Przetargi.pl
Przygotowanie i dowóz posiłków dla uczestników ośrodków wsparcia dla seniorów w 2023 r.

Miejsko - Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 38-700 Ustrzyki Dolne, Wyzwolenia 7
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2022-11-29
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miejsko - Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej
    Wyzwolenia 7
    38-700 Ustrzyki Dolne, woj. podkarpackie
    REGON: 370004847
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.mgopsud.naszops.pl/

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przygotowanie i dowóz posiłków dla uczestników ośrodków wsparcia dla seniorów w 2023 r.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest przygotowywanie i dowóz w 2023 r. posiłków (jednodaniowy obiad) dla uczestników ośrodka wsparcia Dzienny Dom SENIOR+ w Ustrzykach Dolnych .Przedmiotem zamówienia jest przygotowywanie i dowóz w 2023 r. posiłków (jednodaniowy obiad) dla uczestników ośrodka wsparcia b. Dzienny Dom Pomocy „Akademia Bieszczadzkiego Seniora”.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O zamówienie publiczne mogą ubiegać się Wykonawcy spełniający warunek:1) posiadania uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów. Warunek ten zostanie uznany za spełniony jeżeli Wykonawca wykaże, że posiada aktualne decyzje, zezwolenia, opinie, protokoły lub inne dokumenty Stacji Sanitarno – Epidemiologicznej potwierdzające dopuszczenie żywienia zbiorowego w zakładzie gastronomicznym, w którym będą przygotowywane posiłki oraz dopuszczenie środka transportu do przewozu żywności.2) posiadania zdolności technicznej lub zawodowej. Warunek ten zostanie uznany za spełniony, jeżeli Wykonawca wykaże, że:a) w okresie realizacji usług będzie dysponować odpowiednim personelem,tj. co najmniej 1 osobą, która posiada przygotowanie zawodowe gastronomiczne uprawniające do wykonywania usługi: dyplom w zawodzie kucharz i/lub ukończony kurs gastronomiczny i/lub inne kwalifikacje zawodowe uprawniające do przygotowywania posiłków potwierdzone odpowiednimi dokumentami.b) w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wykonał albo wykonuje co najmniej 1 usługę gastronomiczną, polegającą na przygotowaniu i wydawaniu lub dostarczaniu gorących posiłków o wartości co najmniej 5.000,00 zł.c) posiada prawo do dysponowania lokalem (punktem żywieniowym) w którym będą przygotowywane posiłki wyposażonym w sprzęt niezbędny do realizacji zamówienia oraz środkiem transportu spełniającym określone przepisami prawa wymagania niezbędne do przewozu żywności, na czas nie krótszy niż czas trwania zamówienia.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 2 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-12-08

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach