Przetargi.pl
Przygotowanie, wydawanie i dowóz posiłków dla podopiecznych Miejsko - Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Trzciance

Miejsko-Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 64-980 Trzcianka, Os. Słowackiego 24
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 67 2162-164 , fax. 67 2162-164
  • Data zamieszczenia: 2013-12-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miejsko-Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej
    Os. Słowackiego 24 24
    64-980 Trzcianka, woj. wielkopolskie
    tel. 67 2162-164, fax. 67 2162-164
    REGON: 00461158000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.mgops-trzcianka.pl/
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przygotowanie, wydawanie i dowóz posiłków dla podopiecznych Miejsko - Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Trzciance
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    terenu Gminy Trzcianka w okresie od 02.01.2014 roku do 31.12.2014 roku opisanych w SIWZ Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia 1. Zamówienie obejmuje: 1.1. przygotowanie i wydawanie posiłków dziennie, w ilości około 140 porcji dla podopiecznych MGOPS w Trzciance, 1.2. przygotowanie i dowóz posiłków dziennie, w ilości około 20 porcji dla podopiecznych z terenu Gminy Trzcianka (miejscowość: Nowa Wieś) 2. Każdy z przygotowanych i wydanych/dowiezionych posiłków winien spełniać następujące warunki: Jednodaniowy obiad (w tym przynajmniej 4 razy w tygodniu składający się z dania mięsnego) na który składać się będzie : 2.1. Co najmniej: 3 razy w tygodniu: mięso, kotlet, gulasz (mięso bez sosu), ryba- 100 g, sos - 80 g naleśniki 3 sztuki pyzy 5 sztuki pierogi - 200 g. surówka, lub dodatek ciepły do II dania - 50 g. kompot 200 g. ziemniaki, makaron, ryż, kasza - 300 g. W wypadku mięsa drobiowego dopuszcza się podanie 2 skrzydełek lub ? udka 2.2. Maksymalnie: 2 razy w tygodniu zupa - 500 ml z wkładem mięsnym co najmniej 50 g pieczywo - 200 g
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553200009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Wykonawca jest zobowiązany złożyć wadium przed terminem składania ofert w formie pieniężnej na konto Zamawiającego: Bank Pekao SA 53 1240 6609 1111 0010 4650 2224 Kwota wadium musi znajdować się na koncie w terminie poprzedzającym składanie ofert tj. 13.12..2013, godz. 10.00. Kwota wadium wynosi 7 500,00 zł (siedem tysięcy pięćset złotych). Kopia dokumentu potwierdzającego złożenie wadium powinna być dołączona do oferty. Zamawiający dopuszcza wniesienie wadium w innych formach określonych w art. 45 Ustawy PZP.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Odległość stołówki od siedziby zamawiajacego
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.mgops-trzcianka.pl/
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach