Miejsko - Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej ogłasza przetarg
- Adres: 38-700 Ustrzyki Dolne, Wyzwolenia 7
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel.
- Data zamieszczenia: 2023-11-29
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Miejsko - Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej
Wyzwolenia 7
38-700 Ustrzyki Dolne, woj. podkarpackie
REGON: 370004847 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.mgopsud.naszops.pl/
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
PRZYGOTOWANIE I DOWÓZ POSIŁKÓW DLA UCZESTNIKÓW OŚRODKÓW WSPARCIA DLA SENIORÓW W USTRZYKACH DOLNYCH W OKRESIE OD STYCZNIA DO CZERWCA 2024 r. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest przygotowywanie i dowóz w pierwszym półroczu 2024 r. posiłków (jednodaniowy obiad) dla uczestników Dziennego Domu SENIOR+ w Ustrzykach Dolnych.Zamawiający szacuje, iż w pierwszym półroczu 2024 roku zakupionych zostanie: około 1.882 sztuki posiłków dla około 15 osób dorosłych dziennie;Przedmiotem zamówienia jest przygotowywanie i dowóz w pierwszym półroczu 2024 r. posiłków (jednodaniowy obiad) dla uczestników Dziennego Domu Pomocy „Akademia Bieszczadzkiego Seniora”Zamawiający szacuje, iż w pierwszym półroczu 2024 roku zakupionych zostanie około 3.765 sztuk posiłków dla około 30 osób dorosłych dziennie. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O zamówienie publiczne mogą ubiegać się Wykonawcy spełniający warunek:1) posiadania uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów. Warunek ten zostanie uznany za spełniony jeżeli Wykonawca wykaże, że posiada aktualne decyzje, zezwolenia, opinie, protokoły lub inne dokumenty Stacji Sanitarno – Epidemiologicznej potwierdzające:a) zatwierdzenie zakładu gastronomicznego, w którym będą gotowane posiłki do prowadzenia działalności w zakresie przygotowywania posiłków od surowca do gotowej potrawy orazb) dopuszczenie środka transportu do przewozu żywności.2) posiadania zdolności technicznej lub zawodowej. Warunek ten zostanie uznany za spełniony, jeżeli Wykonawca wykaże, że:a) w okresie realizacji usług będzie dysponować odpowiednim personelem,tj. co najmniej 1 osobą, która posiada przygotowanie zawodowe gastronomiczne uprawniające do wykonywania usługi: dyplom w zawodzie kucharz i/lub ukończony kurs gastronomiczny i/lub inne kwalifikacje zawodowe uprawniające do przygotowywania posiłków potwierdzone odpowiednimi dokumentami.b) w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wykonał albo wykonuje co najmniej 1 usługę gastronomiczną, polegającą na przygotowaniu i wydawaniu lub dostarczaniu gorących posiłków o wartości co najmniej 5.000,00 zł.c) posiada prawo do dysponowania lokalem (punktem żywieniowym) w którym będą przygotowywane posiłki wyposażonym w sprzęt niezbędny do realizacji zamówienia oraz środkiem transportu spełniającym określone przepisami prawa wymagania niezbędne do przewozu żywności, na czas nie krótszy niż czas trwania zamówienia.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 2 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-12-07
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowanie i dowóz posiłków dla uczestników ośrodków wsparcia dla seniorów w Ustrzykach Dolnych w okresie od lipca do grudnia 2024 r.
Dodano: 2024-07-12 - Usł przyg, dost i wyd posił dla dzieci w jad znajd się w now oddz przedszk tworz przez Zam w ramach realiz proj „Utworz nowego oddz przedsz w Strzyżo szansą dla dzieci na kreatywny rozwój”
Dodano: 2024-07-02 - Zapewnienie całodziennego żywienia pacjentów wraz z odbiorem i utylizacją odpadów pokonsumpcyjnych, na bazie przejętych w najem pomieszczeń i wyposażenia kuchennego
Dodano: 2024-06-27 - Przygotowanie i dowóz posiłków dla uczestników ośrodków wsparcia dla seniorów w Ustrzykach Dolnych w okresie od lipca do grudnia 2024 r.
Dodano: 2024-05-28 - Usługa cateringowa zbiorowego żywienia podczas półkolonii letnich w Rzeszowskim Domu Kultury
Dodano: 2024-05-22 - Usługa wyżywienia uczestników Dziennego Domu Pomocy w Dębiakach w Gminie Tuszów Narodowy w ramach projektu pn. "Słoneczna jesień życia IV"
Dodano: 2024-05-11 - Żywienie pacjentów Oddziału Rehabilitacji
Dodano: 2024-04-25 - Przygotowanie i dostawa obiadów dietetycznych do Zakładu Pielęgnacyjno-Opiekuńczego w Tarnobrzegu
Dodano: 2024-04-24 - .Zapewnienie w formie cateringu dla 31 uczestników Dziennego Domu Pomocy dla Osób Starszych w Jaśle 1 ciepłego posiłku dziennie (obiad jednodaniowy) w okresie 02.04.2024 r. – 31.05.2024 r.
Dodano: 2024-04-09 - Świadczenie usług cateringowych
Dodano: 2024-04-05