Przetargi.pl
przetarg nieograniczony na sprzedaż i dostawy mięs woł/wp, CPV , i wyrobów wędliniarskich woł/wp CPV 15131130-5.

"Uzdrowisko Rabka" S.A. ogłasza przetarg

  • Adres: 34700 Rabka-Zdrój, ul. Orkana
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 182 676 020 , fax. 182 676 010
  • Data zamieszczenia: 2018-08-10
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: "Uzdrowisko Rabka" S.A.
    ul. Orkana 49
    34700 Rabka-Zdrój, woj. małopolskie
    tel. 182 676 020, fax. 182 676 010
    REGON: 49197107400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.uzdrowisko-rabka.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Spółka Akcyjna z udziałem Skarbu Państwa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    przetarg nieograniczony na sprzedaż i dostawy mięs woł/wp, CPV , i wyrobów wędliniarskich woł/wp CPV 15131130-5.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zadanie 1: Sprzedaż i dostawy mięs woł/wp w orientacyjnej ilości 7385,00 kg + 1600,00 kg kości. Mięsa świeże, nie mrożone, usunięte luźne strzępy mięs, z młodych sztuk / do 2 lat /. - Antrykot : częściowo odkostniony, element bez kości kręgowych - Łopatka wieprzowa bez kości: element bez skóry, i ścięgien, bez pozostałości mięsa kl.IV. - Mięso gulaszowe wołowe : ​element / z karku / mięsa, bezkrwawego bez skóry, ścięgien, luźnych strzępów mięsa, zawartość tłuszczu do 15 % - Schab wp bez kości : element pozbawiony kości ,bez tkanki tłuszczowej, błon, ścięgien, bez warkocza od strony boczku. - Wołowina pieczeniowa b/k ekstra : mięso z udźca ćwierćtuszy tylnej, odkostnione, bez tkanki tłuszczowej, błon, ścięgien. - Wołowina pieczeniowa b/k : mięso z łopatki, odkostnione, bez tkanki tłuszczowej, błon, ścięgien. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w zał. nr 3.1. do SIWZ. Zadanie 2. Sprzedaż i dostawy wędlin woł/wp w orientacyjnej ilości 5705,00 kg. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w zał. nr 3.2. do SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15119000-5
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Stosowny dokument, lub oświadczenie Wykonawcy, że prowadzona działalność jest wpisana do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Weterynaryjnej / w przypadku producenta produktów pochodzenia zwierzęcego pozostającego pod nadzorem  PIW/ lub Państwowej Inspekcji Sanitarnej /gdy Wykonawca nie będący producentem pozostaje pod nadzorem PIS / lub certyfikat wystawiony przez upoważnioną jednostkę certyfikacyjną stwierdzającą , że w procesie produkcji lub obrocie artykułami żywnościowymi jest stosowany system HACCAP / ustawa z dnia 25 sierpnia DZ.U. Nr 171, poz. 1225, lub ustawa o produktach pochodzenia zwierzęcego -Dz.U. z 2006 r. Nr17poz.127/.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach