GMINNY OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ ogłasza przetarg
- Adres: 37-740 Bircza, Parkowa
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. +48606827398
- Data zamieszczenia: 2019-11-22
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: GMINNY OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ
Parkowa 3
37-740 Bircza, woj. podkarpackie
tel. +48606827398
REGON: 65144035000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.bircza.pl / www.bip.bircza.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przygotowanie, dowóz i wydanie posiłków dla uczniów uczęszczających do Zespołu Szkół w Birczy ul. Parkowa 1, Zespołu Szkół im. Tadeusza Dłubacza w Birczy ul. Jana Pawła II 10 oraz Szkół Podstawowych na terenie Gminy Bircza. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na przygotowaniu, dowozie i wydawaniu posiłków dla uczniów uczęszczających do Zespołu Szkół w Birczy, ul. Parkowa 1, Zespołu Szkół w Birczy im. Tadeusza Dłubacza oraz do Szkół Podstawowych na terenie Gminy Bircza. Wykonawca będzie dostarczał posiłki do nw. szkół: - Zespół Szkół w Birczy ul. Parkowa 1, 37 – 740 Bircza - 120 dzieci - Zespół Szkół w Birczy im. Tadeusza Dłubacza, ul. Jana Pawła II 10 37 – 740 Bircza – 15 dzieci - Niepubliczna Szkoła Podstawowa Kuźmina 43A, 37 – 740 Bircza - 7 dzieci - SP Leszczawa Dolna 21, 37 – 740 Bircza - 55 dzieci - Niepubliczna Szkoła Podstawowa Żohatyn, 37 – 740 Bircza - 23 dzieci - SP Lipa, 37 – 740 Bircza – 35 dzieci - SP Sufczyna 52, 37 – 740 Bircza – 35 dzieci Razem dzieci 290 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia. 1. Przez ciepły posiłek rozumie się porcje zupy spełniające następujące minimalne warunki: a) Pojemność nie mniej niż - 350 ml b) Kaloryczność zupy około - 350 kcal c) Temperatura - +75ºc d) Wkładka mięsna - 40 g (bez kości, nie powinna być tłusta i przerośnięta) e) Porcje pieczywa - 75 g (z mąki razowej lub pełnoziarnistej) Razem 28.420 zup 2. Drugie danie spełniające następujące minimalne warunki: a) Pojemność łącznie 400 g b) Ziemniaki lub zamiennik (kasza, ryż, makaron lub inne) - 200g c) Mięso lub ryba - 100g d) Temperatura - +63ºc d) Surówka - 100g Razem 20.880 drugich dań - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: a) posiadania kompetencji lub uprawnień do wykonywania określonej działalności zawodowej o ile to wynika z odrębnych przepisów. Niniejszy warunek zostanie uznany za spełniony, jeżeli Wykonawca wykaże że: - posiada decyzję o zatwierdzeniu zakładu wydaną przez właściwy Organ Inspekcji Sanitarnej oraz zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli Organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej na prowadzenie działalności w zakresie przygotowywania i wydawania posiłków oraz przewozu posiłków w ramach cateringu samochodem.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowanie i dowóz posiłków dla uczestników ośrodków wsparcia dla seniorów w Ustrzykach Dolnych w okresie od lipca do grudnia 2024 r.
Dodano: 2024-07-12 - Usł przyg, dost i wyd posił dla dzieci w jad znajd się w now oddz przedszk tworz przez Zam w ramach realiz proj „Utworz nowego oddz przedsz w Strzyżo szansą dla dzieci na kreatywny rozwój”
Dodano: 2024-07-02 - Zapewnienie całodziennego żywienia pacjentów wraz z odbiorem i utylizacją odpadów pokonsumpcyjnych, na bazie przejętych w najem pomieszczeń i wyposażenia kuchennego
Dodano: 2024-06-27 - Przygotowanie i dowóz posiłków dla uczestników ośrodków wsparcia dla seniorów w Ustrzykach Dolnych w okresie od lipca do grudnia 2024 r.
Dodano: 2024-05-28 - Usługa cateringowa zbiorowego żywienia podczas półkolonii letnich w Rzeszowskim Domu Kultury
Dodano: 2024-05-22 - Usługa wyżywienia uczestników Dziennego Domu Pomocy w Dębiakach w Gminie Tuszów Narodowy w ramach projektu pn. "Słoneczna jesień życia IV"
Dodano: 2024-05-11 - Żywienie pacjentów Oddziału Rehabilitacji
Dodano: 2024-04-25 - Przygotowanie i dostawa obiadów dietetycznych do Zakładu Pielęgnacyjno-Opiekuńczego w Tarnobrzegu
Dodano: 2024-04-24 - .Zapewnienie w formie cateringu dla 31 uczestników Dziennego Domu Pomocy dla Osób Starszych w Jaśle 1 ciepłego posiłku dziennie (obiad jednodaniowy) w okresie 02.04.2024 r. – 31.05.2024 r.
Dodano: 2024-04-09 - Świadczenie usług cateringowych
Dodano: 2024-04-05