Przetargi.pl
PRZYGOTOWANIE I DOSTAWA GORĄCYCH POSIŁKÓW DLA DZIECI ZE SZKÓŁ NA TERENIE GMINY RACIĄŻ W ROKU SZKOLNYM 2017/2018

Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Raciążu ogłasza przetarg

  • Adres: 09-140 Raciąż, ul. 11 Listopada
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 23 6791051 , fax. 23 6791051
  • Data zamieszczenia: 2017-08-17
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Raciążu
    ul. 11 Listopada 20
    09-140 Raciąż, woj. mazowieckie
    tel. 23 6791051, fax. 23 6791051
    REGON: ---
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.gmina.raciaz.iap.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    PRZYGOTOWANIE I DOSTAWA GORĄCYCH POSIŁKÓW DLA DZIECI ZE SZKÓŁ NA TERENIE GMINY RACIĄŻ W ROKU SZKOLNYM 2017/2018
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostawa gorących posiłków dla dzieci ze szkół na terenie Gminy Raciąż, tj. Szkoła Podstawowa w Koziebrodach, Szkoła Podstawowa w Krajkowie, Szkoła Podstawowa w Gralewie, Szkoła Podstawowa w Uniecku i Oddział Przedszkolny w Raciążu, ul. 11 Listopada 20. Jest to usługa polegająca na przygotowaniu oraz dostawie w roku szkolnym 2017/2018 w terminie od 18 września 2017 r. do 21 czerwca 2018r. (w dni nauki szkolnej) - gorących posiłków w formie obiadów jednodaniowych dostarczanych w termosach wraz z naczyniami i sztućcami jednorazowego użytku dla około 200 dzieci w wieku od 6 lat do 16 lat. Szczegółowe warunki wykonania zamówienia – Specyfikacja Istotnych Warunków Zamówienia z załącznikami.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55523100-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy są wpisani do „Rejestru Zakładów” podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej, zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz.U. z 2015r. poz. 594 ze zm.)
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: a) wypełniony formularz ofertowy według załączonego druku (załącznik nr 1 do SIWZ); b) jadłospis na pierwsze 10 dni żywienia; c) zaakceptowany projekt umowy (załącznik nr 5 do SIWZ); d) w przypadku wykonawców działających przez pełnomocnika – pełnomocnictwo, o którym mowa w rozdz. X pkt 5 lit c SIWZ; e) w przypadku wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie – dokument stwierdzający ustanowienie przez wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu o udzielenie niniejszego zamówienia publicznego albo reprezentowania ich w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego; f) w przypadku wykonawców prowadzących działalność w formie spółki cywilnej – umowę spółki cywilnej;

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach