Ośrodek Pomocy Społecznej ogłasza przetarg
- Adres: 84-120 Władysławowo, ul. Gen. Hallera 19
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 0-58 6745468 , fax. 0-58 6740319
- Data zamieszczenia: 2013-06-10
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Pomocy Społecznej
ul. Gen. Hallera 19 19
84-120 Władysławowo, woj. pomorskie
tel. 0-58 6745468, fax. 0-58 6740319
REGON: 00283690300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.ops.wladyslawowo.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
PRZYGOTOWANIE I DOSTARCZENIE GORĄCEGO POSIŁKU - OBIADU JEDNODANIOWEGO - DLA DZIECI I MŁODZIEŻY SZKOLNEJ ORAZ INNYCH OSÓB OBJĘTYCH POMOCĄ OŚRODKA POMOCY SPOŁECZNEJ Z TERENU GMINY WŁADYSŁAWOWO. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dożywianie dzieci w szkołach na terenie gminy Władysławowo w zakresie przygotowania, dostarczenia i wydania jednodaniowych posiłków uczniom w okresie od 9 września 2013 r. do 30 czerwca 2014 r. Dożywianie dzieci odbywać się będzie od poniedziałku do piątku w dni nauki szkolnej z uwzględnieniem przerw w nauce (przerwa wakacyjna, ferie zimowe, przerwy świąteczne itp.). Dzienna ilość posiłków to ok. 155 porcji, w następujących szkołach: -Szkoła Podstawowa Nr 2 we Władysławowie - ok. 70 porcji; -Szkoła Podstawowa Nr 3 we Władysławowie ok. 15 porcji; -Szkoła Podstawowa w Chłapowie - ok. 10 porcji, -Szkoła Podstawowa w Jastrzębiej Górze - ok. 20 porcji, -Zespół Szkół Nr 1 we Władysławowie - ok. 40 porcji. Przewidywana łączna liczba zamawianych posiłków w całym okresie zamówienia wynosi ok. 26.000 szt. (dopuszcza się możliwość zwiększenia lub zmniejszenia ilości dostarczanych posiłków do 30 % ilości dostarczanych posiłków). Posiłki powinny być sporządzone według następujących norm ilościowych, objętościowych i wagowych - gotowych do spożycia, oraz o kaloryczności minimum 600 kcal (uwzględniając produkty będące źródłem białka zwierzęcego - mięso wieprzowe i wołowe, drób, ryby, nabiał - uzupełnione o produkty będące źródłem białka roślinnego - jarzyny, surówki, sałatki, owoce): ZUPA regeneracyjna (na wywarze mięsno-warzywnym) - 450 ml, dodatkowo do zupy kiełbasa 50g lub wkładka mięsna 50g oraz pieczywo 50g. DRUGIE DANIE MIĘSNE - mięso lub ryba - 100 g, ziemniaki, kasza, ryż lub makaron - 200 g, surówki, jarzyny - 100 g, herbata, kompot lub sok - 150 ml. DRUGIE DANIE JARSKIE - np. naleśniki nadziewane twarogiem, racuchy, placki ziemniaczane, pierogi, ryż z jabłkami i śmietaną, makaron z serem, łazanki, kluski śląskie, itp. - 400g, herbata, kompot lub sok - 150 ml. Posiłki dowożone do stołówek, należy dostarczyć w termosach i wydać je dzieciom w naczyniach porcelanowych (talerze, miseczki, kubki) ze sztućcami metalowymi. Nie dopuszcza się stosowania naczyń oraz sztućców jednorazowych - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.wladyslawowo.pl http://ops.wladyslawowo.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługa przygotowania i dowożenia posiłków do przedszkola gminnego oraz punktu przedszkolnego na terenie Gminy Słupsk w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-07-25 - Usługa cateringowa - przygotowanie i dostarczanie obiadów jednodaniowych dla dzieci i młodzieży szkolnej na terenie Gminy Starogard Gdański
Dodano: 2016-07-15 - Sukcesywne usługi przygotowywania i dostarczania posiłków na potrzeby jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Gdańskiego
Dodano: 2016-06-28 - Usługa przygotowania i dowożenia posiłków do przedszkola gminnego oraz punktów przedszkolnych na terenie Gminy Słupsk w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-06-22 - Świadczenie usług żywieniowych dla dzieci szkolnych i osób skierowanych przez Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Słupsku w roku 2016-2017
Dodano: 2016-04-15 - 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług w zakresie przygotowania i dostarczania posiłków dla Szkoły Podstawowej nr 12 w Gdańsku ul. Człuchowska 6 oraz oddziałów przedszkolnych Szkoły Podstawowej nr 12 w Gdańsku ul. Człuchowska 4.
Dodano: 2016-04-13 - PRZETARG NIEOGRANICZONY/oraz art.5 ust 1/ Na przygotowanie, dostarczanie i wydawanie posiłków dla funkcjonariuszy kwaterowanych w obiektach Policji w Gdańsku ul. Harfowa 60
Dodano: 2016-04-05 - PRZETARG NIEOGRANICZONY Na żywienie osób przebywających w PDOZ dla KMP w Słupsku
Dodano: 2016-03-31 - PRZETARG NIEOGRANICZONY na żywienie osób przebywających w PDOZ dla KMP w Słupsku
Dodano: 2016-03-23 - Obsługa pensjonatu myśliwskiego w Ośrodku Hodowli Zwierzyny Nadleśnictwa Trzebielino w miejscowości Wiatrołom 9 wraz z przygotowaniem i podawaniem posiłków oraz zakwaterowania i wyżywienia osób na terenie obwodu łowieckiego nr 107 Nadleśnictwa Trzebielino w sezonie łowieckim 2016/17
Dodano: 2016-02-24