Przetargi.pl
PRZETARG NIEOGRANICZONY NA PRZEPROWADZENIE DZIAŁAŃ ORGANIZACYJNYCH ZWIĄZANYCH Z MIĘDZYNARODOWYMI TARGAMI TURYSTYKI KULINARNEJ REALIZOWANYMI W RAMACH REGIONALNEGO PROGRAMU OPERACYJNEGO WOJEWÓDZTWA ŁÓDZKIEGO NA LATA 2014-2020, OSI PRIORYTETOWEJ II: INNOWACYJNA I KONKURENCYJNA GOSPODARKA, DZIAŁANIA II.2: INTERNACJONALIZACJA PRZEDSIĘBIORSTW, PODDZIAŁANIA II.2.2: PROMOCJA GOSPODARCZA REGIONU, W TYM: CZ. I. WYNAJMEM I OBSŁUGA TARGOWYCH STOISK EKSPOZYCYJNYCH CZ. II. USŁUGI CATERINGOWE CZ. III. OBSŁUGA ORGANIZACYJNA I TŁUMACZENIA CZ.IV USŁUGI NOCLEGOWE

Miasto Piotrków Trybunalski ogłasza przetarg

  • Adres: 97-300 Piotrków Trybunalski, Pasaż Karola Rudowskiego
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 447 327 796 , fax. 447 327 798
  • Data zamieszczenia: 2017-02-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miasto Piotrków Trybunalski
    Pasaż Karola Rudowskiego 10
    97-300 Piotrków Trybunalski, woj. łódzkie
    tel. 447 327 796, fax. 447 327 798
    REGON: 590648468
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    PRZETARG NIEOGRANICZONY NA PRZEPROWADZENIE DZIAŁAŃ ORGANIZACYJNYCH ZWIĄZANYCH Z MIĘDZYNARODOWYMI TARGAMI TURYSTYKI KULINARNEJ REALIZOWANYMI W RAMACH REGIONALNEGO PROGRAMU OPERACYJNEGO WOJEWÓDZTWA ŁÓDZKIEGO NA LATA 2014-2020, OSI PRIORYTETOWEJ II: INNOWACYJNA I KONKURENCYJNA GOSPODARKA, DZIAŁANIA II.2: INTERNACJONALIZACJA PRZEDSIĘBIORSTW, PODDZIAŁANIA II.2.2: PROMOCJA GOSPODARCZA REGIONU, W TYM: CZ. I. WYNAJMEM I OBSŁUGA TARGOWYCH STOISK EKSPOZYCYJNYCH CZ. II. USŁUGI CATERINGOWE CZ. III. OBSŁUGA ORGANIZACYJNA I TŁUMACZENIA CZ.IV USŁUGI NOCLEGOWE
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiot zamówienia obejmuje przeprowadzenie określonych działań organizacyjnych w związku z realizacją projektu Międzynarodowe Targi Turystyki Kulinarnej. Do działań organizacyjnych zalicza się: zorganizowanie zabudowy wystawienniczej dla wystawców MTTK, realizacja usług cateringowych, zorganizowanie pokazów i występu, realizacja usług tłumaczeniowych ustnych. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 6 do SIWZ. Zamawiający wymaga zatrudnienia przez wykonawcę lub podwykonawcę na podstawie umowy o pracę osób wykonujących wskazane przez zamawiającego czynności w zakresie realizacji zamówienia, jeżeli wykonanie tych czynności polega na wykonywaniu pracy w sposób określony w art. 22 § 1 ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. – Kodeks pracy (Dz. U. z 2014 r. poz. 1502, z późn. zm.), w szczególności: Cz. I montaż i demontaż stoisk, Cz. II usługi kelnerskie, Cz. IV usługi związane z pracą recepcji.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39222000-4

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną