Przetargi.pl
Przetarg nieograniczony na świadczenie usług żywieniowych w Szpitalu Specjalistycznym w Prabutach Sp. z o.o. Znak: ZP/20/15

Szpital Specjalistyczny w Prabutach Sp. z o.o. ogłasza przetarg

  • Adres: 82-550 Prabuty, ul. Kuracyjna 30
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 55 262 43 28 , fax. 55 278 24 35
  • Data zamieszczenia: 2015-12-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szpital Specjalistyczny w Prabutach Sp. z o.o.
    ul. Kuracyjna 30 30
    82-550 Prabuty, woj. pomorskie
    tel. 55 262 43 28, fax. 55 278 24 35
    REGON: 17074675600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpitalprabuty.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Szpital Specjalistyczny Sp. z o.o.

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przetarg nieograniczony na świadczenie usług żywieniowych w Szpitalu Specjalistycznym w Prabutach Sp. z o.o. Znak: ZP/20/15
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług w zakresie przygotowywania posiłków dla pacjentów Szpitala Specjalistycznego w Prabutach Sp. z o.o. w siedzibie Wykonawcy z produktów własnych, dostarczenie do kuchenek oddziałowych szpitala, oddzielnie na każdy oddział, w zbiorczych opakowaniach termoizolacyjnych wyposażonych w pojemniki GN i termosach (zupa i napoje gorące), zapewniających utrzymanie właściwej temperatury potraw zimnych i gorących. Kompleksowa usługa żywienia pacjentów obejmuje także zagospodarowanie odpadów pokonsumpcyjnych, (w tym z oddziałów zakaźnych), mycie i dezynfekcję opakowań termoizolacyjnych i termosów. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w załączniku Nr 1 do SIWZ. Wykonawca zobowiązany jest do stosowania przy realizacji zamówienia obowiązujących przepisów, m. in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914 z późniejszymi zmianami). Wykonawca ponosić będzie odpowiedzialność za: - za właściwe przechowywanie środków spożywczych (z uwzględnieniem segregacji, utrzymania odpowiedniej temperatury i innych warunków przechowywania, stan opakowań, itp.); - przestrzeganie terminów ważności artykułów spożywczych; - higienę produkcji; - sposób wydawania żywności i jej transport; - jakościową i ilościową ocenę sposobu żywienia. Wszędzie tam, gdzie użyto nazw własnych produktów, wskazano znaki towarowe, patenty lub pochodzenie przyjmuje się, że mogą być zastosowane materiały lub produkty równoważne. Wskazane prze Zamawiającego nazw własnych, znaków towarowych, patentów lub pochodzenia ma jedynie charakter przykładowy i użyty jest w celu określenia standardów jakościowych i klasy wymaganych w odniesieniu do stosowanych materiałów lub produktów
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Miejsce dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.szpitalprabuty.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach