Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej ogłasza przetarg
- Adres: 58-540 Karpacz, ul. Wilcza 1
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 075 7619412 , fax. 075 7616256
- Data zamieszczenia: 2011-07-19
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej
ul. Wilcza 1 1
58-540 Karpacz, woj. dolnośląskie
tel. 075 7619412, fax. 075 7616256
REGON: 23082054100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.odkswkarpacz.pl; www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa i produktów mięsnych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Lp. KOD CPV Nazwa towaru j.m Wielkość zamówienia na okres 6 miesięcy 1 2 3 5 6 1 15111000-9 Antrykot wołowy, mięso z kością, świeże kg 35 2 15131135-0 Baleron drobiowy kg 70 3 15131130-5 Baleron wieprzowy kg 83 4 15131220-3 Boczek wieprzowy, gotowany, wędzony kg 95 5 15112100-7 Ćwierci tylne z kurczaka kg 350 6 15131500-0 Ćwierci wędzone z kurczaka kg 35 7 15112120-4 Filet z indyka, mięso świeże kg 35 8 15113000-3 Golonka wieprzowa b/k kg 100 9 15131400-9 Kabanosy wieprzowe, świeże kg 65 10 15113000-3 Karkówka wieprzowa b/k kg 250 11 15131134-3 Kaszanka w jelitach naturalnych kg 55 12 15131400-9 Kiełbasa biała surowa kg 200 13 15131135-0 Kiełbasa golonkowa z indyka kg 35 14 15131133-6 Kiełbasa krakowska sucha wieprzowa kg 45 15 15131130-5 Kiełbasa mortadela kg 110 16 15131130-5 Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 75 17 15131130-6 Kiełbasa śląska kg 160 18 15131130-5 Kiełbasa wieprzowa wędzona, pieczona kg 35 19 15131130-5 Kiełbasa zwyczajna kg 150 20 15131135-0 Kiełbasa żywiecka z indyka kg 11 21 15131130-5 Kiełbasa żywiecka wieprzowa kg 60 22 15113000-3 Kości wieprzowe kg 100 23 15112130-6 Kurczak świeży kg 150 24 15131130-5 Łopatka pieczona wieprzowa kg 20 25 15131130-5 Łopatka wędzona kg 25 26 15113000-3 Łopatka wieprzowa bez kości, świeża kg 400 27 15131135-0 Mielonka drobiowa kg 35 28 15131200-7 Mielonka wędzona kg 65 29 15131130-6 Mielonka wieprzowa kg 45 30 15113000-6 Mięso gulaszowe, wieprzowe, świeże, b/k kg 250 31 15131130-5 Ogonówka wieprzowa kg 90 32 15131400-9 Parówki śląskie kg 215 33 15131310-1 Pasztet pieczony w bloku kg 75 34 15131310-1 Pasztetowa wieprzowa kg 35 35 15131130-6 Pieczeń rzymska kg 35 36 15131130-5 Pieczeń wieprzowa kg 30 37 15112200-8 Piersi z kurczaka, mięso świeże kg 280 38 15131135-0 Pierś indycza pieczona kg 55 39 15112140-9 Pierś z kaczki mrożona kg 100 40 15131135-0 Polędwica drobiowa kg 55 41 15131133-6 Polędwica sopocka kg 85 42 15131135-0 Polędwica z indyka, mięso świeże kg 55 43 15113000-3 Polędwiczki wieprzowe kg 75 44 15112100-8 Porcje rosołowe z kurczaka, świeże kg 350 45 15131130-5 Rolada wieprzowa kg 55 46 15131130-5 Rolada ze śliwką kg 65 47 15131230-6 Salami kg 75 48 15131135-0 Salceson biały drobiowy kg 35 49 15131130-5 Schab pieczony kg 75 50 15113000-3 Schab wieprzowy b/k, świeże kg 360 51 15131135-0 Serdelki kg 75 52 15112100-7 Skrzydła z kurczaka, świeże kg 150 53 15113000-3 Słonina kg 15 54 15113000-3 Szynka wieprzowa b/k kg 85 55 15131135-0 Szynka biała z indyka kg 65 56 15131135-0 Szynka indycza w galarecie kg 65 57 15131130-5 Szynka kanapkowa kg 65 58 15131130-5 Szynka królewiecka kg 65 59 15131130-5 Szynka wiejska kg 75 60 15131130-5 Szynka wieprzowa gotowana kg 75 61 15131130-5 Szynka wieprzowa konserwowa kg 55 62 15131135-0 Szynka z indyka kg 45 63 15131130-5 Szynkówka wieprzowa kg 30 64 15113000-3 Wątroba wieprzowa, świeża kg 45 65 15112300-9 Wątroba z kurczaka, świeża kg 40 66 15131200-7 Wędzonka z łopatki kg 65 67 15111100-0 Wołowina bez kości, pieczeniowa, świeża kg 140 68 15113000-3 Żeberka wieprzowe, świeże kg 50 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 6 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.odkswkarpacz.pl ; www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów mięsnych, wędlin oraz drobiu i wyrobów drobiarskich dla Politechniki Wrocławskiej we Wrocławiu.
Dodano: 2016-03-24 - Dostawa artykułów żywnościowych dla potrzeb Zespołu Profilaktyki i Rehabilitacji w Janowicach Wielkich - SP ZOZ
Dodano: 2015-10-23 - Dostawy artykułów spożywczych do obiektów Wrocławskiego Zespołu Żłobków z podziałem na 7 zadań Znak postępowania: ZP-84/WZŻ/2015
Dodano: 2015-10-13 - Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, drobiowego i wędlin, artykułów spożywczych, nabiału, warzyw i owoców, ziemniaków, pieczywa, jaj, ryb mrożonych, pierogów, uszek i pyz dla potrzeb kuchni Powiatowego Zespołu Szpitali w Oleśnicy.
Dodano: 2015-06-16 - Dostawa mięsa i wędlin 2015
Dodano: 2015-05-18 - Dostawa artykułów żywnościowych dla potrzeb Zespołu Profilaktyki i Rehabilitacji w Janowicach Wielkich - SP ZOZ
Dodano: 2014-09-03 - Dostawa mięsa i przetworów mięsnych do Spółki Sanatoria Dolnośląskie Sp. z o.o.
Dodano: 2014-06-18 - DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ POGODNA JESIEŃ W JELENIEJ GÓRZE
Dodano: 2014-06-09 - Dostawa mięsa wieprzowego, drobiowego i wędlin, artykułów spożywczych, nabiału, warzyw i owoców, ziemniaków, pieczywa, jaj, ryb mrożonych, pierogów, uszek i pyz dla potrzeb kuchni Powiatowego Zespołu Szpitali w Oleśnicy
Dodano: 2014-05-30 - Dostawa mięsa i wędlin 2014/2015
Dodano: 2014-05-14