Wojewódzki Szpital Specjalistyczny w Legnicy ogłasza przetarg
- Adres: 59220 Legnica, ul. J. Iwaszkiewicza
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. (076) 721 11 26 , fax. (076) 721 11 27
- Data zamieszczenia: 2017-02-24
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Szpital Specjalistyczny w Legnicy
ul. J. Iwaszkiewicza 5
59220 Legnica, woj. dolnośląskie
tel. (076) 721 11 26, fax. (076) 721 11 27
REGON: 39099944100000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przetarg nieograniczony na dostawy mięsa i przetworów mięsnych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa i przetworów mięsnych pogrupowanych w Pakiety od 1 do 6 nazwane jak niżej, szczegółowo opisanego w załączniku ofertowym 2A (formularzu asortymentowo-cenowym), który stanowi integralną część niniejszej specyfikacji. Pakiet 1 - Mięso drobiowe z kurczaka Pakiet 2 - Mięso drobiowe z indyka Pakiet 3 - Mięso wieprzowe Pakiet 4 - Wędliny wieprzowe / wieprzowo-drobiowe Pakiet 5 - Wędliny drobiowe sporządzane wyłącznie z mięsa drobiowego Pakiet 6 - Pasztet drobiowy Zamawiający nie dopuszcza składania ofert na wędliny typu Mortadela, a także na wędliny, pasztety, pieczenie itp. z dodatkiem warzyw (np. papryki, oliwki, kukurydzy itd.). Wykonawca ma obowiązek podać w ofercie nazwę handlową (w przypadkach wskazanych przez Zamawiającego we właściwej kolumnie), producenta, a także (dla Pakietów 4-6) skład i wartość odżywczą zawartą w 100 g produktu rynkowego z uwzględnieniem: wartości energetycznej (kcal), białka, tłuszczu, węglowodanów, Standardy jakościowe, o których mowa w art. 91 ust. 2a uPzp – w zakresie przedmiotu zamówienia Zamawiający wymaga dostarczenia asortymentu o ściśle określonym składzie jakościowym i ilościowym - przedmiot zamówienia został opisany przy użyciu standardów jakościowych odnoszących się do wszystkich istotnych cech przedmiotu zamówienia. Warunki dotyczące wykonywania zamówienia określone zostały również w projekcie umowy w Rozdziale XVII siwz. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15112100-7
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- SUkcesywan dostawa artykułów żywnościowych do Publicznegoo Przedszkola nr 1 im. Koszłka Opałka w Sycowie z podziałem na 7 części.
Dodano: 2023-03-01 - SUkcesywan dostawa artykułów żywnościowych do Publicznegoo Przedszkola nr 1 im. Koszłka Opałka w Sycowie z podziałem na 7 części.
Dodano: 2023-02-15 - PRZETARG NIEOGRANICZONY NA DOSTAWY MIĘSA ORAZ WĘDLIN DLA WOJEWÓDZKIEGO SZPITALA SPECJALISTYCZNEGO W LEGNICY
Dodano: 2018-08-17