Przetargi.pl
Przetarg nieograniczony na świadczenie usługi przygotowania i dostarczania obiadów do stołówki Szkoły Podstawowej nr 2 im. Bronisława Czecha w Zakopanem w 2018 r.

Szkoła Podstawowa Nr 2 w Zakopanem ogłasza przetarg

  • Adres: 34500 Zakopane, ul. Skibówki
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 0-18 2014602 , fax. 0-18 2017177
  • Data zamieszczenia: 2017-11-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa Nr 2 w Zakopanem
    ul. Skibówki
    34500 Zakopane, woj. małopolskie
    tel. 0-18 2014602, fax. 0-18 2017177
    REGON: 49057353200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sp2zakopane.weebly.com

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przetarg nieograniczony na świadczenie usługi przygotowania i dostarczania obiadów do stołówki Szkoły Podstawowej nr 2 im. Bronisława Czecha w Zakopanem w 2018 r.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług polegających na przygotowaniu i dostarczeniu - na potrzeby stołówki szkolnej - gorącego posiłku : obiadu dwudaniowego z kompotem i przynajmniej jeden raz w tygodniu deseru. Zamawiający planuje, że: • dziennie należy dostarczyć około 118obiadów, • Dostawa obiadów będzie odbywać się począwszy od dnia 08 stycznia 2018 r. do 21 czerwca 2018, we wszystkie dni robocze od poniedziałku do piątku z wyłączeniem okresu przerw świątecznych, dni ustawowo wolnych lub dodatkowo wolnych od zajęć dydaktyczno-wychowawczych – o godzinie 11-00. • w okresie od 08 stycznia do 21 czerwca 2018 r. należy dostarczyć około 11564 obiadów, tj. 118 obiadów x 98 dni. Zastrzega się możliwość zwiększenia lub zmniejszenia ilości dostarczanych obiadów według zamówień uczniów.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55300000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania, czyli Wykonawca musi posiadać aktualną decyzję właściwego terenowo Organu Inspekcji Sanitarnej stwierdzającą spełnienie wymagań higieniczno-zdrowotnych do produkcji posiłków oraz możliwości prowadzenia cateringu.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach