Podlaski Oddział Straży Granicznej im. gen. Henryka Minkiewicza ogłasza przetarg
- Adres: 15-370 Białystok, ul. Bema 100
- Województwo: podlaskie
- Telefon/fax: tel. 085 7145171 , fax. 085 7484218
- Data zamieszczenia: 2011-11-17
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Podlaski Oddział Straży Granicznej im. gen. Henryka Minkiewicza
ul. Bema 100 100
15-370 Białystok, woj. podlaskie
tel. 085 7145171, fax. 085 7484218
REGON: 05044003600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.podlaski.strazgraniczna.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przetarg nieograniczony na dostawy jaj kurzych świeżych, owoców i warzyw (sprawa nr 55/ZP/WTiZ/11) - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są dostawy do Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej jaj kurzych świeżych, owoców i warzyw zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym Załącznik nr 1a oraz Załącznikiem nr 1b do SIWZ. Wyroby muszą odpowiadać Polskim Normom. Dostarczane produkty muszą być świeże z terminem przydatności do spożycia według obowiązujących norm. Oferowane wyroby powinny spełniać warunki sanitarne ich pozyskiwania, produkcji, przetwarzania, składowania, transportu oraz sprzedaży bezpośredniej. Zadanie 1: Jaja kurze całe, świeże o wadze sztuki 50 g - 3500 szt. Zadanie 2: 1. Groch połówki - 50 kg, 2. Banany - 250 kg, 3. Buraki czerwone - 250 kg, 4. Cebula - 150 kg, 5. Cukinia - 70 kg, 6. Cytryny - 80 kg, 7. Czosnek - 2 kg, 8. Fasola - 80 kg, 9. Gruszki deserowe do 150 g sztuka - 80 kg, 10. Jabłka deserowe do 150 g sztuka - 450 kg, 11. Kapusta biała świeża - 200 kg, 12. Kapusta czerwona - 130 kg, 13. Kapusta kwaszona - 150 kg, 14. Kapusta pekińska - 90 kg, 15. Mandarynki do 50 g sztuka - 180 kg, 16. Marchew - 400 kg, 17. Ogórki kwaszone - 250 kg, 18. Papryka świeża - 100 kg, 19. Pieczarki uprawne - 30 kg, 20. Pietruszka korzeń - 100 kg, 21. Pomarańcze 150 - 200 g - 100 kg, 22. Por - 40 kg, 23. Seler - 80 kg, 24. Ziemniaki - 3000 kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 031425003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 3 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.podlaski.strazgraniczna.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa jaj kurzych do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze, nr sprawy DKw-220-1-16
Dodano: 2016-01-05 - Dostawa jaj kurzych do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze, nr sprawy DKw-220-18-15
Dodano: 2015-12-08 - przetarg nieograniczony na dostawę artykułów żywnościowych w 4 pakietach
Dodano: 2015-12-07 - Dostawa jaj kurzych do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze, nr sprawy DKw-220-22-14
Dodano: 2014-11-26 - Sukcesywne dostawy świeżych jaj
Dodano: 2014-10-12 - Dostawa jaj kurzych do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze, nr sprawy DKw-220-20-14
Dodano: 2014-10-08 - Przetarg nieograniczony na dostawy jaj kurzych świeżych, owoców i warzyw (sprawa nr 15/ZP/WTiZ/14)
Dodano: 2014-03-31 - Przetarg nieograniczony na dostawy jaj kurzych świeżych, owoców i warzyw (sprawa nr 93/ZP/WTiZ/13)
Dodano: 2013-11-29 - Sukcesywna dostawa jaj kurzych do kuchni Domu Pomocy Społecznej w Kozarzach.
Dodano: 2013-11-13 - Sukcesywna dostawa jaj do DPS w Garbarach
Dodano: 2013-10-19