Szpital Miejski w Rudzie Śląskiej Sp. z o.o. ogłasza przetarg
- Adres: 41-703 Ruda Śląska, ul. W. Lipa 2
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 32 248 24 52 , fax. 32 779 59 12
- Data zamieszczenia: 2011-12-21
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szpital Miejski w Rudzie Śląskiej Sp. z o.o.
ul. W. Lipa 2 2
41-703 Ruda Śląska, woj. śląskie
tel. 32 248 24 52, fax. 32 779 59 12
REGON: 24146865300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpitalruda.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Sp. z o.o
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przetarg nieograniczony nr 74/PN/11 na dostawę przetworów - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.Przedmiotem zamówienia jest dostawa przetworów: CPV: 15331400-1 - warzywa konserwowane i/lub puszkowane; CPV: 15332000-4 - przetworzone owoce i orzechy; CPV: 15332200-6 - dżemy i marmolady, galaretki owocowe, przeciery z owoców i orzechów oraz pasty do smarowania; CPV: 15332400-8 - owoce konserwowane; CPV: 15871200-6 - sosy, mieszanki i przypraw i mieszanki przypraw korzennych; CPV: 15871000-4 - ocet, sosy, mieszanki przypraw, mąka i mączka z gorczycy, gotowa musztarda dla Szpitala Miejskiego w Rudzie Ślaskiej Sp. z o.o. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w załączniku nr 1 do SIWZ. 2.Oferowany przedmiot zamówienia musi spełniać wymagania przewidziane ustawami: o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25 sierpnia 2006 r. ( tekst jednolity Dz. U. z 2010 r., Nr 136, poz. 914 z późn. zm.), o towarach paczkowanych z dnia 06 wrzesień 2001 r. (Dz. U. z 2001 r., Nr 128, poz. 1409 z późn. zm.) oraz o jakości handlowej artykułów rolno - spożywczych dnia 21 grudnia 2000 r. (tekst jednolity Dz. U. z 2005 r., Nr 187, poz. 1577 z późn. zm. ). 3.Zamawiający zastrzega sobie prawo realizowania zamówień w asortymencie i ilościach uzależnionych od rzeczywistych potrzeb i posiadanych środków finansowych oraz do zmiany zamówienia w zakresie rzeczowym i ilościowym, co nie stanowi odstępstwa od umowy nawet w części. 4.Ilości przedmiotu zamówienia zawarte w załączniku nr 1 są ilościami orientacyjnymi, Zamawiający będzie składał w trakcie trwania umowy zamówienia wg rzeczywistych potrzeb. Podane ilości mogą ulec zmniejszeniu. 5.Wykonawca będzie realizował dostawę co najmniej raz w tygodniu wyłącznie na podstawie złożonego co najmniej 1 dzień przed dostawą zapotrzebowania (pisemnie, faksem lub telefonicznie) określającego ilość oraz rodzaj przedmiotu zamówienia. 6.Zamówiony towar winien być dostarczony do magazynu żywnościowego Działu Kuchni Cateringowej Szpitala Miejskiego w Rudzie Śląskiej Sp. z o.o., przy ulicy Głównej 11 według potrzeb Zamawiającego, zawsze w godzinach od 7:30 do 9:30. 7.Wykonawca zapewni, że artykuły będą dostarczane nie później niż w połowie okresu przydatności do spożycia przewidywanego dla danego produktu. 8.Każda dostawa dokonywana jest na koszt Wykonawcy, jego własnym transportem, przystosowanym do tego celu, zgodnie z wszelkimi normami i przepisami obowiązującymi w tym zakresie - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 153314001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 6 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium w niniejszym postępowaniu
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpitalruda.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przetarg nieograniczony nr 22/PN/15 na dostawę koncentratów i przetworów
Dodano: 2015-04-29 - Przetarg nieograniczony nr 52/PN/14 na dostawę koncentratów i przetworów
Dodano: 2014-09-18 - Przetarg nieograniczony nr 59/PN/13 na dostawę przetworów i koncentratów
Dodano: 2013-11-25 - Przetarg nieograniczony nr 7/PN/13 na dostawę przetworów i koncentratów
Dodano: 2013-01-11 - Dostawa produktów sypkich, przypraw, konserw D/Kw 220/01/12
Dodano: 2012-02-14 - Przetargu nieograniczonego nr 36/PN/11 na dostawę przetworów
Dodano: 2011-06-08 - Dostawa przetworów - GP. 341-9/10
Dodano: 2010-12-14 - DOSTAWA PRZETWORÓW
Dodano: 2010-01-13