Przetargi.pl
Przygotowanie i wydawanie obiadów dla klientów Ośrodka Pomocy Społecznej w Milanówku

Ośrodek Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 05-822 Milanówek, ul. Fiderkiewicza 41
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 022 7249792, 7558635 , fax. 022 7249083
  • Data zamieszczenia: 2013-09-20
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Pomocy Społecznej
    ul. Fiderkiewicza 41 41
    05-822 Milanówek, woj. mazowieckie
    tel. 022 7249792, 7558635, fax. 022 7249083
    REGON: 00219573000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.milanowek.ops.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka Samorządu Terytorialnego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przygotowanie i wydawanie obiadów dla klientów Ośrodka Pomocy Społecznej w Milanówku
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przygotowanie i wydawanie obiadów dla klientów Ośrodka Pomocy Społecznej w Milanówku w zakresie: 1) przygotowywanie i wydawanie obiadów dla klientów Ośrodka w dniach od poniedziałku do piątku ( z wyłączeniem sobót i dni świątecznych ), finansowanych przez Ośrodek w ilości średnio miesięcznie - 50 sztuk Miejsce serwowania obiadów: - Miasto Milanówek. (Dokładne godziny serwowania obiadów będą uzgodnione z wyłonionym wykonawcą) Wydawanie gorących posiłków może być prowadzone jedynie w punktach spełniających wymogi dotyczące żywienia zbiorowego (bary, jadłodajnie). Wykonawca zapewni odpowiednie miejsce spożycia posiłku na terenie swojej placówki, talerze oraz sztućce. Osoba korzystająca z posiłku będzie mogła wynieść posiłek poza placówkę we własnych naczyniach lub pojemnikach. Podczas wydawania posiłku w pomieszczeniu nie będą sprzedawane, podawane ani spożywane napoje alkoholowe, w tym piwo. 2) Obiady przygotowywane będą zgodnie z normami żywieniowymi i kalorycznością dla osób dorosłych nie pracujących fizycznie. W skład obiadu wchodzi: zupa, drugie danie i kompot - co najmniej trzy razy w tygodniu obiad mięsny. Ustala się obowiązującą gramaturę posiłków: zupa - 350 ml, ziemniaki lub zamiennik (ryż, kasza, makaron) - 250 gram, mięso - 150 gram, surówka - 200 gram, kompot - 200 ml Odpowiedzialność za: jakość posiłku, temperaturę w chwili podania oraz jego walory smakowe i estetyczne obciążają Wykonawcę. Zamawiający zastrzega sobie prawo dokonywania badań sprawdzających wagę posiłku i temperaturę.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553220002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 20 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Lokalizacja i dostęp do lokalu dla klientów
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.milanowek.ops.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną