posiłki.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.mops.darlowo.pl

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach