Przetargi.pl
Przetarg nieograniczony na dostawę: przyprawy, dodatki gastronomiczne, produkty zbożowe, art. strączkowe, dżem i marmolada oraz cukier do Zakładu Karnego w Jaśle.

Zakład Karny w Jaśle ogłasza przetarg

  • Adres: 38-200 Jasło, Warzyce
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 13 44 35 860 , fax. 13 44 35 861
  • Data zamieszczenia: 2019-05-30
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Jaśle
    Warzyce 467
    38-200 Jasło, woj. podkarpackie
    tel. 13 44 35 860, fax. 13 44 35 861
    REGON: 12711780000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Państwowa Jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przetarg nieograniczony na dostawę: przyprawy, dodatki gastronomiczne, produkty zbożowe, art. strączkowe, dżem i marmolada oraz cukier do Zakładu Karnego w Jaśle.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych: przyprawy, dodatki gastronomiczne, produkty zbożowe, artykuły strączkowe, dżem i marmolada oraz cukier do magazynu Zamawiającego mieszczącego się Zakładzie Karnym w Jaśle w asortymencie i ilościach określonych w załączniku nr 1,2,3,4,5,6 do SIWZ – formularze ofertowe. Nazwa i kod według Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15891000-0. Zadanie nr I: Przyprawy Lp. Kod CPV Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość 1. 15891000-0 Barszcz biały- koncentrat w proszku kg 70 2. 15891000-0 Barszcz czerwony- koncentrat w proszku kg 70 3. 15891000-0 Bulion jarzynowy kg 60 4. 15891000-0 Bulion wołowy kg 50 5. 15891000-0 Bulion drobiowy kg 50 6. 15830000-5 Cukier waniliowy – 20 g kg 10 7. 15870000-7 Cynamon mielony kg 10 8. 15870000-7 Czosnek granulowany kg 40 9. 15863000-5 Herbata kg 250 10. 1561000-1 Kawa zbożowa kg 300 11. 15872300-7 Kminek kg 10 12 15893100-5 Koper suszony kg 10 13. 15870000-7 Kwasek cytrynowy kg 8 14. 15870000-7 Liść laurowy kg 15 15. 15870000-7 Majeranek kg 25 16. 15871000-4 Ocet l 120 17. 15870000-7 Papryka suszona ostra kg 25 18. 15870000-7 Papryka suszona słodka kg 30 19. 15872100-1 Pieprz czarny mielony kg 60 20. 15872100-2 Pieprz ziołowy kg 25 21. 15899000-6 Proszek do pieczenia kg 10 22. 15870000-7 Przyprawa do bigosu kg 10 23. 15870000-7 Przyprawa do zup w płynie l 500 24. 15870000-7 Przyprawa do fasolki kg 10 25. 15870000-7 Przyprawa do grilla kg 20 26. 15870000-7 Przyprawa do gulaszu kg 15 27. 15870000-7 Przyprawa do kurczaka kg 15 28. 15870000-7 Przyprawa do mięsa kg 20 29. 15870000-7 Przyprawa do ryb kg 10 30. 15870000-7 Przyprawa jarzynowa kg 100 31. 15871000-4 Sos cygański kg 50 32. 15871000-4 Sos koperkowy kg 40 33 15871000-4 Sos grzybowy kg 20 34. 15871000-4 Sos myśliwski kg 80 35. 15871000-4 Sos węgierski kg 50 36. 15871000-4 Sos pieczeniowy kg 40 37. 15872400-5 Sól kg 700 38. 15871270-7 Sól ziołowa kg 20 39. 15872200-3 Ziele angielski kg 10 40. 15891000-0 Zupa borowikowa kg 60 41. 15891000-0 Zupa brokułowa kg 90 42. 15891000-0 Zupa grzybowa kg 90 43. 15891000-0 Zupa gulaszowa kg 60 44. 15891000-0 Zupa kalafiorowa kg 60 45. 15891000-0 Zupa ogonowa kg 100 46. 15891000-0 Zupa pieczarkowa kg 90 47. 15891000-0 Zupa szparagowa kg 100 48. 15891000-0 Żurek – koncentrat w proszku kg 90 Zadanie nr II: Dodatki gastronomiczne Lp. Kod CPV Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość 1. 15331000-7 Chrzan tarty opakowanie 0,9 kg kg 250 2. 15871230-5 Ketchup kg 350 3. 15331425-2 Koncentrat pomidorowy kg 650 4. 15871273-8 Majonez kg 250 5. 15871250-1 Musztarda kg 300 6. 15871250-1 Miód opakowanie 25 g kg 30 7. 15331470-2 Kukurydza konserwowa słodka opakowanie 400 g 400 400 g kg 20 8. 15331462-3 Groszek konserwowy opakowanie 400 g kg 20 9. 15331464-7 Fasola konserwowa czerwona opakowanie 400 g kg 20 10. 03221230-7 Papryka konserwowa opakowanie 0,9 kg kg 20 Zadanie nr III: Produkty zbożowe Lp. Kod CPV Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość 1. 15613100-9 Kasza gryczana kg 350 2. 15613000-9 Kasza jęczmienna kg 650 3. 15613100-9 Kasza manna kg 20 4. 15851100-9 Makaron kg 2000 5. 15851100-9 Mąka pszenna kg 1800 6. 15611000-4 Ryż kg 1000 Zadanie nr IV: Groch i fasola Lp. Kod CPV Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość 1. 15331133-8 Groch suszony (łuskany połówki) kg 350 2. 15331130-7 Fasola JAŚ średnia suszona kg 450 Zadanie nr V: Dżem i marmolada Lp. Kod CPV Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość 1. 15332200-6 Dżem wieloowocowy opakowanie 10 do 15 kg kg 450 2. 15332200-6 Marmolada wieloowocowa opakowanie 10 do 15 kg kg 200 Zadanie VI: Cukier Lp. Kod CPV Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość 1. 15831000-2 Cukier kg 3000
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15891000-0
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach