Przetargi.pl
przetarg nieograniczony na zaopatrzenie stołówki szkolnej w artykuły żywnościowe w 2012 r.

Szkoła Podstawowa Nr 5 ogłasza przetarg

  • Adres: 34-500 Zakopane, ul. Chramcówki 27
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 018 2068637 , fax. 018 2068637
  • Data zamieszczenia: 2011-11-28
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa Nr 5
    ul. Chramcówki 27 27
    34-500 Zakopane, woj. małopolskie
    tel. 018 2068637, fax. 018 2068637
    REGON: 49057357800000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka budżetowa samorządu gminnego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    przetarg nieograniczony na zaopatrzenie stołówki szkolnej w artykuły żywnościowe w 2012 r.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artukułów żywnościowych (zgodnie z opracowanymi załącznikami SIWZ) do stoloówki szkolnej w Szkole Podstawowej nr 5 w Zakopanem od 2 stycznia 2012 r. do 28 czerwca 2012 r.: PAKIET I -mięso wołowe i wieprzowe CPV-15100000-9 ARTYKUŁ Jedn. miary Zużycie roczne Wołowe pieczeń bez kości kg 80 Schab bez kości kg 400 Żeberka wieprzowe świeże-paski kg 100 Karkówka bez kości kg 70 Mięso mielone cielęco- wieprzowe kg 220 Łopatka bez kości kg 150 Szynka wieprzowa kg 60 Rozbratel wołowy kg 20 Kości ze schabu kg 50 PAKIET II - mięso drobiowe, podroby CPV-15100000-9 ARTYKUŁ Jedn. miary Zużycie roczne Filet z kurczaka kg 150 Udka z kurczaka kg 480 Filet z indyka kg 120 Kurczaki kg 140 Wątróbka z drobiu kg 50 Porcje rosołowe kg 330 PAKIET III -wędliny wołowe, wieprzowe, drobiowe CPV-1510000-9 ARTYKUŁ Jedn. miary Zużycie roczne Kiełbasa toruńska kg 180 Boczek wędzony kg 150 Smalec wieprzowy (kostka) kg 55 Kaszanka kg 40 Wykaz zapotrzebowania ilościowego na PAKIET IV - nabiał - CPV-15500000-3 ARTYKUŁ Jedn. miary Zużycie roczne Twaróg półtłusty kg 30 Masło(82% tłuszczu)-kostka kg 15 Margaryna mleczna kg 70 Śmietana 18% 500ml l 480 Mleko karton 2% l 220 Jogurt-różne smaki 180g typu Jogobella szt. 1000 Kefir 2% szt. 200 PAKIET V - jarzyny, owoce, przetwory CPV-15300000-1 ARTYKUŁ Jedn. miary Zużycie roczne Buraki kg 400 Cebula kg 100 Czosnek kg 3 Cebula prażona kg 3 Fasola JAŚ kg 20 Fasolka szparagowa świeża kg 15 Groch łuszczony kg 20 Kapusta kiszona (w woreczkach 1 kg) kg 110 Kapusta kiszona z beczki kg 200 Kapusta biała kg 270 Kapusta biała młoda szt. 40 Kapusta czerwona kg 160 Kapusta włoska kg 15 Kapusta pekińska szt. 190 Koper zielony pęczek 220 Kalafior świeży szt. 30 Marchew kg 600 Ogórki zielone kg 200 Ogórki kiszone kg 200 Pietruszka korzeń kg 120 Pietruszka zielona pęczek 350 Pory szt. 15 Papryka czerwona kg 45 Pieczarki kg 60 Pomidory kg 160 Rzodkiewka pęczek 60 Seler kg 120 Sałata lodowa szt. 80 Sałata zielona szt. 40 Szczypiorek pęczek 80 Ziemniaki młode kg 110 Ziemniaki kg 4200 Banany kg 240 Mandarynki kg 100 Pomarańcze kg 100 Truskawki świeże kg 15 Cytryny kg 5 Jabłka kg 180 Groszek konserwowy 400g szt. 120 Szczaw konserwowy 0,40 l szt. 60 Kukurydza konserwowa 400g szt. 120 Ogórki konserwowe 0,9 l szt. 110 Chrzan tarty 0,40l szt. 36 Koncentrat pomidorowy 30% 0,80 kg - Złoty Bażant szt. 36 Sos do spaghetti koncentrat 500ml-typu Łowicz,Pudliszki szt. 60 Syrop malinowy 490ml szt. 25 Galaretka owocowa różne smaki Winiary szt. 220 PAKIET VI - pieczywo CPV-15811000-9 ARTYKUŁ Jedn. miary Zużycie roczne Chleb pszenno- żytni 600g szt. 140 Bułki zwykłe okrągłe szt. 140 Bułka tarta w 1kg opakowaniach kg 160 Pączki z nadzieniem szt. 200 Drożdżówki z nadzieniem mix smaków szt. 700 PAKIET VII - ryby i konserwy CPV-152200000-0 ARTYKUŁ Jedn. miary Zużycie roczne Filet z mintaja kg 420 PAKIET VIII - artykuły sypkie i przetwory CPV-15800000-6 15600000-4 ARTYKUŁ Jedn. miary Zużycie roczne Cukier w ( opakow. 1kg) kg 300 Kasza jęczmienna wiejska -gruba (opakow.1 kg) kg 50 Kasza manna (opakow.1 kg) kg 20 Mąka pszenna poznańska Typ 500 (opakow. 1kg) kg 350 Makaron łazanki (opakow.1kg) szt. 100 Makaron świderki lub muszelki ( opakow. 500 g) szt. 350 Makaron nitki typu Czaniecki ( opakow.250g.) szt. 100 Makaron spaghetti (opakow. 500 g) typu Lubella szt. 90 Makaron zacierka Babuni (opakow.200 g.) szt. 160 Ryż biały ( opakow. 1 kg) kg 160 Sól (opakow. 1kg) kg 140 Herbata granulowana typu indyjska 80 g szt. 90 Kwasek cytrynowy 20g szt. 30 Kminek 20g szt. 30 Liść laurowy 8g szt. 30 Cukier waniliowy 32g szt. 20 Cynamon 20g szt. 20 Majeranek 10g szt. 30 Przyprawa w płynie typu Magii-1 l szt. 70 Ocet spirytusowy - 0,5 l szt. 35 Pieprz naturalny mielony 50g szt. 120 Papryka słodka 20g szt. 100 Przyprawa grill klasyczny typu Kamis (opakow.1200g) szt. 1 Przyprawa do mielonego typu Kamis(opakow.700g) szt. 1 Przyprawa do kurczaka łagodna typu Kamis (opakow.1000g) szt. 3 Przyprawa do gulaszu typu Kamis(opakow.900g) szt. 1 Przyprawa do ryb typu Kamis(opakow.800g) szt. 1 Przyprawa sypka typu Vegeta, Kucharek(opakow.1kg ) kg 30 Sos vinaigrette - (opak . 9g) szt. 50 Ziele angielskie 15 g szt. 60 Musztarda 200 g szt. 15 Bulion z drobiu 60g szt. 30 Żurek w proszku typu Kamis(opakowania900g ) szt. 6 Olej uniwersalny roślinny 5 l szt. 50 Olej uniwersalny roślinny (opak.0,9 l) szt. 10 Majonez typu kielecki (opakowania 0,5l) szt. 70 Wafelki w czekoladzie typu Grześki, Princesa 39 g szt. 600 Wafelki w czekoladzie Prince-Polo 36g szt. 400 Baton 3-BIT 40g szt. 400 Batony nadziewane w czekoladzie 41 g szt. 400 Baton WW 2 paluszki szt. 400 Baton Papita 38 g szt. 200 Baton Mars 45 g szt. 400 PAKIET IX- jaja CPV-03142500-3 ARTYKUŁ Jedn. miary Zużycie roczne Jaja I gat. szt. 2300 PAKIET X - produkty głęboko mrożone, mrożonki CPV-15896000-5, 15331170-9 ARTYKUŁ Jedn. miary Zużycie roczne Naleśniki z serem 90g szt. 2800 Krokiety z mięsem 110g szt. 2400 Pierogi ruskie kg 50 Fasolka szparagowa - zielona mrożona kg 60 Fasolka szparagowa- żółta mrożona kg 60 Kalafior mrożony kg 40 Mieszanka warzywna mrożona 6- składnikowa kg 40 Truskawki mrożone kg 50 Mieszanka kompotowa mrożona 6-składnikowa(opakow.0,5 kg) kg 180
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 6 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sp5zakopane.szkolnastrona.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach