Szkoła Podstawowa Nr 5 ogłasza przetarg
- Adres: 34-500 Zakopane, ul. Chramcówki
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 182 068 637 , fax. 182 068 637
- Data zamieszczenia: 2020-11-20
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa Nr 5
ul. Chramcówki 27
34-500 Zakopane, woj. małopolskie
tel. 182 068 637, fax. 182 068 637
REGON: 49057357800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sp5zakopane.szkolnastrona.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przetarg nieograniczony na świadczenie dostaw obiadów do stołówki Szkoły Podstawowej nr 5 im. Janusza Korczaka w Zakopanem w 2021 roku przy ul. Chramcówki 27 i ul. Nowotarska 42 - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie dostaw na potrzeby stołówki szkolnej - gorącego posiłku: obiadu dwudaniowego z kompotem. Zamawiający planuje, że - dziennie należy dostarczyć około 210 obiadów, w roku 2021 ( od 7 stycznia do 22 grudnia) należy dostarczyć około 37 170 obiadów, tj. 210 obiadów x 177 dni. Zastrzega się możliwość zwiększenia lub zmniejszenia ilości dostarczanych obiadów według zamówień uczniów. W przypadku, gdy łączna dostawa obiadów będzie mniejsza niż planowana liczba 37170 przez zamawiającego, wykonawcy nie przysługują żadne roszczenia finansowe z tego tytułu. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: posiadanie uprawnień do wykonywania określonej działalności: warunek zostanie uznany za spełniony, jeżeli wykonawca wykaże się posiadaniem aktualnej decyzji właściwego terenowo Organu Inspekcji Sanitarnej stwierdzającą spełnienie wymagań higieniczno-zdrowotnych do produkcji posiłków oraz możliwości prowadzenia cateringu; ocena spełnienia powyższego warunku będzie dokonywana metodą spełnia lub nie spełnia, w oparciu o wymagane dokumenty i oświadczenia dołączone do oferty; posiadanie wiedzy i doświadczenia: warunek zostanie uznany za spełniony, jeżeli wykonawca wykaże, że w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie wykonał, co najmniej jedną usługę polegającą na przygotowaniu i dostarczaniu gorącego obiadu (zupa, drugie danie) przez okres, co najmniej 10 miesięcy, dla co najmniej 100 osób; ocena spełnienia powyższego warunku będzie dokonywana metodą spełnia lub nie spełnia, w oparciu o wymagane dokumenty i oświadczenia dołączone do oferty;
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Proponowany przez oferenta dwudekadowy posiłków, jakie planuje dostarczyć zamawiającemu w ramach niniejszego zamówienia, sporządzony według wzoru, stanowiącego załącznik do SIWZ.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dodano: 2022-08-05„Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Szkoły Podstawowej im. KS Jana Długosza w Raciborowicach w okresie od dnia 01.09.2022 r. do dnia 31.07.2023 r.”
- Dodano: Usługa cateringowa - przygotowanie i dostarczanie obiadów jednodaniowych dla dzieci i młodzieży szkolnej na terenie Gminy Rzepiennik Strzyżewski w okresie od 02.09.2022 r. do 22.12.2022 r.
- Dodano: 2021-12-01Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług polegających na przygotowaniu i dostarczeniu - na potrzeby stołówki szkolnej - gorącego posiłku : obiadu dwudaniowego z kompotem i dwa razy w tygodniu dodatkowym deserem.
- Dodano: 2021-01-12Usługi cateringowe - przygotowanie i dostawa posiłków do placówki dziennej opieki nad seniorami w Klimkówce.
- Dodano: 2020-12-16ŚWIADCZENIE USŁUG POLEGAJĄCYCH NA PRZYGOTOWANIU DOSTARCZENIU I WYDANIU JEDNODANIOWEGO GORĄCEGO POSIŁKU DLA KLIENTÓW OŚRODKA POMOCY SPOŁECZNEJ W OLKUSZU.
- Dodano: 2020-12-15Realizacja usługi cateringowej dla pacjentów Dziennego Domu Opieki Medycznej w Gminie Miejskiej Kraków, prowadzonego w ramach programu polityki zdrowotnej pn. „Dzienny Dom Opieki Medycznej w Gminie Miejskiej Kraków” w Miejskim Centrum Opieki dla Osób Starszych, Przewlekle Niepełnosprawnych oraz Niesamodzielnych w Krakowie
- Dodano: 2020-12-11Świadczenie usług cateringu w ramach projektu: „Wsparcie opiekunów nieformalnych osób niesamodzielnych w subregionie tarnowskim" współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Małopolskiego na lata 2014-2020
- Dodano: 2020-12-08Przygotowanie i dostawa gorących posiłków dla podopiecznych Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej i dzieci w szkołach/przedszkolach na terenie Gminy Raba Wyżna w 2021r.
- Dodano: 2020-11-27Usługa cateringowa - przygotowanie i dostarczanie obiadów jednodaniowych dla dzieci i młodzieży szkolnej na terenie Gminy Rzepiennik Strzyżewski w okresie od 18.01.2021 r. do 24.06.2021 r.
- Dodano: 2020-11-24Przygotowanie, dowóz i wydanie posiłków obiadowych w roku 2021 dla osób będących podopiecznymi Zamawiającego.