Biuro Administracyjno-Gospodarcze w Centrum Obsługi Urzędu w Urzędzie Miasta Tarnowa ogłasza przetarg
- Adres: 33-100 Tarnów, ul. Mickiewicza 2
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 14 6882400 , fax. 14 6215308
- Data zamieszczenia: 2011-12-16
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Biuro Administracyjno-Gospodarcze w Centrum Obsługi Urzędu w Urzędzie Miasta Tarnowa
ul. Mickiewicza 2 2
33-100 Tarnów, woj. małopolskie
tel. 14 6882400, fax. 14 6215308
REGON: 00064811000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.tarnow.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przygotowanie i wydawanie posiłków profilaktycznych doręczycielom Kancelarii Głównej Urzędu Miasta Tarnowa - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
II.1.3.1. Przedmiotem zamówienia jest Przygotowanie i wydawanie posiłków profilaktycznych doręczycielom Kancelarii Głównej Urzędu Miasta Tarnowa w okresie od dnia 02.01.2012 r. do dnia 31.03.2012 r. (w dniach pracy Urzędu Miasta Tarnowa). W ciągu dnia może zostać wydanych maksymalnie 11 posiłków. W okresie obowiązywania umowy przewiduje się maksymalnie 704 posiłki. Wykonawca będzie zobowiązany do wydania posiłków na podstawie bonów żywnościowych wystawionych przez Zamawiającego. II.1.3.2. Posiłki mają być wydawane w formie jednego dania gorącego i spełniać poniższe warunki: a) wartość kaloryczna każdego posiłku powinna wynosić 1000 Kcal z dopuszczalnymi odchyleniami dziennymi wartości kalorycznej, nie więcej jednak niż 20 Kcal, b) każdy posiłek powinien zawierać ok. 50 - 55 % węglowodanów, 30 - 35 % tłuszczów oraz 15 % białek, c) Wykonawca zobowiązuje się do przygotowania posiłków dobrej jakości, wydawania rzetelnej wagi porcji i urozmaicenia posiłków oraz stosowania i przestrzegania przepisów kulinarnych zapewniających wymaganą kaloryczność posiłków, d) Wykonawca zobowiązuje się do przestrzegania przepisów regulujących wymogi sanitarne i zdrowotne dla produktów żywnościowych, e) Wykonawca zobowiązuje się do świadczenia usług restauracyjnych wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, f) Wykonawca zobowiązuje się do przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowania artykułów spożywczych (m.in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. z 2010 r. nr 136 poz. 914 z późn. zm.), g) Wykonawca zobowiązany jest do każdorazowego umieszczenia w karcie jadłospisu gramatury posiłku ustalonej dla posiłków profilaktycznych, h) Wykonawca jest zobowiązany do wskazania miejsca (lokalu), w którym będą wydawane posiłki, zlokalizowanego w Tarnowie w odległości nie większej niż 1,5 km od siedziby Zamawiającego, i) odbiór posiłków będzie następował w dniach roboczych w godzinach od 11:00 do 18:00. II.1.3.3. Zamawiający zastrzega sobie możliwość niezrealizowania części zamówienia w przypadku utraty przez doręczyciela uprawnień do skorzystania z posiłku (nieobecność w pracy lub inne okoliczności) II.1.3.4. Zamówienie może być realizowane z udziałem podwykonawców z tym, że Wykonawca jest zobowiązany w swojej ofercie wskazać, którą część zamówienia (zakres rzeczowy zamówienia) zamierza powierzyć podwykonawcy/om do wykonania. Pozostały zakres zamówienia Wykonawca realizuje własnymi siłami. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555000005
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Wadium nie jest wymagane
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://portal.tarnow.bip-gov.info.pl/bip/
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług cateringowych na potrzeby wydarzeń organizowanych przez Krakowskie Biuro Festiwalowe do maja 2017 roku
Dodano: 2016-06-21 - Świadczenie kompleksowych usług cateringowych na rzecz Kancelarii Rady Miasta i Dzielnic Krakowa
Dodano: 2016-06-15 - Świadczenie usług cateringowych dla Kancelarii Rady Miasta i Dzielnic Krakowa w 2016 roku
Dodano: 2016-03-21 - Świadczenie usług cateringowych dla Wydziału Spraw Społecznych w 2016 roku
Dodano: 2016-03-18 - Świadczenie kompleksowych usług cateringowych w 2016 roku na potrzeby Wydziału Promocji i Turystyki
Dodano: 2016-03-17 - Świadczenie kompleksowej usługi cateringowej podczas uroczystego Wieczoru Galowego w ramach konferencji Routes Europe 2016
Dodano: 2016-03-14 - Świadczenie kompleksowych usług cateringowych podczas spotkań organizowanych przez Wydział Rozwoju Miasta w 2016 roku
Dodano: 2016-02-02 - Świadczenie usług cateringowych dla gości Prezydenta Miasta Krakowa w randze VIP w 2016 roku
Dodano: 2016-01-25 - Obsługa cateringowa konferencji naukowej Zgazowanie Węgla 2015
Dodano: 2015-08-11 - Świadczenie kompleksowych usług cateringowych podczas spotkań organizowanych przez Wydział Rozwoju Miasta w 2015 r.
Dodano: 2015-06-23