Przetargi.pl
Przygotowanie, dowóz i wydanie posiłków dla uczniów uczęszczających do Zespołu Szkół w Birczy ul. Parkowa 1, Zespołu Szkół im. Tadeusza Dłubacza w Birczy ul. Jana Pawła II 10 oraz Szkół Podstawowych na terenie Gminy Bircza.

GMINNY OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ ogłasza przetarg

  • Adres: 37-740 Bircza, Parkowa
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. +48606827398
  • Data zamieszczenia: 2019-11-22
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: GMINNY OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ
    Parkowa 3
    37-740 Bircza, woj. podkarpackie
    tel. +48606827398
    REGON: 65144035000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bircza.pl / www.bip.bircza.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przygotowanie, dowóz i wydanie posiłków dla uczniów uczęszczających do Zespołu Szkół w Birczy ul. Parkowa 1, Zespołu Szkół im. Tadeusza Dłubacza w Birczy ul. Jana Pawła II 10 oraz Szkół Podstawowych na terenie Gminy Bircza.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na przygotowaniu, dowozie i wydawaniu posiłków dla uczniów uczęszczających do Zespołu Szkół w Birczy, ul. Parkowa 1, Zespołu Szkół w Birczy im. Tadeusza Dłubacza oraz do Szkół Podstawowych na terenie Gminy Bircza. Wykonawca będzie dostarczał posiłki do nw. szkół: - Zespół Szkół w Birczy ul. Parkowa 1, 37 – 740 Bircza - 120 dzieci - Zespół Szkół w Birczy im. Tadeusza Dłubacza, ul. Jana Pawła II 10 37 – 740 Bircza – 15 dzieci - Niepubliczna Szkoła Podstawowa Kuźmina 43A, 37 – 740 Bircza - 7 dzieci - SP Leszczawa Dolna 21, 37 – 740 Bircza - 55 dzieci - Niepubliczna Szkoła Podstawowa Żohatyn, 37 – 740 Bircza - 23 dzieci - SP Lipa, 37 – 740 Bircza – 35 dzieci - SP Sufczyna 52, 37 – 740 Bircza – 35 dzieci Razem dzieci 290 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia. 1. Przez ciepły posiłek rozumie się porcje zupy spełniające następujące minimalne warunki: a) Pojemność nie mniej niż - 350 ml b) Kaloryczność zupy około - 350 kcal c) Temperatura - +75ºc d) Wkładka mięsna - 40 g (bez kości, nie powinna być tłusta i przerośnięta) e) Porcje pieczywa - 75 g (z mąki razowej lub pełnoziarnistej) Razem 28.420 zup 2. Drugie danie spełniające następujące minimalne warunki: a) Pojemność łącznie 400 g b) Ziemniaki lub zamiennik (kasza, ryż, makaron lub inne) - 200g c) Mięso lub ryba - 100g d) Temperatura - +63ºc d) Surówka - 100g Razem 20.880 drugich dań
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: a) posiadania kompetencji lub uprawnień do wykonywania określonej działalności zawodowej o ile to wynika z odrębnych przepisów. Niniejszy warunek zostanie uznany za spełniony, jeżeli Wykonawca wykaże że: - posiada decyzję o zatwierdzeniu zakładu wydaną przez właściwy Organ Inspekcji Sanitarnej oraz zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli Organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej na prowadzenie działalności w zakresie przygotowywania i wydawania posiłków oraz przewozu posiłków w ramach cateringu samochodem.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach