Podlaski Oddział Straży Granicznej im. gen. Henryka Minkiewicza ogłasza przetarg
- Adres: 15-370 Białystok, ul. Bema 100
- Województwo: podlaskie
- Telefon/fax: tel. 085 7145171 , fax. 085 7484218
- Data zamieszczenia: 2012-06-14
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Podlaski Oddział Straży Granicznej im. gen. Henryka Minkiewicza
ul. Bema 100 100
15-370 Białystok, woj. podlaskie
tel. 085 7145171, fax. 085 7484218
REGON: 05044003600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.podlaski.strazgraniczna.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przetarg nieograniczony na dostawy wyrobów z mięsa wieprzowego (sprawa nr 24/ZP/WTiZ/12) - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Kiełbasa krakowska parzona kg 30; Szynka wieprzowa gotowana kg 35; Baleron gotowany kg 35; Ogonówka wędzona kg 35; Boczek wędzony b/k kg 20; Kiełbasa zwyczajna kg 10; Polędwica sopocka plasterkowana pakowana próżniowo, waga opakowania 100-200g kg 1; Wyroby muszą odpowiadać Polskim Normom. Dostarczane produkty muszą być świeże z terminem przydatności do spożycia według obowiązujących norm. Oferowane wyroby powinny spełniać warunki sanitarne ich pozyskiwania, produkcji, przetwarzania, składowania, transportu oraz sprzedaży bezpośredniej. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.podlaski.strazgraniczna.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa wędlin wieprzowych do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze, nr sprawy DKw-220-6-16
Dodano: 2016-05-30 - DOSTAWA WĘDLIN, MIĘSA i WYROBÓW MIĘSNYCH ORAZ DRÓBIU I WYROBÓW DROBIOWYCH
Dodano: 2015-11-19 - Dostawa wędlin wieprzowych do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze, nr sprawy DKw-220-8-15
Dodano: 2015-10-20 - Dostawa wędlin wieprzowych i drobiowych oraz kości; Znak sprawy: SZP 3820-18/15
Dodano: 2015-06-02 - Dostawa wędlin, mięsa i wyrobów mięsnych
Dodano: 2014-10-30 - Dostawa wędlin wieprzowych do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze, nr sprawy DKw-220-7-14
Dodano: 2014-10-08 - Dostawa wędlin wieprzowych dla Domu Pomocy Społecznej w Choroszczy
Dodano: 2013-12-24 - Wędliny, mięso i wyrobów mięsnych oraz drób i wyroby drobiowe
Dodano: 2013-10-14 - Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy wędlin wieprzowych do Aresztu Śledczego w Suwałkach
Dodano: 2013-01-18 - Dostawa, celem dalszej odsprzedaży WĘDLIN WIEPRZOWYCH do kantyn w Zakładach Karnych w Czerwonym Borze, Przytułach Starych i Grądach Woniecko oraz kuchni , baru i sklepu w Czerwonym Borze.
Dodano: 2013-01-09