Przetargi.pl
Przetarg nieograniczony nr 4/DKw/Ż/2020 na dostawy produktów mleczarskich i tłuszczu roślinnego do smarowania pieczywa

Areszt Śledczy ogłasza przetarg

  • Adres: 80-803 Gdańsk, ul. Kurkowa
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 058 3231000, 3231260 , fax. 583 025 125
  • Data zamieszczenia: 2020-04-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
    ul. Kurkowa 12
    80-803 Gdańsk, woj. pomorskie
    tel. 058 3231000, 3231260, fax. 583 025 125
    REGON: 62649000000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http//www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka organizacyjna SW nie posiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przetarg nieograniczony nr 4/DKw/Ż/2020 na dostawy produktów mleczarskich i tłuszczu roślinnego do smarowania pieczywa
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa od dnia 01.06.2020r. do dnia 30.11.2021r. do siedziby zamawiającego transportem własnym wykonawcy i na koszt wykonawcy produktów mleczarskich CPV 15500000-3 i tłuszczu roślinnego do smarowania pieczywa CPV 15400000-2. Przedmiot i wielkość zamówienia: I część zamówienia (ilość w kg/l) 1.Mleko w proszku odtłuszczone rozpuszczalne - 6.480 2. Śmietanka UHT 12% - 2.520 3. Twaróg półtłusty - 6.840 4. Blok żółty - produkt seropodobny - 900 5. Ser topiony kostka lub baton, kremowy - 3.240 6. Ser topiony kremowy krążek - 540 7. Ser żółty twardy - 720 8. Ser topiony w plastrach kremowy foliowany - 1.260 9. Serek homogenizowany waniliowy - 6.120 10. Serek homogenizowany naturalny - 1.800 11. Serek twarogowy kanapkowy naturalny - 720 12. Serek typu grani, wiejski - 1.440 13. Serek twarogowy fromage smakowy - 3.060 14. Serek twarogowy fromage naturalny - 1.080 15. Jogurt naturalny - 450 16. Jogurt owocowy - 18 17. Kefir naturalny - 540 II część zamówienia: 1. Tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa o zawartości tłuszczu do 80% w kostce 200-250 g/szt. - 19.800 Dostawy produktów mleczarskich realizowane będą jeden raz w tygodniu, dostawy tłuszczu do smarowania pieczywa realizowane będą jeden raz w miesiącu ( od poniedziałku do czwartku oprócz świąt) transportem wykonawcy i na koszt wykonawcy do magazynu żywnościowego AŚ Gdańsk w godz. 8.00 - 13.00. Na każdym opakowaniu jednostkowym tłuszczu roślinnego musi być umieszczona informacja, iż produkt ten przeznaczony jest do smarowania pieczywa. Produkt nie może zawierać w składzie mleka i produktów na bazie mleka. Termin przydatności do spożycia liczony od daty dostawy poszczególnych pozycji opisu przedmiotu zamówienia musi wynosić: mleko w proszku odtłuszczone rozpuszczalne (instant, granulat), śmietanka UHT 12%, blok żółty , ser topiony kostka, baton , ser topiony krążek, ser żółty, ser topiony w plastrach foliowany, tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa - nie mniej niż 60 dni; twaróg półtłusty kostka, serek typu grani, wiejski, kefir naturalny - nie mniej niż 7 dni; serek homogenizowany naturalny, waniliowy, serek twarogowy kanapkowy naturalny, serek twarogowy fromage, jogurt naturalny , jogurt owocowy - nie mniej niż 14 dni. Opakowania transportowe muszą być dopuszczone do kontaktu z żywnością: pojemniki z tworzywa sztucznego – zwrotne oraz kartonowe – bezzwrotne.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15500000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Warunek ten zostanie spełniony, jeżeli Wykonawca posiada stosowną dla charakteru swojej działalności decyzję organu Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego lub Powiatowego Lekarza Weterynarii o spełnieniu wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub obrocie artykułami żywnościowymi jeśli przepisy nakładają na Wykonawcę obowiązek posiadania w/w decyzji.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wykonawca, który powołuje się na zasoby innych podmiotów, w celu wykazania braku istnienia wobec nich podstaw wykluczenia oraz spełnienia w zakresie, w jakim powołuje się na ich zasoby, warunków udziału w postępowaniu zamieszcza informacje o tych podmiotach w oświadczeniu, o którym mowa w pkt. 3.1. SIWZ. Zobowiązanie w/w wykonawców do oddania własnych zasobów winno być sporządzone na piśmie.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach