Przetargi.pl
”Przygotowanie i dostarczanie posiłków (usługa cateringowa) dla dzieci i młodzieży uczęszczających do Zespołu Szkół w Pisarzowicach w roku szkolnym 2020/21”

Zespół Szkół Publicznych w Pisarzowicach ogłasza przetarg

  • Adres: 58-400 Kamienna Góra, Pisarzowice
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 75 610 64 83
  • Data zamieszczenia: 2020-09-02
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Publicznych w Pisarzowicach
    Pisarzowice 149
    58-400 Kamienna Góra, woj. dolnośląskie
    tel. 75 610 64 83
    REGON: 02063622500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: zsppisarzowice@interia.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    ”Przygotowanie i dostarczanie posiłków (usługa cateringowa) dla dzieci i młodzieży uczęszczających do Zespołu Szkół w Pisarzowicach w roku szkolnym 2020/21”
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowania i dostarczeni a gotowych posiłków w formie pełnych zestawów obiadowych (catering) dla określonej grupy uczniów uczęszczających do Zespołu Szkół w Pisarzowicach z siedzibą: Pisarzowice 149, 58-400 Kamienna Góra w roku szkolnym 2020/2021. Usługa cateringowa obejmuje: Przygotowanie i dostawę gotowych posiłków dla grupy średnio 80 dzieci w wieku przedszkolnym (3 - 6 lat) – pełne obiady (dwa dania tj. zupa i drugie danie) - zaplecze stołówki szkolnej przystosowane jest do wydawania posiłków. Przygotowanie i dostawę gotowych posiłków dla grupy średnio 45 uczniów (młodzieży) w wieku (7-15 lat) uczęszczających do szkoły podstawowej – pełne obiady (dwa dania tj. zupa i drugie danie) – zaplecze stołówki szkolnej przystosowane jest do wydawania posiłków.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: w zakresie uprawnień do prowadzenia określonej działalności, dokumentując że jest wpisany do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej w zakresie produkcji posiłków od surowca do gotowej potrawy z możliwością ich transportu w ramach usług cateringowych w zakresie produkcji posiłków, ich transportu (świadczenia usług cateringowych) na podstawie ustawy z dnia 25.08.2006 roku o Bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. 2019 poz. 1252 z późn. zm.).

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach