Przetargi.pl
przetarg nieograniczony na zaopatrzenie stołówki szkolnej w artykuły żywnościowe w 2011 r.

Szkoła Podstawowa Nr 5 ogłasza przetarg

  • Adres: 34-500 Zakopane, ul. Chramcówki 27
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 018 2068637 , fax. 018 2068637
  • Data zamieszczenia: 2010-12-01
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa Nr 5
    ul. Chramcówki 27 27
    34-500 Zakopane, woj. małopolskie
    tel. 018 2068637, fax. 018 2068637
    REGON: 49057357800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sp5zakopane.szkolnastrona.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka budżetowa samorządu terytorialnego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    przetarg nieograniczony na zaopatrzenie stołówki szkolnej w artykuły żywnościowe w 2011 r.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych (zgodnie z opracowanymi załącznikami )do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej nr 5 w Zakopanem w 2011 r.: PAKIET I -mięso wołowe i wieprzowe. CPV-15100000-9 ARTYKUŁ Jedn. miary Zużycie roczne Wołowe pieczeń bez kości kg 150 Schab bez kości kg 670 Żeberka wieprzowe świeże-paski kg 160 Karkówka bez kości kg 280 Mięso mielone cielęco- wieprzowe kg 340 Łopatka bez kości kg 340 Rozbratel wołowy kg 30 PAKIET II - mięso drobiowe ,podroby CPV-15100000-9 ARTYKUŁ Jedn. miary Zużycie roczne Filet z kurczaka kg 250 Udka z kurczaka kg 800 Filet z indyka kg 200 Kurczaki kg 200 Wątróbka z drobiu kg 80 Porcje rosołowe kg 550 PAKIET III -wędliny wołowe, wieprzowe, drobiowe CPV-1510000-9 ARTYKUŁ Jedn. miary Zużycie roczne Kiełbasa toruńska kg 260 Boczek wędzony kg 240 Smalec wieprzowy (kostka) kg 75 Kaszanka kg 50 Wykaz zapotrzebowania ilościowego na PAKIET IV - nabiał - CPV-15500000-3 ARTYKUŁ Jedn. miary Zużycie roczne Twaróg półtłusty kg 80 Masło ( 82% tłuszczu ) - kostka kg 20 Margaryna mleczna kg 120 Śmietana 18% 500ml l 800 Mleko karton 2% l 350 Jogurt - różne smaki 125 g szt. 1500 Kefir 2% l 180 PAKIET V - jarzyny, owoce, przetwory CPV-15300000-1 ARTYKUŁ Jedn. miary Zużycie roczne Buraki kg 600 Cebula kg 160 Czosnek kg 5 Cebula prażona kg 4 Fasola JAŚ kg 45 Fasolka szparagowa świeża kg 25 Groch łuszczony kg 35 Kapusta kiszona (w woreczkach 1 kg) kg 160 Kapusta kiszona z beczki kg 360 Kapusta biała kg 400 Kapusta biała młoda szt. 50 Kapusta czerwona kg 300 Kapusta włoska kg 20 Kapusta pekińska szt. 300 Koper zielony pęczek 400 Kalafior świeży szt. 110 Marchew kg 900 Ogórki zielone kg 280 Ogórki kiszone kg 400 Pietruszka korzeń kg 200 Pietruszka zielona pęczek 600 Pory szt. 30 Papryka czerwona kg 55 Pieczarki kg 115 Pomidory kg 250 Rzodkiewka pęczek 80 Seler kg 200 Sałata zielona szt. 150 Szczypiorek pęczek 120 Ziemniaki młode kg 110 Ziemniaki kg 9000 Nektarynki kg 30 Banany kg 340 Mandarynki kg 150 Pomarańcze kg 170 Truskawki świeże kg 15 Cytryny kg 10 Jabłka kg 250 Groszek konserwowy 400g szt. 180 Szczaw konserwowy 0,40 l szt. 100 Kukurydza konserwowa 400g szt. 160 Ogórki konserwowe 0,9 l szt. 170 Chrzan tarty 0,40l szt. 55 Koncentrat pomidorowy 30% 0,80 kg - Złoty Bażant szt. 70 Syrop malinowy 490ml szt. 50 Galaretka owocowa różne smaki szt. 400 Wykaz zapotrzebowania ilościowego na PAKIET VI - pieczywo CPV-15811000-9 ARTYKUŁY Jedn. miary Zużycie roczne Chleb pszenno- żytni 600g szt. 280 Bułki zwykłe szt. 230 Bułka tarta w 1kg opakowaniach kg 250 Drożdżówki z nadzieniem mix smaków szt. 1100 Wykaz zapotrzebowania ilościowego na PAKIET VII - ryby i konserwy CPV-152200000-0 ARTYKUŁY Jednostka miary Zużycie roczne Filet z mintaja kg 700 PAKIET VIII - artykuły sypkie i przetwory CPV-15800000-6 15600000-4 ARTYKUŁ Jedn. miary Zużycie roczne Cukier w ( opakow. 1kg) kg 600 Kasza jęczmienna wiejska -gruba (opakow.1 kg) kg 96 Kasza manna (opakow.1 kg) kg 36 Mąka pszenna poznańska Typ 500 (opakow.1kg) kg 600 Makaron łazanki (opakow.1kg) szt. 180 Makaron świderki lub muszelki ( opakow. 500 g) szt. 600 Makaron nitki typu Czaniecki( opakow.250g.) szt. 200 Makaron spaghetti (opakow. 500 g) szt. 90 Makaron zacierka (opakow.200 g.) szt. 260 Ryż biały ( opakow. 1 kg) kg 250 Sól (opakow. 1kg) kg 340 Herbata granulowana typu indyjska 80 g szt. 100 Kwasek cytrynowy 20g szt. 30 Kminek 20g szt. 40 Liść laurowy 8g szt. 45 Cukier waniliowy 32g szt. 20 Cynamon 20g szt. 20 Majeranek 10g szt. 40 Przyprawa w płynie typu Magii - 1 l szt. 120 Ocet spirytusowy - 0,5 l szt. 50 Pieprz naturalny mielony 50g szt. 140 Papryka słodka 20g szt. 110 Przyprawa grill klasyczny typu Kamis(opakow.1200g) szt. 2 Przyprawa do mielonego typu Kamis(opakow.700g) szt. 2 Przyprawa do kurczaka łagodna typu Kamis (opakow.1000g) szt. 5 Przyprawa do gulaszu typu Kamis(opakow.900g) szt. 2 Przyprawa do ryb typu Kamis(opakow.800g) szt. 2 Przyprawa sypka typu Vegeta, Kucharek(opakow.1kg ) kg 40 Ziele angielskie 15 g szt. 100 Musztarda 200 g szt. 30 Bulion z drobiu 60g szt. 40 Żurek w proszku typu Kamis (opakowania 900g ) szt. 12 Olej uniwersalny roślinny 5 l szt. 96 Majonez typu kielecki (opakowania 0,5l) szt. 110 Wafelki w czekoladzie typu Grześki, Princesa 39 g szt. 1500 Wafelki w czekoladzie Prince-Polo 36g szt. 510 Baton 3-BIT 40g szt. 400 Batony nadziewane w czekoladzie 41 g szt. 800 Wykaz zapotrzebowania ilościowego na PAKIET IX- jaja CPV-03142500-3 ARTYKUŁ Jedn. miary Zużycie roczne Jaja I gat. szt. 3600 PAKIET X - produkty głęboko mrożone, mrożonki CPV-15896000-5, 15331170-9 ARTYKUŁ Jedn. miary Zużycie roczne Naleśniki z serem 90g szt. 5000 Krokiety z mięsem 110g szt. 4500 Pierogi ruskie kg 100 Fasolka szparagowa - zielona mrożona kg 90 Fasolka szparagowa- żółta mrożona kg 90 Kalafior mrożony kg 60 Mieszanka warzywna mrożona 6- składnikowa kg 60 Truskawki mrożone kg 90 Mieszanka kompotowa mrożona 6-składnikowa (opakow.0,5 kg) kg 300
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nieżąda wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sp5zakopane.szkolnastrona.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach