Przetargi.pl
Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa i produktów mięsnych dla Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Karpaczu.

Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej ogłasza przetarg

  • Adres: 58-540 Karpacz, ul. Wilcza 1
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 075 7619412 , fax. 075 7616256
  • Data zamieszczenia: 2012-02-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej
    ul. Wilcza 1 1
    58-540 Karpacz, woj. dolnośląskie
    tel. 075 7619412, fax. 075 7616256
    REGON: 23082054100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.odkswkarpacz.pl; www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa i produktów mięsnych dla Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Karpaczu.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    4. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa i produktów mięsnych w asortymencie i orientacyjnych ilościach określonych poniżej: Lp.KOD CPVNazwa towaruj.mWielkość zamówienia na okres 12 miesięcy 1 15131135-0 Baleron drobiowy kg 80 2 15131130-5 Baleron wieprzowy kg 110 3 15131220-3 Boczek wieprzowy, gotowany, wędzony kg 200 4 15112100-7 Ćwierci tylne z kurczaka kg 300 5 15131500-0 Ćwierci wędzone z kurczaka kg 30 6 15112120-4 Filet z indyka, mięso świeże kg 60 7 15113000-3 Golonka wieprzowa b/k kg 900 8 15131400-9 Kabanosy wieprzowe, świeże kg 150 9 15113000-3 Karkówka wieprzowa b/k kg 200 10 15131134-3 Kaszanka w jelitach naturalnych kg 70 11 15131400-9 Kiełbasa biała surowa kg 250 12 15131135-0 Kiełbasa golonkowa z indyka kg 60 13 15131133-6 Kiełbasa krakowska sucha wieprzowa kg 20 14 15131130-5 Kiełbasa mortadela kg 120 15 15131130-5 Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 85 16 15131130-6 Kiełbasa śląska kg 200 17 15131130-5 Kiełbasa wieprzowa wędzona, pieczona kg 20 18 15131130-5 Kiełbasa zwyczajna kg 200 19 15131135-0 Kiełbasa żywiecka z indyka kg 60 20 15113000-3 Kości wieprzowe kg 60 21 15112130-6 Kurczak świeży kg 200 22 15131130-5 Łopatka pieczona wieprzowa kg 20 23 15131130-5 Łopatka wędzona kg 40 24 15113000-3 Łopatka wieprzowa bez kości, świeża kg 200 25 15131135-0 Mielonka drobiowa kg 50 26 15131130-6 Mielonka wieprzowa kg 60 27 15113000-6 Mięso gulaszowe, wieprzowe, świeże, b/k kg 900 28 15131130-5 Ogonówka wieprzowa kg 100 29 15131400-9 Parówki śląskie kg 250 30 15131310-1 Pasztet pieczony w bloku kg 180 31 15131310-1 Pasztetowa wieprzowa kg 70 32 15131130-6 Pieczeń rzymska kg 60 33 15131130-5 Pieczeń wieprzowa kg 70 34 15112200-8 Piersi z kurczaka, mięso świeże kg 600 35 15131135-0 Pierś indycza pieczona kg 40 36 15112140-9 Pierś z kaczki mrożona kg 20 37 15131135-0 Polędwica drobiowa kg 35 38 15131133-6 Polędwica sopocka kg 80 39 15131135-0 Polędwica z indyka, mięso świeże kg 30 40 15113000-3 Polędwiczki wieprzowe kg 85 41 15112100-8 Porcje rosołowe z kurczaka, świeże kg 500 42 15131130-5 Rolada wieprzowa kg 60 43 15131230-6 Salami kg 50 44 15131135-0 Salceson biały drobiowy kg 50 45 15131135-0 Salceson czarny kg 50 46 15131130-5 Schab pieczony kg 30 47 15113000-3 Schab wieprzowy b/k, świeże kg 450 48 15131135-0 Serdelki kg 80 49 15112100-7 Skrzydła z kurczaka, świeże kg 200 50 15113000-3 Słonina kg 120 51 15113000-3 Szynka wieprzowa b/k kg 65 52 15131135-0 Szynka biała z indyka kg80 53 15131135-0 Szynka indycza w galarecie kg 40 54 15131130-5 Szynka kanapkowa kg 70 55 15131130-5 Szynka królewiecka kg 35 56 15131130-5 Szynka wiejska kg 50 57 15131130-5 Szynka wieprzowa gotowana kg 30 58 15131130-5 Szynka wieprzowa konserwowa kg 100 59 15131135-0 Szynka z indyka kg 60 60 15131130-5 Szynkówka wieprzowa kg 40 61 15113000-3 Wątroba wieprzowa, świeża kg 60 62 15112300-9 Wątroba z kurczaka, świeża kg 60 63 15131200-7 Wędzonka z łopatki kg 50 64 15111100-0 Wołowina bez kości, pieczeniowa, świeża kg 205 65 15113000-3 Żeberka wieprzowe, świeże kg 50
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.odkswkarpacz.pl; www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach