Szpital Specjalistyczny Nr 2 ogłasza przetarg
- Adres: 41902 Bytom, ul. Stefana Batorego
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 327 861 400 , fax. 327 861 646
- Data zamieszczenia: 2017-01-31
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szpital Specjalistyczny Nr 2
ul. Stefana Batorego 15
41902 Bytom, woj. śląskie
tel. 327 861 400, fax. 327 861 646
REGON: 27023589200000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: jednostka organizacyjna administracji samorządowej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przetarg nieograniczony na zakup wraz z dostawą mięsa, wędlin, podrobów, flaków wołowych, drobiu i podrobów mrożonych dla potrzeb Kuchni Szpitala Specjalistycznego Nr 2 w Bytomiu - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Pakiet nr 1 – Drób i podroby mrożone. Pakiet nr 2 – Mięso i wędliny, podroby, flaki wołowe - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15110000-2
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: w przypadku złożenia oferty na Pakiet nr 1 – Drób i podroby mrożone - wadium w wysokości 1.400,00 PLN (słownie: jeden tysiąc czterysta zł 00/100), w przypadku złożenia oferty na Pakiet nr 2 – Mięso i wędliny, podroby, flaki wołowe wadium w wysokości 2.600,00 PLN (słownie: dwa tysiące sześćset zł 00/100),
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy produktów żywnościowych dla potrzeb kuchni Samodzielnego Publicznego Zespołu Opieki Zdrowotnej w Myszkowie – mięso, drób, wędliny.
Dodano: 2024-04-16 - Dostawy produktów żywnościowych dla potrzeb kuchni Samodzielnego Publicznego Zespołu Opieki Zdrowotnej w Myszkowie – mięso, drób, wędliny.
Dodano: 2024-03-18 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Szkoły Podstawowej im. Janusza Korczaka w Górze
Dodano: 2024-01-31 - Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Domu Pomocy Społecznej „Nadzieja” w Chorzowie VII-XII 2023
Dodano: 2024-01-27 - Dostawa mięsa i wędlin na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Częstochowie ul. Kontkiewicza 2 na rok 2024
Dodano: 2024-01-14 - Dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 33 w Bytomiu na rok 2024
Dodano: 2024-01-10 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Szkoły Podstawowej im. Janusza Korczaka w Górze
Dodano: 2023-12-19 - Sukcesywna dostawa produktów spożywczych na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 8 im. Janusza Korczaka w Jaworznie na rok 2024
Dodano: 2023-12-11 - Sukcesywna dostawa produktów spożywczych na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 15 im. Jana Brzechwy w Jaworznie na 2024 r.
Dodano: 2023-12-10 - Dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 33 w Bytomiu na rok 2024
Dodano: 2023-12-05