Przetargi.pl
przetarg nieograniczony udzielany w częściach na dostawę produktów żywnościowych: dostawa przypraw do potraw w płynie z dodatkami smakowo - aromatycznymi (Nr sprawy MAT/282-463/2015).

Jednostka Wojskowa 4229 ogłasza przetarg

  • Adres: 50-984 Wrocław, ul. Pretficza 28
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 261 651 025 , fax. 261 651 085
  • Data zamieszczenia: 2015-08-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Jednostka Wojskowa 4229
    ul. Pretficza 28 28
    50-984 Wrocław, woj. dolnośląskie
    tel. 261 651 025, fax. 261 651 085
    REGON: 93007787600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.4rblog.wp.mil.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka wojskowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    przetarg nieograniczony udzielany w częściach na dostawę produktów żywnościowych: dostawa przypraw do potraw w płynie z dodatkami smakowo - aromatycznymi (Nr sprawy MAT/282-463/2015).
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    potraw w płynie z dodatkami smakowo - aromatycznymi - zamówienie publiczne poniżej 134000 euro prowadzone w trybie przetargu nieograniczonego na podstawie art. 10 ust. 1 w zw. z art. 6a ustawy z dnia 29 stycznia 2004- Prawo Zamówień Publicznych.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158915005
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: dokument Systemu HACCP
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.4rblog.wp.mil.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach