Urząd Gminy w Mniowie ogłasza przetarg
- Adres: 26-080 Mniów, ul. Centralna 9
- Województwo: świętokrzyskie
- Telefon/fax: tel. +48 41 3737002 , fax. +48 41 3737004
- Data zamieszczenia: 2011-06-30
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Urząd Gminy w Mniowie
ul. Centralna 9 9
26-080 Mniów, woj. świętokrzyskie
tel. +48 41 3737002, fax. +48 41 3737004
REGON: 00054988400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.mniow.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
PRZYGOTOWANIE I DOWÓZ POSIŁKÓW DLA DZIECI W WIEKU 3 - 5 LAT DO PUNKTÓW PRZEDSZKOLNYCH W MIEJSCOWOŚCIACH GRZYMAŁKÓW, MNIÓW, ZABOROWICE NA TERENIE GMINY MNIÓW. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia są usługi polegające na przygotowaniu i dowiezieniu posiłków (całodzienne wyżywienie tj. śniadanie, obiad- jedno danie na przemian pierwsze z drugim oraz podwieczorek) dla maksymalnie 125 dzieci w następujących punktach przedszkolnych: 1) Punkt Przedszkolny przy Zespole Szkół w Grzymałkowie, ul. Świętokrzyska 22 - dla 25 dzieci 2) Punkt Przedszkolny przy Zespole Szkół w Mniowie, ul. Centralna 11 - dla 75 dzieci, 3) Punkt Przedszkolny przy Szkole Podstawowej w Zaborowicach, Zaborowice 62 - dla 25 dzieci 2. Wymaga się przygotowywania posiłków w miejscach, którymi dysponuje Wykonawca przystosowanych do przygotowywania posiłków z całym niezbędnym zapleczem a następnie dostarczenie przez Wykonawcę do w/w placówek oświatowych. 3. Przewiduje się, że w okresie trwania zamówienia liczba stołujących będzie taka sama (125 dzieci) jednak z uwagi na nieobecności może być mniejsza. 4. Czynności objęte przedmiotem zamówienia winny być wykonywane zgodnie z przepisami ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U.nr 171, poz. 1225), w szczególności z zachowaniem przez podmioty zobowiązane, zasad systemu analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontroli (HACCP). 5. Transport posiłków winien być wykonywany środkami transportu spełniającymi wymagania sanitarne. 6. Zamawiający żąda wskazania w ofercie części zamówienia, której wykonanie Wykonawca zamierza powierzyć podwykonawcom, oraz podania nazw i adresów tych podwykonawców. 7. Wymagany termin wykonania zamówienia od miesiąca sierpnia 2011r. do czerwca 2012r. z tym, że w miesiącu sierpniu 2011r. liczba posiłków będzie znacznie mniejsza (ok. 30posiłków dziennie) 8. Inne wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia oraz sposobu realizacji umowy: a) termin płatności za zrealizowane dostawy nie krótszy niż 14 dni, b) dostarczone posiłki winny być wytworzone zgodnie z ustawą z dnia 25.08.2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. nr 171/2006 poz.1225) i norm żywienia oraz zaleceń Instytutu Żywności i Żywienia oraz ustawą z dnia 14 marca 1985 r. o Państwowej Inspekcji Sanitarnej (Dz.U. z 2006 r. Nr 122, poz. 851). c) Posiłki będą dostarczane specjalistycznym transportem własnym lub innego przewoźnika. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Doświadczenie w wykonywaniu dostaw podobnego typu
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.mniow.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług w zakresie całodziennego wyżywienia osób zatrzymanych i osadzonych w Pomieszczeniu dla Osób Zatrzymanych PdOZ w KPP woj. świętokrzyskiego oraz w Policyjnej Izbie Dziecka KWP w Kielcach (nr postępowania: 112/PN/2015).
Dodano: 2015-12-29 - Świadczenie usług w zakresie całodziennego wyżywienia osób zatrzymanych i osadzonych w Pomieszczeniu dla Osób Zatrzymanych (PdOZ) w KPP woj. świętokrzyskiego oraz w Policyjnej Izbie Dziecka KWP w Kielcach (nr postępowania: 105/PN/2015)
Dodano: 2015-11-27 - Świadczenie usług w zakresie całodziennego wyżywienia osób zatrzymanych i osadzonych w Pomieszczeniu dla Osób Zatrzymanych (PdOZ) w KPP Kazimierza Wielka, KPP Opatów, KPP Sandomierz, KPP Włoszczowa oraz w Policyjnej Izbie Dziecka KWP w Kielcach (Nr postępowania: 036/PN/2015)
Dodano: 2015-04-29 - Świadczenie usług w zakresie całodziennego wyżywienia osób zatrzymanych i osadzonych w Pomieszczeniu dla Osób Zatrzymanych (PdOZ) w KPP Kazimierza Wielka, KPP Opatów, KPP Sandomierz, KPP Włoszczowa oraz w Policyjnej Izbie Dziecka KWP w Kielcach (nr postępowania: 016/PN/2015)
Dodano: 2015-04-02 - Zapewnienie poczęstunku uczestnikom forum transferu wiedzy, spotkania branżowego, spotkania brokerskiego - na potrzeby Spotkania Branżowego, Spotkania Brokerskiego oraz Forum Transferu Wiedzy organizowanych w Kielcach w celu określenia potrzeb badawczych przedsiębiorców w ramach Projektu: Perspektywy RSI Świętokrzyskie - IV etap współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego
Dodano: 2014-12-23 - Usługa przygotowania i dostawy posiłków dla osób zatrzymanych w PDOZ w KPP Ostrowiec Świętokrzyski (nr postępowania: 73/PN/2014)
Dodano: 2014-10-16 - Usługa przygotowania i dostawy posiłków dla osób zatrzymanych w PDOZ w Skarżysku Kamiennej. (Postępowanie nr 057/PN/2014)
Dodano: 2014-09-17 - Zakup usług cateringowych Projekt Doskonalenie jakości zarządzania Politechniką Świętokrzyską - WiRKIN Program Operacyjny Kapitał Ludzki, Priorytet IV Szkolnictwo Wyższe i Nauka, Działanie 4.1 Wzmocnienie i rozwój potencjału dydaktycznego uczelni oraz zwiększenie liczby absolwentów kierunków o kluczowym znaczeniu dla gospodarki opartej na wiedzy, Poddziałanie 4.1.1 Wzmocnienie potencjału dydaktycznego uczelni. Umowa UDA-POKL-04.01.01-00-115/11-00
Dodano: 2014-07-29 - Zakup usług cateringowych Projekt Doskonalenie jakości zarządzania Politechniką Świętokrzyską - WiRKIN Program Operacyjny Kapitał Ludzki, Priorytet IV Szkolnictwo Wyższe i Nauka, Działanie 4.1 Wzmocnienie i rozwój potencjału dydaktycznego uczelni oraz zwiększenie liczby absolwentów kierunków o kluczowym znaczeniu dla gospodarki opartej na wiedzy, Poddziałanie 4.1.1 Wzmocnienie potencjału dydaktycznego uczelni. Umowa UDA-POKL-04.01.01-00-115/11-00
Dodano: 2014-06-27 - Zapewnienie poczęstunku uczestnikom szkoleń - na potrzeby szkoleń organizowanych w Busku-Zdroju w ramach projektu Wzmocnienie kompetencji drogą do sukcesu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego
Dodano: 2014-05-16