Przetargi.pl
Przygotowanie, dostawa oraz wydawanie gorących posiłków w placówkach oświatowych dla dzieci z terenu gminy Rybczewice

Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Rybczewicach ogłasza przetarg

  • Adres: 21-065 Rybczewice Drugie, Rybczewice Drugie 119
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 081 5854099 , fax. 081 5854099
  • Data zamieszczenia: 2013-11-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Rybczewicach
    Rybczewice Drugie 119 119
    21-065 Rybczewice Drugie, woj. lubelskie
    tel. 081 5854099, fax. 081 5854099
    REGON: 00420592800000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przygotowanie, dostawa oraz wydawanie gorących posiłków w placówkach oświatowych dla dzieci z terenu gminy Rybczewice
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie z dostawą własnym transportem oraz wydawanie w siedzibach placówek oświatowych dla dzieci z terenu gminy Rybczewice gorących posiłków o kaloryczności minimum 900 kcal i gramaturze 400 g dla około 100 dzieci (dziennie). 2.Wykonawca zobowiązany jest do przygotowania i dostarczenia posiłków o najwyższym standardzie, na bazie produktów najwyższej jakości i bezpieczeństwa zgodnie z normami HACCP. 3. Wykonawca przygotuje jednodaniowe posiłki (drugie danie) dla dzieci z Zespołu Szkół Ogólnokształcących w Rybczewicach i Siedliskach, a także do Oddziału Przedszkolnego w Rybczewicach. 4. Proponowane menu oczekiwane przez Zamawiającego powinno obejmować następujące pozycje: 1) paluszki rybne z ziemniakami i surówka z marchwi, 2) kotlety z piersi kurczaka z ziemniakami i marchwią, 3) gołąbki w sosie pomidorowym z ziemniakami, 4) kopytka w sosie, 5) pierogi nadziewane (mięso, ser), 6) naleśniki z konfiturą, sosem owocowym lub śmietaną, 7) pulpety z kaszą jęczmienna w sosie własnym z ogórkiem kiszonym, 8) potrawka z kurczaka z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej, 9) kotlety mielone lub schabowe z ziemniakami i surówką, 10) makaron z sosem warzywnym, 11) gulasz wołowy z kasza gryczaną i surówką z kiszonej kapusty, 12) kluski śląskie z sosem i surówką z białej kapusty lub fasolką po bretońsku. 5. Wskazane menu stanowi jedynie otwarty katalog proponowanych posiłków i może zostać poszerzone o dodatkowe pozycje w uzgodnieniu pomiędzy Zamawiającym i Wykonawcą. Wykonawca może zaoferować odmienne menu, lecz o równoważnej wartości energetycznej poszczególnych składników. Wykonawca zapewni urozmaicony jadłospis (posiłki nie powinny powtarzać się w ciągu 1 tygodnia). 6. W kwestii Wykonawcy jest również dostarczanie jednorazowych naczyń i sztućców, na których będą wydawane posiłki, (transport, naczynia oraz sztućce wchodzą w cenę posiłków), a także wydawanie posiłków
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://ugrybczewice.bip4.e-zeto.eu
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach