Zakład Karny w Sztumie ogłasza przetarg
- Adres: 82-400 Sztum, ul. Nowowiejskiego 14
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 055 2672800 , fax. 0-55 2672820
- Data zamieszczenia: 2009-11-09
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Sztumie
ul. Nowowiejskiego 14 14
82-400 Sztum, woj. pomorskie
tel. 055 2672800, fax. 0-55 2672820
REGON: 00031972400000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
przetarg nieograniczony na dostawę wędlin i podrobów - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
boczek wędzony w ilości 1600 kg; podgardle wędzone w ilości 1600 kg; kaszanka krwista w ilości 4810 kg; kaszanka biała jęczmienna w ilości 3770 kg; kiełbasa szynkówka drobiowa w ilości 480 kg; kiełbasa szynkowa wieprzowa w ilości 480 kg; kiełbasa biała parzona w ilości 220 kg; kiełbasa czosnkowa w ilości 2500 kg; kiełbasa drobiowa w ilości 3000 kg; kiełbasa golonkowa w ilości 240 kg; kiełbasa krakowska parzona w ilości 480 kg; kiełbasa mielonka w ilości 2600 kg; kiełbasa mortadela z papryką w ilości 2500 kg; kiełbasa kanapkowa w ilości 2500 kg; kiełbasa parówkowa w ilości 2500 kg; mortadela drobiowa w ilości 2500 kg; kiełbasa pierś z indyka w ilości 240 kg; kiełbasa piwna w ilości 200 kg; kiełbasa zielonogórska w ilości 240 kg; kiełbasa zwyczajna w ilości 2600 kg; kiełbasa zwyczajna drobiowa w ilości 2600 kg; kiełbasa żywiecka drobiowa w ilości 240 kg; paluszki drobiowe w ilości 5520 kg; polędwica drobiowa w ilości 240 kg; parówka cielęca w ilości 480 kg; kiełbasa luncheon meat w ilości 2500 kg; szynka z warzywami w galarecie w ilości 240 kg; pasztetowa w ilości 2500 kg; wątrobianka w ilości 2500 kg; salceson biały w ilości 2500 kg salceson podrobowy w ilości 2500 kg; salceson wiejski w ilości 2500 kg; serdelka drobiowa w ilości 2500 kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151312007
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia publicznego mogą ubiegać się wykonawcy, którzy nie zostali wykluczeni na podstawie art. 24, spełniają wymogi określone w art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29.01.2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz.U. z 2007 r. Nr 223 poz. 1655 z późn.zm.) oraz spełniają wymagania zawarte w specyfikacji istotnych warunków zamówienia.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1.Oświadczenie wykonawcy o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych; 2.Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną