Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego ogłasza przetarg
- Adres: 40-507 Katowice, ul. Francuska 78
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 032 3593002 , fax. 032 3593001
- Data zamieszczenia: 2013-12-06
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego
ul. Francuska 78 78
40-507 Katowice, woj. śląskie
tel. 032 3593002, fax. 032 3593001
REGON: 27374789400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.word.katowice.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: samorządowa wojewódzka osoba prawna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przetarg nieograniczony na świadczenie usługi cateringowej dla Uczestników Projektu /WYKWALIFIKOWANA KADRA OSK- PEWNA POZYCJA NA RYNKU/ współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego dla Wojewódzkiego Ośrodka Ruchu Drogowego w Katowicach,40-507 Katowice, ul. Francuska 78 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej dla Uczestników Projektu /WYKWALIFIKOWANA KADRA OSK- PEWNA POZYCJA NA RYNKU/ współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego dla Wojewódzkiego Ośrodka Ruchu Drogowego w Katowicach,40-507 Katowice, ul. Francuska 78 polegającej na: przygotowaniu posiłków, dostarczeniu ich na miejsce szkolenia oraz wszelkich czynnościach związanych z podaniem posiłków oraz każdorazowym uprzątnięciem pomieszczenia po podanym posiłku. Każdy posiłek/zestaw dla jednego Uczestnika Projektu powinien składać się z:napoi ciepłych: kawa i herbata oraz śmietanka do kawy, cytryna, cukier, słodkiej przekąski np.: ciasteczka koktajlowe/herbatniki/wafle czekoladowe porcja 100 g, wody mineralnej 0,5 litra i sok owocowy (różne smaki) 250 ml w opakowaniu jednorazowym, gorącego posiłku jednodaniowego o charakterze drugiego dania. 2. Zamawiający przewiduje jedną przerwę obiadową na każdy dzień zajęć teoretycznych dla każdej grupy szkoleniowej. Zajęcia odbywać się będą zgodnie z harmonogramem szkoleń/kursów przedstawionym przez Zamawiającego. Szkolenia/kursy planuje się przeprowadzić od poniedziałku do piątku od godziny 1600 lub w soboty i niedziele od godziny 800. Miejsce dostarczenia posiłków obejmie obszar województwa śląskiego. Dokładny termin (dzień, godzina) oraz miejsce zostanie wskazane przez Zamawiającego najpóźniej 5 dni przed datą rozpoczęcia szkolenia/kursu. Planowana ilość sztuk poczęstunku (1 Uczestnik Projektu = 1 zestaw) wynosi 1062 zestawy. Poniżej przedstawiono szczegółowe zestawienie ilości wymaganych zestawów poczęstunku w zależności od każdej grupy szkoleniowej:a)Kurs prawa jazdy kat. C zorganizowany w 1 grupie 12 osobowej, Catering dla 12 osób * 5 dni zajęć, Łącznie: 60 zestawów b)Kurs prawa jazdy kat. C+E zorganizowany w 1 grupie 8 osobowej, catering dla 8 osób * 5 dni zajęć, Łącznie: 40 zestawów c)Kurs prawa jazdy kat. D zorganizowany w 1 grupie 12 osobowej, Catering dla 12 osób * 5 dni zajęć Łącznie: 60 zestawów, d)Szkolenie dodatkowe dla instruktorów nauki jazdy kat. C zorganizowany w 1 grupie 10 osobowej, Catering dla 10 osób * 26 dni zajęć, Łącznie: 260 zestawów e)Szkolenie dodatkowe dla instruktorów nauki jazdy kat. C+E zorganizowany w 1 grupie 10 osobowej, Catering dla 10 osób * 26 dni zajęć, Łącznie: 260 zestawów f)Szkolenie dodatkowe dla instruktorów nauki jazdy kat. D zorganizowany w 1 grupie 8 osobowej, Catering dla 8 osób * 26 dni zajęć, Łącznie: 208 zestawów g)Zarządzanie przedsiębiorstwem zorganizowane w 1 grupie 10 osobowej, Catering dla 10 osób * 2 dni zajęć, Łącznie: 20 zestawów h)Prawo ruchu drogowego z elementami dydaktyki zorganizowane w 4 grupach 10-11 osobowych, catering dla 42 osoby * 2 dni zajęć, Łącznie: 84 zestawy i)Szkolenie z zagadnień Gender Mainstreaming zorganizowany w 7 grupach 10 osobowych, Catering dla 70 osób * 1 dzień zajęć, Łącznie: 70 zestawów - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Wadium nie jset wymagane
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.word.katowice.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- ROPS.PSO.3321.10.2016 - Świadczenie usług cateringowych na terenie miasta Katowice
Dodano: 2016-07-07 - Usługa cateringu - przygotowanie i dostawa całodziennego wyżywienia dla pacjentów szpitala z uwzględnieniem diet i kaloryczności (3)
Dodano: 2016-06-23 - Usługa kompleksowego żywienia pacjentów Wojewódzkiego Szpitala Chorób Płuc im. dr Alojzego Pawelca
Dodano: 2016-06-06 - Usługa cateringu - przygotowanie i dostawa całodziennego wyżywienia dla pacjentów szpitala z uwzględnieniem diet i kaloryczności (2)
Dodano: 2016-06-03 - Usługa cateringu
nr sprawy: DZP.381.12.2016.UG
Dodano: 2016-04-25 - PRZYGOTOWANIE ORAZ DOSTARCZANIE CAŁODZIENNEGO WYŻYWIENIA DLA PACJENTÓW SZPITALA CHORÓB PŁUC W ORZESZU Z UWZGLĘDNIENIEM DIET I KALORYCZNOŚCI
Dodano: 2016-04-15 - Usługa cateringu - przygotowanie i dostawa całodziennego wyżywienia dla pacjentów szpitala z uwzględnieniem diet i kaloryczności
Dodano: 2016-04-14 - Usługa cateringu nr DZP.381.10.2016.UG
Dodano: 2016-04-11 - Usługa cateringu
(nr postępowania DZP.381.8.2016.UG)
Dodano: 2016-03-23 - Usługa cateringu
Dodano: 2016-03-08