Przetargi.pl
Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych i konserw do Zakładu Karnego w Jaśle.

Zakład Karny w Jaśle ogłasza przetarg

  • Adres: 38-200 Jasło, Warzyce 467
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 13 44 35 860 , fax. 13 44 35 861
  • Data zamieszczenia: 2011-01-11
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Jaśle
    Warzyce 467 467
    38-200 Jasło, woj. podkarpackie
    tel. 13 44 35 860, fax. 13 44 35 861
    REGON: 00127117800000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa Jednostka Organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych i konserw do Zakładu Karnego w Jaśle.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych: mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych i konserw do magazynu Zamawiającego. Określona w ogłoszeniu i formularzu ofertowym ilość towaru jest wielkością szacunkową. Zamawiający informuje że rzeczywista ilość pobranych artykułów może odbiegać od ilości planowanej. Zamawiający będzie określał każdorazowo ilość zamawianych artykułów telefonicznie na jeden dzień przed realizacją do godziny 1100. Dostawa przedmiotu zamówienia do magazynu Kupującego odbywać się będzie do godz. 1000. Zadanie I: L.p. Kod CPV Nazwa artykułu Ilość 1. 15113000-3 Boczek surowy 150 kg 2. 15131130-5 Boczek wędzony 150 kg 3. 15114000-0 Flaki wołowe gotowane 200 kg 4. 15113000-3 Karkówka wieprzowa b/k 900 kg 5. 15131134-3 Kaszanka 700 kg 6. 15131113-5 Kiełbaski cielęce 200 kg 7. 15131130-5 Kiełbasa grillowa 1700kg 8. 15131130-5 Kiełbasa grillowa biała 1000kg 9. 15131130-5 Kiełbasa mortadela 2500 kg 10. 15131130-5 Kiełbasa parówkowa 1000 kg 11. 15131130-5 Kiełbasa śląska 600 kg 12. 15131130-5 Kiełbasa toruńska 600 kg 13. 15131130-5 Kiełbasa zwyczajna 1200 kg 14. 15131130-5 Lunch 1500 kg 15. 15113000-3 Mięso gulaszowe wieprzowe 1300 kg 16. 15131130-5 Parówki cienkie 800 kg 17. 15131310-1 Pasztetowa 300 kg 18. 15131310-1 Pasztet pieczony wieprzowy 200 kg 19. 15131130-5 Pieczeń wiedeńska 250 kg 20. 15110000-2 Podgardle surowe 300 kg 21. 15131200-7 Podgardle wędzone 200 kg 22. 15111100-0 Mięso gulaszowe wołowe 500 kg 23. 15131130-5 Salceson 300 kg 24. 15113000-3 Szynka surowa bez kości 400 kg 25 15114000-0 Wątroba wieprzowa 400 kg Zadanie II: L.p. Kod CPV Nazwa artykułu Ilość 1. 15112000-6 Filet drobiowy 800 kg 2. 15131500-0 Hamburgery z kurczaka 1000 kg 3. 15131135-0 Kiełbasa zwyczajna drobiowa 1800 kg 4. 15112100-7 Kurczak świeży 300 kg 5. 15131135-0 Parówki drobiowe 700 kg 6. 15131310-1 Pasztetowa drobiowa 500 kg 7. 15131135-0 Salceson drobiowy 200 kg 8. 15131135-0 Serdelki drobiowe 600 kg 9. 15131135-0 Szynka mielona drobiowa-blok 700 kg 10. 15112300-9 Wątroba drobiowa 400 kg 11. 15114000-0 Żołądki drobiowe 150 kg 12. 15112100-6 Filet z indyka 200 kg 13 15112100-6 Udko z kurczaka -waga ok. 250g/szt. 900 kg Zadanie III: L.p. Kod CPV Nazwa artykułu Ilość 1. 15131000-5 Konserwa tyrolska z otwieraczem 300g 500 kg 2. 15131000-5 Konserwa turystyczna z otwieraczem 300g 500 kg 3. 15131310-1 Pasztet Mazowiecki z otwieraczem 300g 400 kg 4. 15131310-1 Pasztet drobiowy z otwieraczem 300g 400 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311135
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną