Przetargi.pl
Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa i wyrobów wędliniarskich

Areszt Śledczy w Lubsku ogłasza przetarg

  • Adres: 68-300 Lubsko, ul. Nowa 2
  • Województwo: lubuskie
  • Telefon/fax: tel. 0-68 372 54 00 , fax. 0-68 372 15 63
  • Data zamieszczenia: 2010-07-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Lubsku
    ul. Nowa 2 2
    68-300 Lubsko, woj. lubuskie
    tel. 0-68 372 54 00, fax. 0-68 372 15 63
    REGON: 00109489400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Areszt Śledczy

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa i wyrobów wędliniarskich
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich a. Mięso wołowe b/kości gat. I - 220,00kg - kod CPV/PN: 15111000-9_/_ PN-88/A-82003 b. Wieprzowina b/kości z karkówki - 220,00kg - kod CPV/PN: 15113000-3_/_ PN-A-82014 c. Mięso wieprzowe gulaszowe - 1120,00kg - kod CPV/PN: 15113000-3_/_ PN-A-82011 d. Mięso wieprzowe mielone (stosunek mięsa do tłuszczu 80/20, bez dodatków przypraw) - 4000,00kg - kod CPV/PN: 15131400-3_/_ PN-A-82009 e. Wątroba wieprzowa - podroby świeże - 1680,00kg - kod CPV/PN: 15114000-0_/_ PN-86/A-82004 f. Mortadela - 3800,00kg - kod CPV/PN: 15131130-5_/_ PN-A-82007 g. Parówka drobiowa - 2100,00kg - kod CPV/PN: 15131130-5_/_ PN-A-82007 h. Serdelki drobiowe - 2100,00kg - kod CPV/PN: 15131130-5_/_ PN-A-82007 i. Kiełbasa zwyczajna - 1200,00kg - kod CPV/PN: 15131130-5_/_ PN-A-82007 j. Kiełbasa mielona/ kanapkowa - 2020,00kg - kod CPV/PN: 15131130-5_/_ PN-A-82007 k. Kiełbasa mielona drobiowa - 2100,00kg - kod CPV/PN: 15131135-0 _/_PN-A-86526 l. Kiełbasa biała parzona - 100,00kg - kod CPV/PN: 15131130-5_/_ PN-A-82007 m. Kiełbasa szynkowa wieprzowa - 310,00kg - kod CPV/PN: 15131130-5_/_ PN-A-82007 n. Szynka drobiowa - 220,00kg - kod CPV/PN: 15131130-5_/_ PN-A-82007 o. Wątrobianka - 2020,00kg - kod CPV/PN: 15131135-0_/_PN-A-86526 p. Kaszanka - 1960,00kg - kod CPV/PN: 15131134-3_/_ PN-A-82007 q. Salceson biały - 2020,00kg - kod CPV/PN: 15131134-3_/_ PN-A-82007 r. Pieczeń rzymska - 2020,00kg - kod CPV/PN: 15131134-3_/_ PN-A-82007 2. Wskazane w formularzu ofertowym ilości zamawianych produktów są wielkościami szacunkowymi. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany ilości towarów stanowiących przedmiot umowy w zależności od stanu zaludnienia w jednostce do +/-20%, z tego tytułu nie przysługują Dostawcy żadne roszczenia finansowe ani prawne. 3. Wszystkie w/w produkty muszą spełniać normy co do jakości jakie wynikają z obowiązujących przepisów polskiego prawa dla produktów żywnościowych, w szczególności z przepisów ustawy z dnia 16 grudnia 2005 roku o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz. U. z 2006 roku nr 17, poz. 127 z późn. zm.). 4. Mięsa świeże i wędliny winny być pakowane w paczki 1-5 kg w modyfikowanej atmosferze MAP. 5. W sytuacji odmiennego nazewnictwa poszczególnych artykułów mięsnych, zamawiający dopuszcza możliwość zastosowania nazw własnych (firmowych) producenta, ale wyłącznie wtedy, kiedy wykonawca nie sprzedaje artykułu o wyżej wymienionej nazwie, a oferowany przez niego wyrób jest z nim tożsamy w procesie produkcji, składu, grupy technologicznej oraz odpowiada danej normie.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151110009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 24 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną