Zakład Karny ogłasza przetarg
- Adres: 47-400 Racibórz, ul. Eichendorffa 14
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 032 4539600
- Data zamieszczenia: 2014-06-24
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
ul. Eichendorffa 14 14
47-400 Racibórz, woj. śląskie
tel. 032 4539600
REGON: 00032021300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: państwowa jednostka organizacyjna nie posiadajaca osobowości prawnej: zakład karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przetarg nieograniczony o wartości szacunkowej zamówienia mniejszej niż kwoty określone w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust.8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r Prawo zamówień publicznych na dostawę sprzętu kuchennego - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
grupa I 1 chochla - 500 ml - monoblok - wykonana ze stali nierdzewnej 18/10 wysoko polerowanej - uchwyt satynowy, - pojemność wytłoczona na uchwycie, - bardzo sztywna, - uchwyt zakończony hakiem umożliwiającym zawieszenie - zgodna z normami HACCP ilość: 12 szt. 2 Termos transportowy z pokrywą walizkowy GN 1/1 200 - przeznaczony do przewozu pojemników z gorącymi lub zimnymi potrawami - wykonany z wytrzymałego polietylenu z grubą izolacją z pianki poliuretanowej odpornego na uszkodzenia - wyposażony w uchwyty do przenoszenia - przeznaczony do przewozu posiłków w pojemnikach GN stalowych, poliwęglanowych lub polipropylenowych - pokrywa zamykana na cztery klamry - wentyl odpowietrzający - wsad GN 1/1 o wysokości 200 mm - max. temp. wsadu 90°C pojemność GN 1/1 200 mm - można piętrować ilość: 4 szt. 3 Pojemnik gastronomiczny GN 1/3 200 - przystosowany do pieców konwekcyjno-parowych - wykonany ze stali nierdzewnej - bez uchwytów - wzmocnione krawędzie - zgodny z normami HACCP - pojemność 7,3 l (325x176x200mm) ilośc: 3 szt. 4 Pojemnik gastronomiczny GN 1/6 200 - przystosowany do pieców konwekcyjno-parowych - wykonany ze stali nierdzewnej - bez uchwytów - wzmocnione krawędzie - zgodny z normami HACCP - pojemność 2,8l (162x176x200mm) ilośc: 12 szt. 5 Pojemnik gastronomiczny GN 1/4 200 - przystosowany do pieców konwekcyjno-parowych - wykonany ze stali nierdzewnej - bez uchwytów - wzmocnione krawędzie - zgodny z normami HACCP - pojemność 5 l (162x265x200mm) ilość: 8 szt. 6 Pokrywa z uszczelką GN 1/3 Pokrywa z uszczelką silikonową wykonana ze stali nierdzewnej posiada otwór eliminujący podciśnienie, kolor: inox, brak wycięcia na uchwyty ilość: 3 szt. 7 Pokrywa z uszczelką GN 1/6 Pokrywa z uszczelką silikonową wykonana ze stali nierdzewnej posiada otwór eliminujący podciśnienie, kolor: inox, brak wycięcia na uchwyty ilośc: 12 szt . 8 Pokrywa z uszczelką GN 1/4 Pokrywa z uszczelką silikonową wykonana ze stali nierdzewnej posiada otwór eliminujący podciśnienie, kolor: inox, brak wycięcia na uchwyty ilośc: 8 szt. 9 Rękawice - termiczne olejoodporne - temp do 300 st. C - pięciopalczaste - wzmacniany, bezpieczny mankiet - elastyczne, o dobrej odporności mechanicznej - nieprzepuszczalne - powierzchnia umożliwiająca dobry chwyt - wykonane z neoprenu ilość: 1 para 10 Wózek transportowy do termosów Wózek do termosów transportowych na żywność przystosowanych do pojemników GN, wyposażony w 4 obrotowe kółka o średnicy 10 cm ilośc: 1 szt Termos stalowy 10l -wykonany ze stali nierdzewnej - podwójne ścianki izolowane pianką - bez kranu - podwójna pokrywa z uszczelka silikonową - wentyl odpowietrzający - podstawa z tworzywa zabezpieczająca termos przed uszkodzeniami mechanicznymi - pojemność 10 l - 6 zatrzasków zamykających - uchwyty transportowe ilośc: 1szt. 12 Termos 50l -wykonany ze stali nierdzewnej - podwójne ścianki izolowane pianką - bez kranu - podwójna pokrywa z uszczelka silikonową - wentyl odpowietrzający - podstawa z tworzywa zabezpieczająca termos przed uszkodzeniami mechanicznymi - pojemność 50 l - 6 zatrzasków zamykających - uchwyty transportowe ilośc: 10szt. 13 Termos stalowy 5l TM Wykonany ze stali nierdzewnej; 3 regulowane klamry umożliwiające idealne dopasowanie się pokrywy; odpowietrznik w pokrywie uchwyt umożliwiający transport zgodny z normami HACCP ilośc: 4szt. 14 Wiadro izolowane z pokrywką i uchwytem - pojemność 2l Wykonane ze stali nierdzewnej polerowanej 18/10, podwójne ścianki, izolowane, o właściwościach termoizolacyjnych zgodna z normami HACCP ilośc 5 szt. 15 Termos stalowy 30l -wykonany ze stali nierdzewnej - podwójne ścianki izolowane pianką - bez kranu - podwójna pokrywa z uszczelka silikonową - wentyl odpowietrzający - podstawa z tworzywa zabezpieczająca termos przed uszkodzeniami mechanicznymi - pojemność 30 l - zatrzaski zamykające - uchwyty transportowe ilość 2 szt. 16 Termometr elektroniczny z sondą stalową (szpikulcem) Przeznaczony do pomiaru temperatury ciał stałych i cieczy, zakres pracy od -50 do +300 st. C Dokładność pomiaru+ - 1 stopień C (w zakresie do +80 st. C,) zasilanie bateryjne (bateria załączona), funkcja automatycznego wyłączania termometru po max 15 min okresie bezczynności, pamięć ostatniego pomiaru ; długość sondy pomiarowej (szpikulca) ok. 11 cm; wzorcowany 2 szt. 17 Pojemniki do jaj po naświetlaniu - pojemnik na jajka z 8 tacami - pojemniki wykonane z materiału zapewniającego maksymalną odporność na uderzenia, wgniecenia i temperaturę - 1 komplet składa się z 8 tac z pojemnikiem (4 tace w pojemniku i 4 tace na zmianę) - pojemność jednej tacy- 30 jaj ilość 10 kpl. grupa II 1 Waga elektroniczna - udźwig 60 kg - waga o konstrukcji stalowej z szalką ze stali nierdzewnej - wyświetlacz LCD - pomostowa - działka odczytowa 20g - wbudowany akumulator - zasilanie 230V - z legalizacją ilość1 szt 2 Waga elektroniczna - udźwig 30kg - dokładność do 5g - duży wyświetlacz - zasilanie 230V (zewnętrzny zasilacz- w zestawie) lub wbudowany akumulator ładowany z sieci - szalka z tworzywa - z legalizacją - obciążenie minimalne 100g ilość: 1 szt grupa III 1 Szafa chłodnicza jednokomorowa - pojemność 600l - biała obudowa malowana proszkowo - wbudowany zamek na klucz - elektroniczny wyświetlacz temperatury - możliwość regulacji temperatury - automatyczne odszranianie - wymuszony obieg powietrza - zakres temperatur : 0 -10 st. C - zasilanie 230 V - min. 3 półki ilość: 1 szt 2 Lodówka na próbki żywności - do przechowywania próbek żywności - budowa chłodziarki dostosowana do wymogów ustawy z dnia 11-05-2001r o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia oraz przepisów wykonawczych do w/w ustawy - drzwi chłodziarki zamykane na klucz - obudowa z blachy proszkowej malowanej na biało - wyposażona w 9 kaset zbiorczych z pojemnikami jednostkowymi na poszczególne posiłki(8 pojemników w każdej kasecie) ilość: 1 szt - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 392210007
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Warunkiem udziału w postępowaniu jest wniesienie wadium. Zamawiający określa łączną wartość wadium na kwotę 480 zł tj. grupa I 370,00zł , grupa II 30,00 zł, grupa III 80,00 zł (Formy wnoszenia wadium-zgodnie z art. 45.1 pkt. 6 ustawy pzp) Wadium w formie pieniężnej należy wnosić na konto zamawiającego przed upływem terminu składania ofert tj. do dnia 15-07-2014r do godziny 9:30 Nazwa i numer konta: Zakład Karny w Raciborzu ul. Józefa von Eichendorffa 14 47-400 Racibórz Konto: NBP OKatowice Nr 92 1010 1212 3061 0213 9120 0000 z dopiskiem WADIUM NA DOSTAWĘ SPRZĄTU KUCHENNEGO grupa nr .......... Zamawiający uzna , że termin wpłaty wadium został dotrzymany,jeżeli przed upływem terminu składania ofert zostało uznane konto zamawiającego. Wykonawca przystępujący do przetargu zobowiązany jest wnieść wadium przed upływem terminu składania ofert. Wadium wniesione w formie pieniężnej Zamawiający przechowuje na nieoprocentowanym rachunku bankowym. Wadium wnoszone w formie innej niż pieniężna należy zdeponować w kasie zamawiającego przed upływem terminu składania ofert tj. do dnia 15-07-2014r do godziny 9:30 . Do oferty należy dołączyć dokument potwierdzający wniesienie wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa i instalacja sprzętu i urządzeń kuchennych do remizo-świetlic w miejscowościach: Kawki, Konieczki, Janiki, Kostrzyna, Praszczyki, Kałmuki
Dodano: 2015-04-30 - Zakup materiałów dydaktycznych dla ZS 9
Dodano: 2014-04-10 - Dostawa różnego sprzętu służby żywnościowej dla Jednostki Wojskowej Nr 4101 w Lublińcu - nr sprawy 5/2013
Dodano: 2013-02-22 - Przetarg nieograniczony o wartości poniżej progów określonych w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy pzp na dostawe drobnego sprzętu kuchennego do ZK Racibórz
Dodano: 2012-02-09 - Przebudowa i Rozbudowa Stadionu przy ul. Okrzei w Gliwicach-dostawa artykułów gospodarstwa domowego oraz artykuły cateringowe.
Dodano: 2011-10-05