Przetargi.pl
Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów i przetworów mięsnych, podrobów wędliniarskich

Ośrodek Sportu i Rekreacji ogłasza przetarg

  • Adres: 69-100 Słubice, ul. Sportowa 1
  • Województwo: lubuskie
  • Telefon/fax: tel. 095 7582501 , fax. 09 7584778
  • Data zamieszczenia: 2010-11-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Sportu i Rekreacji
    ul. Sportowa 1 1
    69-100 Słubice, woj. lubuskie
    tel. 095 7582501, fax. 09 7584778
    REGON: 00079041000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.osir.slubice.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów i przetworów mięsnych, podrobów wędliniarskich
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Sukcesywna dostawa mięsa, wyrobów i przetworów mięsnych, podrobów wędliniarskich jn. Lp. Asortyment J.m. Ilość 1. Schab b/k Kg 2450 2. Karkówka b/k Kg 1000 3. Mortadela Kg 200 4. Polędwica sopocka Kg 350 5. Kiełbasa szynkowa Kg 120 6. Boczek surowy Kg 150 7. Boczek wędzony Kg 200 8. Smalec Kg 1000 9. Parówka Kg 550 10. Szynka gotowana Kg 650 11. Łopatka b/k Kg 1500 12. Kiełbasa śląska Kg 800 13. Kiełbasa krakowska Kg 200 14. Salami Kg 200 15. Baleron Kg 120 16. Kiełbasa żywiecka Kg 60 17. Szynka konserwowa Kg 280 18. Żeberka Kg 50 19. Kiełbasa biała Kg 50 20. Kaszanka Kg 50 21. Wołowina b/k Kg 200
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 24 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin dostawy w godz.
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.osir.slubice.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach